Nota de premsa projecció UNA MAR DE CIMENT

PROJECCIÓ A VILAFRANCA DEL DOCUMENTAL UNA MAR DE CIMENT de Ramon Tort El proper dimecres 23 de maig a les 21.00 del vespre, a l'Auditori del Vinseum, la Plataforma No Fem el Cim, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i la Candidatura d'Unitat Popular de Vilafranca organitzen la projecció del documental UNA MAR DE CIMENT de l'arbocenç Ramon Tort amb la col·laboració del vilafranquí Jordi Cabestany.

'Una Mar de ciment' és el resultat de dos mesos de filmacions i entrevistes (agost i setembre del 2006) que cerquen respondre les múltiples inquietuds que ha generat el fet de saber oficiosament que entre les poblacions de Banyeres del Penedès i l'Arboç estava previst construir-hi un centre de mercaderies que ocuparia més de 200 hectàrees de conreu i bosc, el ja famós CIM.

El documental, recull entrevistes amb els protagonistes polítics de la comarca, membres de la plataforma 'No fem el cim', propietaris i ex-propietaris de terrenys afectats i conté també algunes reflexions al voltant del poder que els polítics locals tenen sobre el territori.

Es tracta d'un documental filmat en Mini DV d'una durada de 47 minuts.

En tres de les seqüències s'han emprat fragments del curtmetratge DEU(X) dirigit pel vilafranquí Jordi Cabestany, guanyador del premi del jurat del FastCurt 2007 de Vilafranca del Penedès.

El documental compta amb dues veus diferenciades que reflecteixen les dues línies generals del guió. La veu de la Carmina Malagarriga situa cronològicament els esdeveniments que han portat a preveure la implantació del macro centre de mercaderies a la comarca. La veu del Ramon Tort descriu des de les entranyes els sentiments que hom percep davant de certes persones i situacions vinculades a la transformació urbanística en general i a la del Baix Penedès en concret.

Es tracta d'un reportatge que no deixa a ningú indiferent i que dóna una visió del que ha estat passant al Baix Penedès en aquests últims anys. Des de les 3 entitats es convida a tothom a assistir a la projecció. Dimecres 23 de maig a les 21.00 a l'Auditori del Vinseum.

Остановите вагон, билет должен найтись!

Он уже и тогда ревновал, но это было ничто по сравнению с той ревностью, какая терзала его теперь.

Нет, не хочу, ответил я довольно сердито, так как он позволил себе бесцеремонно положить "Скачать программы для htc"руку мне на плечо.

Ведь он лишился всех своих товаров и, вернувшись, быть может, станет всеобщим посмешищем.

Я составляю всевозможные расчеты и сметы.

Я любил свою "Скачать (pthc) pedo"страну и люблю ее до сих пор.

Вы никогда не будете побеждены.

И "Скачать песню ха ха ха"это было "Ключ для касперского 12"еще одним противоречием в самом странном "Aion legend скачать"деле, с которым шерифу графства Дейд когда-либо приходилось сталкиваться.

Замарали "Обучение игры в покер"мне его, бестии,-закончил "Скачать игру мир"он описание своих злоключений,-и под конец довели меня "Скачать книгу сказки андерсена"до тюрьмы.

Это просто частокол из стволов "Лебедь белая скачать"алгаробо, внутри которого находится "Excel макросы скачать excel макросы"навес конюшня для двухсот лошадей.

Значит, индейцы подошли к опушке леса "Самые модные игры"с той стороны поляны.

Видите ли, "Песни боль скачать"мы не можем позволить найти наших людей.