Caminada a Albinyana

El diumenge 30 de gener de 20011 el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitzà una caminada per Albinyana i els seus entorn amb la participació d'una setentena de caminadors i caminadores. En aquest enllaç hi ha fotos de la caminada-

La nostre caminada va transcorre íntegrament pel municipi d'Albinyana, al Baix Penedès. Iniciàrem la sortida a peu en el nucli de població de Les Peces, per prendre el camí vell que anava del Vendrell a Valls, el qual ens portà al bell mig del poble d'Albinyana, on vam poder veure l'església de Sant Bartomeu o l'antiga casa de cal Pau Magí, entre d'altres punts d'interès de aquest bonica població penedesenca.

A continuació vam seguir el sender que mena a l'ermita de Sant Antoni de Pàdua, situada sobre un petit turó i oferint una bona vista del Gran Penedès i la Mediterrània. Després d'una breu estada en aquest privilegiat racó vam continuar caminant, tot veien enfront la cova de Vallmajor, una de les més importants de les nostres contrades, seguírem el camí que ens conduí al cim del turó de Sant Antoni, vèrtex geodèsic de 408 m des del qual vam gaudir d'unes magnífiques vistes.

Vam baixar del punt més elevat de la sortida per un estret caminet que ens guià de nou a l'ermita, al costat de les ruïnes de l'antic castell, fins arribar a la plaça Vella d'Albinyana per prendre un sender,que esdevindrà en un bonic corriol, i que per entre garrofers, oliveres i bosc ens portà de nou a Les Peces, on vam poguer admirar la façana de la històrica casa de mas Gener, donant per acabada aquesta recomanable excursió.

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Как-то "Кто быстрее? Задания, раскраски, наклейки"раз поехали они "Теория семейных систем Мюррея Боуэна: Основные понятия, методы и клиническая практика"на барщину корчевать "50. Самые известные музеи мира"пни.

Словно заподозрив что-то "Мода и модельеры"неладное, весь косяк "Семейные конфликты. Взгляд православного священника"робко шарахнулся от нее.

Все ""Двойка" по поведению"остальное обрезано, "Проверенные методы рекламы"как ножницами.

Но мы, "Слава и трагедия балтийского линкора"к сожалению, не на "История Крестовых походов"Земле.

Так вот, "Приключения Тома Сойера (+CD)"этот оптимальный вариант теперь найдут сами люди.

Их всегда раньше услышишь, чем увидишь.

В "скачать школьницы 4"ту же секунду Хогсон и Деркон "скачать песни кристин агилеры"напали на Руку сзади.

Альбакоры подвинулись к "скачать игрі для китайских айфонов"нему так близко, что можно было разглядеть "фильмы последние скачать"каждое их движение, каждую мельчайшую подробность "скачать приложения на сенсорного телефона"вплоть до блеска радужной оболочки их "скачать доярку из хацапетовки из торрента"глаз.

Сначала покушение на жизнь президента.

За "скачать боти"стенами Рондовала боль стала ослабевать.

Но дух Фамоклоса покинул Землю, и "скачать песни азамат биштов"поэтому эти "Скачать word 2003 через торрент"цветы обречены вечно ползать и искать.

Они сидят, "Драйвера hp 3055 сканер"а за них все делают остальные.