Caminada popular Eco-Sant Cugat 2013

Aquest diumenge 29 de setembre, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, organitza una caminada popular dins el marc de la Fira Eco Sant Cugat 2013.

Es tracta d'una caminada popular pel municipi de Sant Cugat Sesgarrigues i pel veí terme municipal d'Avinyonet del Penedès tot passant per vinyes, boscos i punts d'interès del ric patrimoni artístic penedesenc, com són l'ermita de la Mare de Déu de Llinda, el monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, l'església de Sant Pere d'Avinyó i el jaciment ibèric de la Font de la Canya. La caminada anirà guiada per l'excursionista penedesenc Toni Inglada.

 

Sortirem a les 9:00 del matí de davant de l'església parroquial de Sant Cugat Sesgarrigues. Per a qui vulgui sortir des de Vilafranca, el punt de trobada serà l'estació d'autobusos de Vilafranca a les 8.30 h, punt des d'on ens desplaçarem en cotxes particulars fins a Sant Cugat Sesgarrigues.

És una activitat gratuïta. Cal portar l'esmorzar, el beure i calçat adequat per muntanya.

L'hora aproximada d'arribada serà cap a les 13.30 hores.

Recomanem a tothom, que després de la caminada es visiti la fira.

Aquesta activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues i està inclosa dins els actes de la Fira Eco Sant Cugat 2013.

Col·lectiu Bosc Verd