JORNADA SOBRE LES INFRAESTRUCTURES VIÀRIES AL PENEDÈS

Aquest dissabte 29 de maig a les 10.00 hores del matí a l'Auditori de l'Arboç, es celebrarà la Jornada sobre les Infraestructures Viàries al Penedès, organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç i diverses entitats del territori Penedès.

El programa previst és el següent:

  • A les 10.00 del matí: conferencia “La política d’infraestructures dels transport en el marc de la crisi económica” a càrrec de Manel Larrosa (Arquitecte, membre d'ADENC).
  • A les 11.30 hores: Taula-rodona sobre “La crisis energètica i el transport” a càrrec de Carles Ribé (Alcalde de l'Arboç), de Marcel Coderch (Doctor Enginyer pel MIT, membre del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible de la Generalitat, vice-president d'AEREN, Associació per l'Estudi dels Recursos Energètics) i d’un representant de les plataformes organitzadores.
  • A les 13.30 hores: dinar.
  • A les 15.30: conclusions i roda de premsa. Reunió de coordinació de les entitats.

Aquesta jornada compta amb el suport de:L'Ajuntament de l'Arboç, la Plataforma NoFemelCIM, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, el Geven, el Gel (Grup Ecologista de LLorenç del Penedès) i la Unió de Plataformes.

jornades

La planificació i execució d'infraestructures viàries al Penedès segueix models que presenta similituds arreu del territori del Principat: desdoblament de la NII a les comarques gironines, desdoblament de la N340 a les terres de l'Ebre i comarques tarragonines, el Quart Cinturó al Vallès...

Estem en plena crisi econòmica, a les portes d’una nova crisi energètica i amb un desmesurat i caòtic creixement demogràfic producte de la transformació de les extenses urbanitzacions en primeres residències. Ara hem de sumar els grans projectes logístics i d’infraestructures viàries que l’administració autonòmica ha projectat per la comarca i que canviarà el panorama social, cultural i econòmic d’una manera irreversible.

És viable a aquestes alçades seguir generant elements insostenibles hereves d’una era energètica que ja s’està extingint? Els projecte logístic de prop de 200 ha entre Banyeres i l’Arboç i el projecte de la nova autovia A-7 que trinxa encara més l’interior agrícola són les dues cares d’una mateixa moneda: convertir el Penedès en un corredor logístic internacional i el Baix Penedès en el seu centre neuràlgic d’intercanvi.

Tenim el Penedès dret a proposar alternatives ecològicament menys agressives i econòmicament més sostenibles?

Именно ему пришлось поднять трубку, потому что Чиун, почитавший, как известно, белого своим сыном, занимал в свадебной процессии почетное место и не мог пренебречь своими обязанностями.

Га-а не "Скачать книгу судьбы"могла понять, по-прежнему ли ящерица впереди или она уже обогнала ее, поскольку та скользила в глубине кустов, двигаясь медленно, почти неслышно.

В двух словах можно сказать, что "Должностная инструкция инженера по ремонту"выпуклые на поверхности колонны вздымающегося газа управляют рассеивающимся потоком электромагнитных энергий, наиболее опасных для "Prestigio geovision 5200bt прошивка"населения маленькой звездной планеты.

Свежий ветерок чуть шевелил высокую траву, нагретую солнцем; пахло цветами, и весело щебетали птицы.

Когда мы заменим старье на современное обеспечение, гелиостат заработает как часы.

Янси совершенно безразлично, как дышит крапчатый мустанг, но он рад исполнить малейшее желание своей спутницы.

Домик клерка и офис "Песни агутина и варум скачать"располагались правее.

Перчатка "Вика цыганов любовь и смерть скачать"не закрывает его лица.

Они пытаются "Игра престолов 4 книга"обмануть вас, чтобы выйти сухими из воды.

Я "Игра винкс против заколдованных питомцев"не хочу больше "Холодно слим скачать"никогда тебя видеть.

Ах, во всем "Скачать игру бесплатн"мире люди идут на преступления "Скачать музыку шахзода"и нарушают десять заповедей с "Скачать игра карта на раздевание"не меньшей готовностью, чем они восходят "Дабстеп новое скачать"на костры во имя Истины.

Фактически "Скачать бесплатно дело 39 б"я думаю, что твоя связь с ним куда сильнее, чем ты говоришь.