Trobada Ecologista: Tercer Sector Ambiental a Cataqlunya (TSA)

Trobada Ecologista: Tercer Sector Ambiental a Catalunya (TSA) el dissabte 20 d'octubre a les 9:30 a Sant Vicenç de Torelló Vall del Ges (Osona) a Aula de Cultura de la plaça de l'Ajuntament.

Els Ecologistes de Catalunya (EdC) ha organitzat un cicle de dues Trobades d'enfortiment del Tercer Sector Ambiental del país, una planteja; Com contribueix la comunicació a la defensa del territori? a Sant Vicenç de Torelló el 20 d'octubre, i l'altre Qui escolta als Ecologistes? a Girona el 10 de novembre.

La visibilització de les argumentacions i la capacitat de transmetre un missatge clar a la societat i a les administracions és un dels aspectes clau que configuren el major o menor èxit de les entitats ambientals. Per una banda, les limitacions d’aquest tipus d’entitat degut al seu caràcter majoritàriament de voluntariat, a l’hora de reaccionar davant els esdeveniments socials de forma àgil i ràpida fa que la comunicació interna sigui encara més important que en altres tipus d’entitats.

Per aquest motiu, les trobades pretenen exposar i analitzar de forma molt pràctica els models de comunicació interna i externa habitualment més utilitzats per les entitats del TSA i, analitzar la seva eficàcia. Compartir les experiències de les diverses entitats TSA i debatre sobre nous sistemes, vinculats especialment a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, ha de permetre enriquir el debat entre els participants.

El cartell de la Trobada:

Clicant aquí podeu descarregar-vos el tríptic de la trobada.

Col·lectiu Bosc Verd

Мыльный "Photoshop elements скачать"сказал, что страшно рад видеть Шимпа, "Rome total war патчи"а Шимп ответил, что страшно рад видеть "Скачать таджикский реп"Мыльного.

Еще долго до меня доносились его настойчивые, "Картинки природы на рабочий стол скачать"призывные сигналы.

Свинья в зловонном "Скачать hot wheels beat that"загоне, кровь на руках его, навоз "Скачать игры ранетки на компьютер"на его сапогах.

Мне никак не обойтись "Sim reader скачать"без вашей помощи.

Еще несколько мгновений назад скалы "Скачать dr web cure it"не выглядели такими острыми, а теперь они "Скачать песни маршала"словно тянулись к нему.

Какой-то "Norecoil для css v34 скачать"управляющий обил стены и установил там батуд и цветомузыку.