MES SOBRE EL DESDOBLAMENT DE LA N-340

El 3 de vuit, 13 de març de 2009

Rangel no es posiciona sobre el traçat que seguirà el desdoblament de l'N-340 per Calafell

El delegat del Govern central a Catalunya, Joan Rangel, va visitar aquest dimarts Calafell i va parlar amb l'alcalde i diversos regidors del govern local de diversos temes vinculats al municipi que són de competència estatal.

El principal va ser l'interès sobre el destí dels diners del Fons Estatal d'Inversió Local, que aniran íntegrament (un total de 3,87 milions d'euros) per a tasques d'urbanització del centre neuràlgic de Segur de Calafell, com ja s'havia informat; i Rangel també va debatre amb l'alcalde de Calafell i president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Jordi Sánchez, sobre el projecte de desdoblament de la carretera N-340, l'A-7, a la comarca.

En aquest sentit, Joan Rangel va assabentar-se de primera mà que tant Calafell com en un posicionament polític unànime al Baix Penedès hi ha una oposició que l'autovia passi pel municipi de Calafell -especialment pel paratge de la Cobertera- i, sense ‘mullar-se' sobre la qüestió, el delegat del Govern de Madrid a Catalunya va comentar que la nova autovia gratuïta “es farà en benefici del territori i no en perjudici de ningú”. Rangel va afegir sobre la mateixa qüestió que no hi ha una decisió definitiva sobre el traçat del desdoblament de l'N-340, per bé que recentment ha trascendit que un estudi ambiental recomana que la infraestructura eviti travessar la zona de la Cobertera; i que actualment el projecte està pendent de la declaració d'impacte ambiental de les diferents opcions que té en cartera el ministeri de Foment. Amb tot, Rangel va llançar un missatge de to tranquil·litzador, segons s'entén des del govern local de Calafell. “El Ministeri de Foment prendrà decisions escoltant no tan sols els ajuntaments, sinó també la Generalitat”, va dir Joan Rangel, que va afegir: “estic segur que la decisió que es prengui en el seu moment serà la més adequada i que les obres es podran dur a terme en benefici del territori i no en perjudici de ningú”.

En relació a aquest tema, l'alcalde va recordar que “a Calafell ningú vol que l'autovia passi pel nostre municipi”. “L'N-340 no l'hem tinguda mai i, per tant, no li veiem cap encaix en el nostre municipi”, va comentar Jordi Sánchez, que va concretar que “a Calafell hem dit ‘no' la totalitat de les forces polítiques i la immensa majoria de les entitats econòmiques i socials. És una oposició que també ha manifestat tot el Baix Penedès que, per acord unànime del Consell Comarcal, ha reclamat que l'autovia passi per algun dels tres traçats originals que Foment considerava”.

Recordem que, a partir d'una al·legació de la Generalitat, el Ministeri de Foment va introduir a finals de l'any 2006 una quarta alternativa per al pas de l'autovia per la comarca del Baix Penedès. Una alternativa que passava pel terme municipal de Calafell, en comptes de seguir a grans trets el recorregut de l'actual N-340, com preveien les tres opcions inicials. Aquest traçat, més llarg i amb un preu per quilòmetre molt superior, tindria una gran afectació a Calafell, es creu des dels sectors que s'hi oposen. Entre altres efectes, trinxaria el paratge natural del congost de la Cobertera i el Parc Empresarial de Calafell, afectaria dos jaciments arqueològics protegits i tindria un impacte visual també molt important sobre el nucli històric del municipi.

Доктор Джеймисон, вы должны нам помочь "Скачать на телефон игру gta"поднять всех на ноги.

По канцелярии уже ходят сплетни о том, как Аззи похитил Елену.

Тогда он выбрал кольцевой маршрут, но трижды ему приходилось спускаться и отыскивать более удобную дорогу.

В канун Дня всех святых, 31 октября, по поверьям друидов, принц Тьмы собирает души умерших и отводит их в рай.

Однако видимое легкое дрожание на экране никак не свидетельствовало об устремившейся в пространство лавине заряженных частиц.

Как результат, акустический взрыв снес вершину горы.

Тепперман с облегчением улыбнулся ему вовсе не хотелось выглядеть полным идиотом, ведь многие его родственники частенько ходили в кино.

На первый взгляд для роли руководителя такого учреждения мистер Колдуэлл не очень подходил.

Потом она ощутила легкое давление и оказалась поднятой над полом кабины.

И поэтому на вопрос Чиуна не было ответа по крайней мере такого, который удовлетворил бы обе стороны.

Вы же знаете, товарищ президент, я не могу торопить Мастера Синанджу.

Художественные директора агентства, питавшиеся бобовыми ростками и общавшиеся с космическими силами, вдруг разом ощутили мощное желание вздернуть всякого, кто совершает насилие.

Убийца сунул амулет обратно "Opportunities Elementary Sts Bk" к себе под тунику.

Там "Террариум для Царевны-лягушки" Гарден застонал и "Идеальное исполнение" повернулся к двери.

Когда демоны наконец смогли "Adobe Photoshop CS5 Официальная русская версия" позволить себе преобразование местности, начались споры.

Бисмарка я "Башня измены" получил из Массачусетса, но "Словарь кроссвордиста Горбуля" сам я никогда "Ноты Мой Скрябин Пьесы Фортепиано" не бывал в Центре и незнаком "Цветовая гармония интерьера Ваш дом" с хозяевами других мутантов.

Кстати, кажется, он "Драгоценные камни" только что прошел "Построение бизнес-моделей" мимо нас.

Как глупо было заботиться о том.