URGENT! Ajudans a aturar el CIM

El dilluns 4 d'octubre finalitza el termini per a presentar les al·legacions contra el CIM (centre Integral de Mercaderies) de l'Arboç dins el Pla Director Urbanístic per al Desenvolupament d'Infraestructures viàries, ferroviàries i logístiques al Penedès. No cal que et diguem que és molt important per al Penedès oposar-se i impedir la realització d'aquest projecte (els motius els tens a la mateixa al·legació) i per això et demanem que signis aquest escrit i que el presentis abans de divendres a alguna d'aquestes oficines, per a que te'l registrin. Tens diferents opcions:

  • Consell Comarcal de l'Alt Penedès (planta baixa del carrer Hermenegild Clascar de Vilafranca).
  • Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Vilafranca (finestreta única) o de l'Ajuntament de Banyeres.
  • Correus: a través d'un certificat administratiu portant una còpia de l'al·legació signada per a que us la segellin.

En última instància es pot enviar per correu electrònic a la següent adreça, el que passa és que no compta a nivell d'al·legació. Igualment és interessant per bombardejar el correu del Departament. Per tant, proposem també que l'envïis a través d'aquest mitjà a través del següent enllaç:

https://ovt.gencat.cat/gsitfc/AppJava/infocat/infoCat.do?set-locale=ca_ES&webFormId=5

Per últim, et demanem que facis còrrer aquest correu a tothom que creguis que li pot interessar. Perquè som Penedès, fem sentir la nostra veu!

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Анубис отступает "индийские фильмы скачать на телефон"от Сета, исчезая в темноте.

Пойндекстер "рахматуллин ринат скачать альбом"зажигал над столом светильник.

Иногда "скачать тему на телефон флай"ему все "скачать уголки классный уголок"же было необходимо поспать.

В помощь ему "Ms office 2010 ключ активации"было выделено несколько "Волшебные мечты. Принцессы. Книга с игр набором"добровольцев.

В этом случае "100-долларовое правительство. А если цена на нефть упадет?"его видения вызовут больше "скачать песню сявы отдыхаем хорошо"доверия.

На корсаже с левой "Путешествие героя. Путь открытия себя"стороны была приколота брошь, "мафия карточная игра"вероятно, золотая, с красным камнем возможно, рубином, контур оправы которого был помят.