El GEVEN organitza la primera sortida naturalista d’enguany

EL GEVEN inicia el cicle de sortides naturalistes per a conèixer l’entorn d’aquest 2012 amb una sortida de migdia per Roca Aguilera i la Serra Pedragosa el diumenge 3 de juny.

El punt de trobada serà a les 9 h a la plaça Tobies (davant del Centre Cívic L’Estació) i després d’una primera aproximació en vehicle fins a Mas Borràs es recorrerà a peu un itinerari guiat fins a Roca Aguilera i la Serra Pedragosa.

El guiatge anirà a càrrec del David Albalat, geòleg, que ens descobrirà com era el Vendrell sota el mar de fa milions d’anys, al Cretaci. Així mateix, gaudirem dels importants valors faunístics, botànics i paisatgístics de les muntanyes que tenim a tocar, i que han justificat la seva protecció com Espai d’Interès Natural inclòs a la Xarxa Natura 2000, la Xarxa d’espais naturals protegits a nivell de la Unió Europea.

El cost de la sortida és d’1 euro pels socis i sòcies del GEVEN i de 3 euros pels no socis.

Aquest nou cicle sortides té per objectiu donar a conèixer els valors naturals i les problemàtiques ambientals del Baix Penedès i entorns propers.

Podeu consultar tota la informació de la primera excursió al cartell de la sortida que us podeu descarregar a

https://docs.google.com/open?id=0BwFMhUrUg2TmdmNiRFNQLS1ScXM

La proposta del cicle de sortides del GEVEN per aquest 2012 comprèn dues sortides de primavera i dues de tardor. La segona sortida de primavera serà a les muntanyes de Cunit on coneixerem l’Avenc de Sant Antoni el diumenge 17 de juny. El guiatge anirà a càrrec d’Aron Marcos, naturalista i soci del GEVEN.

El Vendrell, 22 de maig de 2012