MILLOREM LA SALUT DE LES FONTS DEL PENEDÈS

Vina a arranjar la Font Rúbia de Guardiola de Font-Rubí

El Bosc Verd i els Voluntaris Forestals, organitzen conjuntament una sortida matinal per aquest diumenge 20 d'abril, que té com a objectiu arranjar la Font Rúbia o la Bassa Podenta, que va donar el nom al nucli de Font-Rubí.

L'hora de sortida serà a les 9 del matí del carrer Torrelles de Foix-cantonada carrer Ferran (davant l'Institut Milà i Fontanals). El segon punt de trobada serà a 2/4 de 10 del matí a la Creu de Font-Rubí, per tots aquells que siguin propers a la zona de la font.

Al voltant d'aquest indret trobem altres fonts com la font de Pereres, la font de Rengletes, la font de les Barraques, la font de l'Alzinar, la font de les Bruixes, etc. També estem envoltats d'altres espais d'interès com les coves de la Guineu i la Teula, així com Castellot de Font-Rubí, el Forat Bufador o el Coll de la Barraca.

El final de la jornada està previst cap a la 1 del migdia. La sortida és gratuïta i oberta a tothom. És important que tothom que pugui porti tisores de podar i guants.

Кроме того, эти вооруженные вилами "Скачать crack для myproxy 8.04" крестьяне всего лишь небольшая часть многотысячной толпы, "plarium slots игровые автоматы" собравшейся за городом, "Психология убеждения. 50 доказанных способов быть убедительным" передовой отряд, так сказать.

Это обстоятельство сильно повредило карьере демона Аззи, ибо "случайные величины решение задач" Великие Князья Тьмы не "игры новые игровые автоматы" склонны прощать молодым демонам подобные промахи, "история международных отношений" даже несмотря на все их прошлые заслуги.

На незнакомце была "игровые автоматы бесплатно банан" вполне приличная, хотя и не "Шипим, свистим, рычим. Отработка "трудных" звуков" раз залатанная одежда.

Думаю, что чем раньше мы выйдем, тем лучше,-ответила она, и, "скачать книги ника перумов" шагнув к выходу свистнула.

Но ведь он застал "Развиваем мышление 4-5 лет" меня врасплох.

Вы так говорите, как будто этот Рабла-йу меня боялся!