Caminada al Pantà de Foix i el seu entorn

 

El Pantà de Foix va ser inaugurat l'any 1.928 per subministrat aigua de regadiu a una amplia zona propera al mar. Avui es troba dins els límits del Parc del Foix, espai agrícola i forestal d'especial interès natural i paisatgístic que amb una superfície total de 2.800 hectàrees, ocupa part del municipi de Sta. Margarida i els Monjos i de Castellet i la Gornal. El nivell de les aigües del Pantà s'ha mantingut alt en els darrers anys, cosa que ha permès el creixement d'una vegetació típica d'aiguamolls i ribera, que de forma progressiva ha permès que s'hi estableixi una fauna molt variada. És una de les poques zones humides de la comarca de l'Alt Penedès, font d'aliment i refugi de moltes espècies d'aus aquàtiques, tan nidificants com migratòries. A tocar de l'embassament hi trobem unes frondoses pinedes de pi blanc que constitueixen una de les formacions més boscoses de totes les nostres contrades, les quals també seran motiu de la nostre visita, en aquest preciós indret com es l'entorn del Pantà de Foix.

parc_del_foix

Amb aquesta sortida per l'entorn del Pantà de Foix, Bosc Verd celebra els seus cinc anys de caminades populars consecutives pel Gran Penedès Històric, i el fet de comptar amb una notable participació ciutadana, ens esperona a seguir endavant amb el nostre compromís de acostar-nos als molts punts d'interès que sortosament tenim ben aprop nostre.
Gràcies a tots i totes per fer-nos confiança.

Desplaçament en cotxes particulars fins l'inici de la caminada
Sortida gratuïta i oberta a tothom
Cal portar beguda i esmorzar
Es recomana portar calçat adequat per muntanya i pal o bastó.

Красивые пестрые птицы "Книга алистер кроули скачать"оживляют ландшафт.

Я не собираюсь "Скачать песни ласковый бык"вмешиваться в дела судебных органов, и уж конечно, не "Скачать картинку автомобиля"ради двух фигляров "Игры для мальчиков бродяга"и убийц!

По отбытии наказания буду прикомандирован "Скачать группы крови на рукаве"к полковой кухне.

Не скрою, что у "Игры nokia 5800 xpressmusic скачать игру"меня были и другие соображения, когда я составил "Скачать песню dan balan chica bomb"этот план.

И Швейк с самым "Музыка рука вверх скачать"невинным видом и милой, добродушной "Скачать альбом жук"улыбкой стал излагать поручику, каким способом казнят кошек.

У нее "Бесплатная прога для тюряги скачать"есть даже рудиментный интеллект.