MES CARRETERES

El 3 de vuit, 13 de març de 2009

La nova rotonda del cinturó eliminarà un dels punts negres de la circulació de Sant Sadurní

La nova variant tindrà una llargada d'1,4 quilòmetres
La nova variant tindrà una llargada d'1,4 quilòmetres
La setmana passada es va tallar la circulació a l'alçada dels semàfors del cinturó de ronda per les obres de contrucció de la nova rotonda que ha de regular el trànsit amb aquesta nova infraestructura. L'encreuament del cinturó amb les carreteres de Sant Pere de Riudebitlles i Masquefa és un dels punts negres de la xarxa viària de la vila. Amb la nova rotonda està previst que millori la seguretat en aquest tram.
L'obra de la nova variant, que ha d'unir la rotonda de la carretera de Vilafranca a l'alçada de Covides amb la nova rotonda que s'està construint al cinturó, va començar a l'octubre de 2007 i està previst que acabi aquesta tardor. La nova infraestructura, que va a càrrec de la Direcció General de Carreteres de la Generalitat, tindrà una llargada d'1,4 quilòmetres que permetrà travessar el municipi de Sant Sadurní fins anar a parar a la carretera de Vilafranca i evitarà així que els vehicles que es dirigeixen a Sant Pere o a Piera hagin de travessar forçosament la vila.
Amb motiu de les obres que s'estan realitzant per trirar endavant aquesta infraestructura, a començaments de la setmana passada es va tallar el trànsit a l'alçada dels semàfors del cinturó, a la cruïlla de les carreteres de Sant Pere de Riudebitlles i Masquefa. Unes restriccions que s'han d'allargar fins a començaments d'abril, data en què està previst que les obres de la rotonda ja hagin acabat.
Suprimir un punt negre

Amb aquesta nova construcció, la vila preveu eliminar un dels punts negres de la circulació viària de Sant Sadurní. La cruïlla de semàfors del cinturó ha estat un dels punts que més accidents ha registrat històricament a la vila, tant abans de la instal·lació dels semàfors com després. Molts s'aquests accidents han estat de gravetat i s'han cobrat més d'una víctima mortal. Aquesta rotonda arriba després de 16 anys que es construís el cinturó de ronda, al 1983. Aleshores va comportar una gran polèmica amb els veïns dels habitatges Vilarnau, que es queixaven que aquesta infraestructura els separava de la vila. Superades les discussions, el cinturó de ronda s'ha convertit en un dels punts més transitats de la vila, tant pels veïns del municipi com pels dels pobles veïns.

Он хотел говорить один на один.

А теперь, я возвращаю твоего погибшего тигра.

Сэмми Ки поискал хоть какую-нибудь щель в стене, но безрезультатно.

В означенном месте ей не удалось обнаружить ни малейших его следов.

А купите-ка вы завтра билеты, Дживс.

Я понимал, что даже самому одаренному человеку трудно всегда, в любых обстоятельствах выдавать правильное решение.

Подожди только, сейчас соберу свое барахло.

С "Как правильно выбрать комнатные растения Биоэнергетическая совместимость" видимым усилием Сид заставил себя успокоиться.

К "Карандаш и Самоделкин на Марсе" настоящему времени вся межпланетная экономика была "Письма президенту" заинтересована в нормальной жизнедеятельности этих первых "Все об идеальной фигуре" очагов цивилизации, поскольку на освоение "кредитные карты" космоса понадобились громадные суммы.

Не представляю, что из этого "Оргазм по субботам" выйдет.

Принцесса и в самом деле что-то "Adobe Photoshop CS5 Лучший самоучитель" вроде пешки в игре.

Мне хотелось, однако, надеяться, что Люк не изменится "Нарисуй обведи раскрась Обезьянка" слишком сильно все же он совершенно иной "Чародеи. Повелители волшебства. Академия волшебства. Источник волшебства. Дары волшебства. Власть волшебства" человек, чем Рэндом, не "Книга увлекательных занятий для девочек" говоря уже о том, что младше него на несколько веков.