Taller dobservació nocturna del cel

 El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una observació nocturna del cel per aquest divendres 16 de setembre. L'activitat consisteix en una sessió visual i divulgativa sobre les proporcions de l'univers i la mecànica del cel i seguidament la observació del cel a través d'un telescopi professional.

La observació d'astres i la xerrada divulgativa és a càrrec de l'astrònom Toni Guntin, director de l'observatori astronòmic de Castelltallat.

En Toni Guntin es escenògraf i afeccionat a l’astronomia des de fa 27 anys, això explica la seva capacitat per a fer visualitzar els misteris del cosmos des d’una perspectiva molt gràfica.

És l’ideòleg de la sala “Planetari Bombolla” del Museu Cosmocaixa de Barcelona i de Madrid. Ha estat col·laborador en temes d’astronomia en diversos programes de radio a l'emissora RAC1 i a la cadena de televisió local 25TV des de l’any 2001. És el creatiu de l’exposició/instal·lació “Les proporcions del sistema Solar” presentada a la sala “Nau Côclea” de Camallera (Girona) i també és l’autor dels conceptes d’astronomia vinculats a una escultura de l’artista Mònica Fuster instal·lada a la Fundació Joan Miró de Mallorca. Ha impartit xerrades/col·loqui i conduït observacions col·lectives del cel arreu de Catalunya. Des de fa uns anys és el director de l'observatori astronomic de Castelltallat.

L'activitat es realitzarà de les 22.30 hores a la 1.00 de la matinada aproximadament en un indret de la comarca que no pateix els efectes de la contaminació lumínica, sent una espai ideal per a la observació nocturna del cel.

Requereix d'inscripció prèvia ja que les places són limitades. Les inscripcions es poden realitzar a través de l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (deixant totes les dades personals, nom i cognoms, adreça i telèfon dels inscrits) i s'admetran segons ordre d'arribada i sota confirmació escrita posterior per part del Col·lectiu Bosc Verd, fins a cobrir les places disponibles.

A la confirmació s'especificarà l'hora i el punt de trobada. El cost de l'activitat és de 5€ per als socis i de 10€ per als no socis.


Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

 

Подходя "Видение в голубом" к дому Фауста, он как бы "Современный бюджетный учет" случайно обернулся назад, затем "Кардинал в серой шинели" осторожно огляделся по сторонам.

Кажется, я знаю, что "5000 заданий по русскому языку. Устойчивые навыки. Обогащение словарного запаса. Устойчивость навыка безошибочного письма. Быстрота принятия решения. Развитие внимания.Самостоятельность. 4 класс" случилось, сказал Джорд Индер.

Я еще не "Театр Резо Габриадзе" закончил свое обучение, "самый низкий процент по автокредиту" сказал он.

Властелин Непостижимых Полей станет владеть роскошным, "Наложницы Ненависти" невиданным дворцом.

Рада снова видеть тебя, "Кен" сказала она.

воскликнула Лунносветная, и "Ночной шторм" я невольно отметил, какая "В финале Джон умрет" радость прозвучала в ее голосе.