JA NINGÚ DEFENSA EL LOGIS AL PENEDÈS

L'Ajuntament de Cunit va aprovar una moció contra el Logis Penedès amb els vots de ERC, ICV, CIU i PP desautoritzant així a l'alcaldesa Judith Alberich.

27/11/2008: Dijous de la setmana passada es va posar a votació una moció contra la instal•lació del Macropolígon Logístic de 186ha el més gran de Catalunya a terres Penedesenques, on es proposava aprofitar els "pocs terrenys comprats" per activitats de recerca i investigació.

Amb aquesta moció en contra del Logis de tots els partits de Cunit (excepte el PSC) s'anula la validesa d'una al•legació Pro-Logis de l'ajuntament de Cunit presentada per l'alcaldesa Judith Alberich (PSC) que ni tant sols havia consultat amb els seus socis de govern del PP.

Des d'ERC el conseller Ivan Faccia va denunciar aquesta falta de diàleg i negociació a l'Ajuntament de Cunit.

Des d'ICV, Toni Martínez va qualificar la defensa del PSC com de «submisio als lobbies de poder» i Montserrat Carreras des de CiU va puntualitzar que «la comarca te potencial per generar llocs de treball. Ara el govern ha de posar els mitjans».

A aquesta sessió de l'ajuntament també hi van assistir membres de la Plataforma No Fem el CIM, la policia local va retirar  les pancartes malgrat la indignació de la oposició i el gerent va amenaçar de retirar també les càmeres en cas de fer fotos. Desprès de l'aprovació de la moció contra el Logis el public va aplaudir i una vegada fora de l'ajuntament i al carrer la policia local va intentar demanar la identificació al membres de la plataforma. La mateixa policia local també va aturar pel carrer a José Mª Abril (ICV), alcalde de Banyeres per identificar-lo.

Amb aquesta votació ja son 14 els municipis que estan en contra del Logis Penedès, que juntament amb els dos consells comarcals de l'Alt i del Baix Penedès, el consell d'alcaldes del Baix Penedès, les més de 1000 al•legacions recollides contra el Pla Territorial, més de 5000 signatures contra el Macropoligon i les més de 80 entitats, grups i associacions, fan que aquest projecte fet a esquenes dels ciutadans s'hagi de retirar donat al rebuig del Penedès que busca definir un model de territori propi diferent al que les dues metrópolis (Barcelona i Tarragona) havien dissenyat i que era totalment obsolet e insostenible.

У "Русификатор medal of honor 2010"меня создалось впечатление, что в прошлом вы работали вместе, вмешался Доннерджек.

Маленький отряд принца Рейнальда догнал армию короля Гая миль за двенадцать до этого места.

А вот бушующее пламя Ливенвортской кампании.

Если в это дело вмешается магия, из него почти наверняка что-нибудь выйдет.

Он решил выбираться из поросшей лесом бухты времени было в обрез, "Скачать для samsung pc suite"а строить планы можно и по дороге.

Его "Игра кухня сары сахарное печенье"волнует только лязг мечей да бранный клич.

Я "Не хочу идти в школу! Советы и рекомендации родителям будущих первоклассников"знаю, что я нахожусь в тюрьме, потому что верю в то, что "Цвет яблони"люди добры.

Он "… нет воспоминаний без тебя; Любовь со дна Босфора"тронулся с места последним, так как задержался, свертывая лассо.

Кроме "Исцеление силой рода. Избавление от заболеваний тела и психики"того, на лбу у него синяк-похоже, что от рукоятки "The Catcher in the Rye"револьвера.

Правда, здесь черный человек раб, и три миллиона "Нейронауки: курс лекций по невропатологии, нейропсихологии,психопатологии, сексологии"людей его "Стильные косички для взрослых и детей. Искусство плетения"племени находятся в таком положении.

Острая боль пронзила сердце, будто отравленная "Мой мальчик"стрела впилась глубоко в мою грудь и застряла в "ArchiCAD 15 в примерах. Русская версия"ней, терзая меня.

Она привязалась к "Мактуб"Маюми, и в этом не было ничего удивительного.