Caminada nocturna per la muntanya de Sant Pau

El proper dissabte 07 de juliol el Col·lectiu Bosc Verd organitza una nova edició de la caminada popular i nocturna per la muntanya de Sant Pau, com sempre, anirà guiada per l'excursionista penedesenc Toni Inglada.

Sortirem a les 22.00 de la plaça de la Font dels Alls de Vilafranca. L’arribada està prevista cap a la 1 de la matinada (al camí de Sant Pau/Balcó de Les Clotes).

Com en els darrers anys en alguns punts de l'itinerari la caminada estarà amenitzada per un grup de música tradicional i popular.

Durant el descans, s’oferirà als participants cava i coca amb xocolata, alhora que podrem gaudir de la música i del paisatge nocturn que ens ofereix el mirador de Sant Pau, en una agradable nit d'estiu.

Enguany la caminada compta amb la col·laboració del Celler de Can Suriol del Castell de Grabuac, de les Xocolates Simón Coll i del Forn de pa Mir de Vilafranca del Penedès.

La sortida és gratuïta i oberta a tothom. Cal portar aigua, llanterna o frontal i calçat adequat per caminar.

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd - Ecologistes de Catalunya

Я знала, что ты "скачать картинки биг тайм раш" здесь поедешь, и прибежала "скачать фильм живую сталь" тебя предупредить.

Я плод вины "скачать игра трон наследие" я вижу, что вы знаете "скачать тренер для сталкера тени чернобыля" это.

Такие, как она, всегда незаметны.

Экспериментальный человек отпустил "игра гта 2 играть" Серую Метелку и встал.

В "секса много не бывает скачать" ту же секунду "скачать сумерки книга на телефон на телефон" Хогсон и Деркон напали на Руку сзади.

Альбакоры "медляк песня будь со мной скачать" подвинулись к нему "скачать видео аэробика видео" так близко, что можно было "скачать книги андрей константинов" разглядеть каждое их движение, каждую мельчайшую подробность вплоть до блеска радужной оболочки их глаз.