Caminada popular pel Parc Natural del Garraf (puig de les Agulles)

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza per aquest diumenge 25 de novembre una caminada popular pel Parc Natural del Garraf (puig de les Agulles). La sortida estarà guiada per l'excursionista penedesenc Toni Inglada.

El puig de les Agulles és un dels principals miradors naturals del Parc del Garraf, des d'on es pot veure una espectacular panoràmica de la part marítima del Baix Llobregat i la pràctica totalitat del Barcelonès, sempre que el dia ho permeti. La caminada tindrà lloc per terres i boscos del municipi de Begues, dins d'un recorregut que descriu una volta circular, prenent com a referència tres dels cims significatius de l'entorn: el puig de la Guardiola, el puig de les Agulles i el puig de la Creu.

Al primer cim, ens endinsarem per un espès i agradable bosc de terra vermella. Al segon cim, pujarem per la part més humida i verda fins arribar al seu punt culminant que esdevé en una impressionant balconada de cara a la mediterrània. I el tercer cim no l'ascendirem però sí que el vorejarem per un bonic i ombrívol corriol, envoltat de bosc, fins arribar a la curosa urbanització de Mas Ferrer. Des d'aquest lloc prendrem cap a l'inici i final d'aquesta bonica i recomanable caminada.

Sortirem a les 9 del matí de l'estació d'autobusos de Vilafranca, des d'on ens desplaçarem en cotxes particluras fins a l'inici de la caminada. Un altre punt de trobada serà davant l'església d'Avinyó Nou a les 9.15 hores.

La sortida és gratuïta i oberta a tothom. Cal portar beguda i esmorzar. Es recomana portar calçat adequat per muntanya.

Col·lectiu Bosc Verd

Сияние, "Башня Ярости 2тт" гораздо более чистое, чем огонь Падшей Птицы-Солнца, распространилось от амулета и окутало "Агент звездного корпуса" обгоревшую девочку.

На блюде и вправду обнаружились тысячелетние яйца, искусно "Дорога миров" уложенные в гнездышко из тонко нарезанного "Степной волк" имбиря и маринованного лука-шалота.

Люди проходили "Полоса везения или Все мужики козлы" мимо Мака и Мефистофеля с Маргаритой, даже не глядя в их "Дружок Состав слова Кн.-подсказка для мл. школьников" сторону, словно не замечая троих пришельцев.

Забудь о пресловутой свободе "Животные" воли, душенька моя.

Там, где пылевые дьяволы "Фитодизайн Энциклопедия комнатных растений" выметали почву, возникали останки армии, погребенной в стоячем положении.

Остановившись неподалеку "Донские рассказы Судьба человека" от этих двух солдат, Мак сделал вид, что поправляет соскочивший "Этюды для левой руки" с ноги башмак, и стал внимательно слушать.