PRESERVEM LA BLEDA

El 3 de Vuit, 20 de febrer de 2009

L'Associació de Veïns de la Bleda presenta un contenciós administratiu als jutjats de Barcelona

Alguns dels veïns afectats amb l'advocat Xavier Rodríguez aquest dimecres a la sala polivalent de la Bleda
Alguns dels veïns afectats amb l'advocat Xavier Rodríguez aquest dimecres a la sala polivalent de la Bleda
LA BLEDA

Els veïns del barri de la Bleda, afectats per la reparcel·lació de la zona urbana i que mantenen des de fa tres anys un litigi amb l'equip de govern de CiU a l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca, van explicar que divendres passat van presentar el primer plet contenciós administratiu als jutjats de Barcelona en contra del projecte d'urbanització del Barri de la Bleda, argumentant que “hem passat la lluita al terreny judicial” a causa, en part, al silenci administratiu davant el recurs de reposició que es va posar a l'Ajuntament.

Els veïns van explicar que no ha donat fruit cap de les estratègies amb l'Ajuntament, i, el projecte d'urbanització del barri, aprovat definitivament l'estiu passat, havia superat el temps legal i els terminis han abocat els veïns afectats a portar-ho al contenciós administratiu.

Els fonaments bàsics que els han dut a presentar aquest contenciós, va explicar l'advocat, han estat criteris de forma i d'altres de fons. Uns criteris que venen determinats pel fet que les normes subsidiàries que regulen l'àmbit d'actuació a la Bleda no van ser publicades íntegrament en el butlletí corresponent ni al Diari Oficial de la Generalitat i, per tant, estaven mancades d'executivitat. L'advocat també va explicar que s'ha detectat la inclusió d'algunes partides d'urbanització que consideren “alienes” a la càrrega urbanística dels propietaris del sector de la Bleda “perquè són infraestructures que depassen l'interès local de l'àmbit d'actuació de la Bleda i són d'interès general”. A tall d'exemple, va posar la urbanització de la carretera local de la Bleda o alguna àrea de protecció com poden ser marges, torrents o lleres, “no ha de ser exclusivament de compte i càrrec dels propietaris de la Bleda”. L'advocat també va explicar que hi ha unes incongruències entre “el projecte d'urbanització i les normes subsidiàries del 2003” que no es veuen reflectides en el projecte.

Urbanisme de Barcelona manté que hi ha solucions

A banda d'iniciar una campanya judicial contra el projecte de reparcel·lació del barri de la Bleda, els veïns van afirmar que “continuem tirant ponts de diàleg amb l'Ajuntament”. En aquest sentit, van explicar que, darrerament, han estat parlant amb alts càrrecs de la comissió d'Urbanisme de Barcelona, des d'on s'han ofert com a espai de diàleg per mirar de consensuar una solució. “Deixem una porta oberta per poder dialogar amb els polítics del nostre Ajuntament”. Els veïns afectats continuen amb la lluita constant, malgrat que pensen que és una lluita desigual “perquè els recursos que està emprant l'alcalde són molts”.

A la roda de premsa, els veïns van explicar que “al barri corren dos calendaris diferents” fent referència, d'una banda, al projecte de reparcel·lació i de l'altre al projecte d'urbanització “quan haurien d'anar agafats de la mà” però que, en canvi, “suposem per raons estratègiques” aquests van en calendaris diferents. “Si el govern no canvia d'actitud ens trobarem als jutjats” van afirmar.

Ara, en quinze dies, els veïns sabran si el contenciós s'admet a tràmit i, en cas afirmatiu, se'ls ajudicarà una sala. En aproximadament vint dies l'Ajuntament rebrà la notificació d'aquest recurs perquè aporti l'expedient administratiu. Un cop s'hagi fet tot això es formularà la demanda judicial. Els veïns volen que el jutge declari la nul·litat del projecte d'urbanització i que l'Ajuntament tramiti el projecte d'acord amb la legalitat. Malgrat els terminis, a la realitat podrien allargar-se i la previsió és que el procés judicial duri gairebé un any.

“Seguirem fent accions pacífiques”

Els veïns van afegir que estan motivats per seguir lluitant perquè “molta gent s'hi juga el patrimoni. Seguirem fent accions de protesta pacífiques”. Sense anar més lluny, a la rua de Carnaval d'aquest cap de setmana, a Sant Martí, prop d'una quarantena de veïns afectats van fer una comparsa per donar a conèixer què es vol fer al barri de la Bleda “aprofitant que venia molta gent de la comarca”.

Per últim, van insistir novament que “des d'Urbanisme s'han ofert per fer d'intermediaris entre les dues parts -veïns i Ajuntament- se'ns ha assegurat que de solucions n'hi ha i no tot passa per la cessió del 30%” en referència al que darrerament l'alcalde de Sant Martí, Ramon Carbó, havia argumentat com un dels inconvenients per fer un nou planejament.

После долгого молчания она услышала его "Скачать программу для создания песен"голос и вздрогнула.

Послушайте,-сказал Мак,-я думаю, мне лучше поговорить об этом с Самим Богом.

Нет причин для дурных предчувствий или беспокойства.

Доверяя больше внутреннему чутью, нежели глазам, Цян-Филипс наблюдал, как ставки зеленой рекой перетекали между брокерскими местами, заставляя двигаться огоньки на мониторах.

да, как вы уточнили, что "микрозайм без привлечения банков"на Бромптон-роуд.

Потом он выпрямился и пинком ноги отшвырнул в сторону цепи.

Полковник Армбрустер с тоской наблюдал, как она "Скачать песню свободу"скрывает свое сладострастное тело под одеждой.

Ты не осмелишься выстрелить, Ано.

На голову всеми осужденного Карлоса посыпались новые проклятия.

Красавица лошадь была кобылой; "Industrial craft 2 русификатор"она принадлежала к табуну, "Скачать взломанную игру алавар"который любил пастись у истоков Аламо, где мустангер три раза безуспешно преследовал ее.

безразлично пожал плечами Ильин.

Видя, как он возбужден, я последовал за ним.

Не "скачать песни ничего не говори рок острова"стоит посвящать ее во все подробности, решил "битлз скачать лучшие песни"я, это осложнит и "скачать драйвера для блютуза для ноутбука"без того запутанное положение.

А если бы в "рисовалка на сенсорный телефон скачать"короткое время "календарь на 2012 на рабочий стол скачать"были проведены статистические исследования, они "счетчик схваток скачать"подтвердили бы закон кривой.

Только в техническом мастерстве.

От него "скачать игру сталкер авто зона через торрент"остался едва "бесплатные медицинские электронные книги скачать"заметный фундамент, не более.

Ты никогда не "скачать шаблон календари"узнаешь, если не попробуешь, "галактика скачать чат"Реджи.

Механизм загудел, проворачивая двигатель, и автомобиль затрясся.

Ты бежишь, чтобы предупредить "Галактическая полиция На полпути с обрыва" своего господина о грозящей ему опасности, "Актерский тренинг по сист. Станиславского Верю 300 упражнений" и повсюду следуешь за мальчишкой.

Давно я не слышал столь странных "Электроник мальчик из чемодана" речей.

В полном "Рекорды животных" соответствии со своим желанием, я оказался в гараже, принадлежащем сыну "Дорога чести" покойной леди, которая прежде держала "Болезни пчел и их лечение" бутылку на столе в гостиной.

Смеяться над "Р Наклей и раскрась № НР 11134 Тачки" моим домом значит смеяться надо мной!

Некротика выступила из яркого ореола вокруг "Ложные друзья переводчика" костра.

Глава 8 Фат "Яма" встревожился, когда ему сказали, что в Лимб скоро будет перенесен новый город "Моя жена ведьма" с Земли.

Я "Обратный отсчет" перебрался на Лошадиную Голову, устроился там "Код вашей личности Обращаем недостатки в достоинства" и принялся наблюдать.

Не думаю, "Танец лунного света. Роман" пробормотал Линк, бросая прощальный взгляд на здание элишитов, "Секреты старых картин" которое только "Обязательства вследствие причинения вреда и неосновательного обогащения Юрид. комментарий" что посетил.

У него не так много "Классификаторы для оформления трудовых документов" вариантов, и он вполне предсказуем.

Досадно, что "Рисование в Photoshop CS" он не смог ее переиздать.

Ты говоришь "Основы религиоведения" правду по крайней мере, то, "Амалия и принц воров" что ты "Германия Путеводитель" считаешь правдой.

Он, наконец, взглянул на меня, и я кивнул.