MES CARRETERES

El 3 de vuit, 6 de març de 2009

El cinturó de ronda  de Sant Sadurní patirà restriccions fins l'abril per la construcció de la variant

Una part de la variant ja es pot veure des de la carretera de Sant Quintí
Una part de la variant ja es pot veure des de la carretera de Sant Quintí

Fa unes setmanes van començar les obres per a la construcció de la variant de la carretera 243a. A conseqüència de l'obra el cinturó de ronda patirà restriccions del trànsit fins a principis del mes d'abril.

Aquesta nova infraestructura ha de donar accés a les carreteres de Sant Pere de Riudebilltes i Masquefa, des de la carretera de Vilafranca, sense haver de passar forçosament per dins de la vila. Fins ara, tots els vehicles que venien de la carretera de Vilafranca havien d'entrar al nucli de Sant Sadurní per accedir a la BP-2151 i la BP-2241.
El DPTOP és la institució que s'encarrega d'aquestes obres, que s'han d'allargar encara uns mesos més i que està previst que tinguin un cost de gairebé 4 milions d'euros.
Les afectacions que patirà el trànsit a conseqüència de la construcció d'aquesta nova infraestructura consistiran en el tall de la circulació del cinturó de ronda a l'alçada dels semàfors, que és on hi conflueixen la carretera que ve del centre del poble, la qual va a Sant Pere de Riudebitlles i que porta cap a Piera i Masquefa. Els itineraris alternatius a aquestes vies estan degudament senyalitzats.

Гарден напряг руки, и они разлетелись в стороны.

Но на сей раз, дружок, будь более осторожным в выборе.

Все встречающиеся в ней имена, персонажи, места и происшествия являются плодом воображения автора либо использованы "Автоатлас. Москва. Московская область (1:12000/1:28000; 1:160 000/1:400 000)" как вымышленные.

Мне кажется, произнес отшельник, это были первые слова со времени битвы у храма Ириды, что это означало использовать перстень против многих одновременно.

Растения бессловесны "выгодные условия кредитования" и не могут никому пожаловаться, но жить они хотят ничуть не меньше, чем животные и человек.

Впрочем, я, по существу, остался самим собой.