Xerrada sobre Ecologia Emocional

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza per al proper dimecres 22 d'abril una conferència sobre L'ECOLOGIA EMOCIONAL, que es realitzarà a les 19:30 hores a l'Associació de Veïns de La Girada (Vilafranca).

L’Ecologia Emocional és l’art de gestionar, de forma sostenible, el nostre món emocional de manera que la nostra energia afectiva s'orienti al nostre creixement personal, augmenti la qualitat de les nostres relacions i millori el món en què vivim. L’Ecologia Emocional ofereix un plantejament nou, creatiu i revolucionari en educació emocional que treballa alhora aspectes educatius emocionals i mediambientals, i que aposta per formar un nou model de persona: la persona emocionalment ecològica.

La persona emocionalment ecològica, és una persona que se sent responsable de la seva vida; que decideix ser part de la solució i no del problema; amb consciència ecològica i emocional; que forma part d’un tot; i que coneix que les seves accions i la manera de gestionar les seves emocions tenen un impacte en ella mateixa, en els altres i en el món.

Aquesta conferència s'organitza conjuntament amb l'AAVV de La Girada. Convidem a tothom a participar-hi!

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd