RIUDEBITLLES VOL CREIXER MASSA

El Punt, 13 de maig de 2009. Albert Mercader

ERC de Sant Pere de Riudebitlles reparteix al·legacions del POUM al veïnat

El grup municipal d'ERC de Sant Pere de Riudebitlles està repartint al·legacions ja fetes pel grup municipal perquè els veïns les presentin abans del 24 d'aquest mes, quan acaba el termini d'exposició pública del POUM. En les al·legacions es denuncia «la planificació d'un urbanisme desmesurat i allunyat de la realitat» i els errors que conté el document encarregat pel govern municipal (PSC-GIR i CiU). El cap d'ERC al municipi, Jesús Salius, opina que aquests errors evidencien que «el POUM ha estat escrit per un equip redactor que no ha trepitjat el poble». El cap de setmana passat, el grup municipal va fer la segona de les xerrades previstes per donar a conèixer la seva opinió sobre el pla d'ordenació urbana i va repartir entre els presents fins a 300 models d'al·legacions. Durant la xerrada, els regidors d'ERC van denunciar «la desaparició d'algunes cases en el document», cosa que comportaria el seu enderrocament per la creació de carrers; aquest seria el cas de cal Romeu, cal Lluch, cal Gran del Mas i la continuació del carrer Pirineu. Segons ERC, aquests canvis són «innecessaris i incoherents». Els republicans apunten, a més, que els espais verds i les zones reservades per a equipaments «no tenen un criteri clar i es col·loquen als espais residuals i només pels percentatges que estableix la normativa», la qual cosa podria provocar un repartiment desigual.

Однако "Скрытые чудеса глубин скачать crack" сегодня у Джины имелись профессиональные "скачать игры и регистрации без ключ" причины воспользоваться главным замком.

Сведения Озины "краткое содержание барон мюнхаузен" о людях, ждущих на маршруте, "прикольные рингтоны рингтоны скачать" о котором сообщал Спайдо, подтверждали "смелые игры 2010" его предположения, что Удан Канн руководит действиями против "Скачать драйвер для scx 4200" него.

Пиггон присоединится к "скачать на андроид гонки" отряду Домино.

Заодно я от него "На стороне подростка" избавился, доставив ему максимум "Популярный атлас-определитель: Дикорастущие растения (4968)" страданий.

Я вклею этот листок в книгу, когда мне "краткое содержание 44 серии великолепный век" удастся раздобыть еще один экземпляр.

После массажа ты будешь чувствовать себя отлично!