Assemblea Informativa sobre el projecte d'incineració de llots de depuradora a Cales de Pachs

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd ha convocat una assemblea informativa sobre el projecte d'inicineració de llots de depuradora a l'empresa Cales de Pachs (al municipi de Pacs del Penedès) per al proper dilluns 16 de juny a les 20:00 hores a l'Escorxador de Vilafranca.

L'assamblea és oberta a tothom, veïns de Vilafranca, de Pacs, de Les Cabanyes, de Vilobí i de la resta del Penedès. Té l'objectiu de facilitar als assistents la informació sobre el projecte i d'articular un moviment contrari que impedeixi la realització d'aquest.

El passat dimecres varem realitzar una trobada amb en Josep Maria Martí, responsable de l'àrea de Territori i Medi Ambient de l'Ajuntament de Vilafranca, per a tralladar-li entre d'altres temes, aquesta qüestió.

Com ja sabeu, la inicineració de residus provoca un augment de les emissions contaminants a l'atmosfera, i entre aquests, un augment de les dioxines i els furans, importants cancerígens que posen en perill la nostra salut i la de medi.

Per això NO volem incineradores al Penedès, ni UNILAND NI CALES DE PACHS ... volem un Penedès saludable. La salut de les persones ha de passar per davant dels guanys econòmics d'empreses i particulars.

Us facilitem el cartell de la convocatòria de l'assemblea i també el resum de les alegacions presentades per la nostra entitat (document lliurat a la roda de premsa efectuada el passat 4 de juny). Us en preguem la seva difusió entre tots aquells que considereu que puguin estar sensibilitzats. Feu-lo córrer per la xarxa!

Gràcies per la vostra col·laboració i esperem trobar-nos el dilluns vinent,

No hi falteu, necessitem mans!

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd