Residu zero, una alternativa a la incineració de residus

Xerrada informativa.

El proper dijous 14 de juliol a les 20.00 hores a l'espai de l'Escorxador, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una xerrada informativa sota el títol de RESIDU ZERO, una alternativa a la incineració de residus, a càrrec d'Òscar Pérez, membre del Centre d'Ecologia i Projectes Alternatius (CEPA).

Portar els residus a l'abocador, a la incineradora o a la cimentera Uniland de Santa Margarida i els Monjos, no és cap solució al problema de les deixalles, ans al contrari. La crema de residus en aquesta cimentera obre la porta a un debat sobre salut, economia i medi ambient, que és necessari de fer si volem avançar en la posada en marxa de models de gestió de residus més sostenibles i saludables.

És just que el Penedès assumeixi la incineració dels residus provinents de l'Àrea Metropolitana a la cimentera Uniland? Té sentit cremar deixalles que són reciclables? Podem gestionar de manera diferent els nostres residus per evitar models que no són eficients ecològicament i que a més, a nivell de salut són molt perjudicials?

Residu Zero ens planteja una estratègia dirigida a la reducció de les deixalles i a una gestió eficient dels recursos, dels residus i de la contaminació.

Per això convidem a tots els penedesencs a assistir a aquesta xerrada.

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd.

Это началось часов "Коап коап скачать"в десять утра.

Идея поставить безнравственную пьесу пришла мне в голову во время "Музыка клубная русская скачать"спектакля, на котором я присутствовал.

x x "Катя самбука песня скачать"x Церемонии элишитов, как понял Джей, начинались в Веритэ, но он не "Settlers 7 скачать"сомневался, что сумеет незаметно смешаться с толпой, "Офицеры газманова скачать"когда паства перейдет в Вирту.

За прошедшие тринадцать месяцев "Игра gravity на компьютер скачать"к отправке со второй партией на Землю "Multi password recovery crack"были подготовлены еще пять гигакубометров охлажденного метана.

Солдаты столпились вокруг, защищая огонь "Скaчaть eset nod32 crack"от ветра и пытаясь разжечь костер от горящей иконы.

Либо вы и "Книга для айфонов скачать"в самом деле не верите в то, "Lego игры скачать"что они боги, либо дело еще забавнее.