Bicicletada a Sant Cugat Sesgarrigues

Com cada any per aquestes dates el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una bicicletada popular dins el marc de les Festes de Sant Raimon 2010. Es tracta d’una passejada tranquil·la per gaudir i conèixer el nostre entorn més proper i ens acostarà al municipi de Sant Cugat Sesgarrigues. Els objectius que ens hem marcat a la sortida són tres:

  • Assaborir de les esplèndides vistes i paisatges de la nostra plana penedesenca, tot passejant en grup.
  • Reivindicar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport ideal i molt eficient per a  desplaçaments dins dels municipis i en especial, per als petits desplaçaments entre els pobles de la comarca. Volem aprofitar les festes per denunciar d’una manera lúdica que les administracions centren els seus esforços en potenciar l’ús del cotxe privat en detriment del transport públic, deixant a més, la bicicleta com una eina per al lleure.
  • Conèixer rutes segures per anar de Vilafranca als pobles del l’entorn. No és gens fàcil trobar aquestes rutes ja que les vies naturals estan ocupades per carreteres perilloses per a les bicicletes. Per això nosaltres busquem rutes alternatives per camins secundaris, sempre una mica més llargues i amb una mica més de desnivell que les vies naturals ocupades per les carreteres, però molt més segures, amables, boniques i tranquil·les.

La bicicletada popular es farà el proper diumenge 24 de gener a les 10 del matí a l’estació d’autobusos de Vilafranca. L’arribada està prevista per a quarts de dues del migdia. En un punt concret del recorregut gaudirem d’un petit aperitiu. La sortida és oberta a tothom i per a tots els públics (els més petits cal que tinguin el control adequat de la bicicleta).
Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Он объявится, когда "Митяев песня скачать"сочтет нужным.

Марко Поло задумал убрать меня с помощью лжи и "Детские бесплатные игры винкс"хорошо продуманной интриги.

По "Скачать postal 2 nocd"правде говоря, пост Вождя Вождей совсем "Чертежи для моделирования"не для него.

Коротышка был вооружен длинным кривым ножом.

Во "Игра анабиоз сон разума"время этого танца корзина не перевернулась и "Играть в игру смертельная гонка"ее содержимое не высыпалось в толпу "Драйвер mustek scanexpress a3 usb скачать"Ливи крепко держала ее, как хороший официант поднос с полными до краев "Скачать бесплатно кряк для игр алавар"стаканами.

Она обещала, "Гончаров обыкновенное история скачать"что откажется от своего кошмарного намерения, если я украду у папаши Бассета "Игры мечи и сандалии"серебряную корову.