Sortida de seguiment de les caixes niu

Aquest dissabte 12 i diumenge 13 de novembre, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, realitza dues sortides per a seguir amb les tasques de control i seguiment de les caixes niu penjades durant la passada tardor.

Les caixes niu són caus artificials que es posen per pal·liar la manca de forats naturals als nostres boscos, degut a la tala d'arbres vells o a les plagues naturals (que han malmès certes poblacions d'arbres com és el cas de la grafiosis amb l'om o la processionària amb els pins).

Les caixes que tenim penjades són per a les mallerengues, uns ocells insectívors que ens permeten gaudir d'un bon control plaguicida, ja que s'alimenten normalment d'insectes, ja siguin ous, larves, ninfes o adults.

Els punts de trobada de les sortides de seguiment són:

  • Dissabte 12 de novembre a les 10h del matí a l'aparcament de la piscina municipal de Vilafranca. L'arribada està prevista cap a les 13h del migdia.
  • Diumenge 13 de novembre a les 9.30h del matí a l'estació d'autobusos de Vilafranca o bé a les 10h a la font de Les Graus. L'arribada està prevista cap a les 13.30h del migdia.

La sortida és oberta a tothom i gratuïta. Cal portar calçat adequat per caminar.

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd