Notícies

COMUNICAT DE NO FEM EL CIM

El sentit de la VEGUERIA PENEDÈS.

El sentit comú

Des de la plataforma NoFemelCIM considerem que la Vegueria Penedès té el seu sentit en el moment que el model territorial que volem difondre és el del sentit comú. Sabem que un territori serà governat amb més encert com més pròxim siguin els òrgans que el gestionin però també si el territori manté unes característiques que el diferencien de l'entorn.

EL GOVERN SOBLIDA DELS PAGESOS

Entesa Nacional de Progrés?

Ja fa quasi cinc anys que la Generalitat de Catalunya és governada per les mateixes forces polítiques i la manca de resultats en matèria de política agrària és cada cop més evident

Article d'opinió de Joan Caball
Coordinador nacional de la Unió de Pagesos de Catalunya

AL·LEGACIONS CONTRA EL PLA TERRITORIAL

El pla territorial dibuixa el futur del nostre Penedès. Digues el que en penses.

 
Si voleu presentar una al·legació al Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona ho podeu fer independentment de quina comarca o província sigueu (aquest Plans ens afectaran a tots els Penedesencs).
Us podeu connectar a l'enllaç de "Documents" de www.nofemelcim.org. Només cal que l'ompliu i que ens feu arribar personalment o per email el document signat que trobareu a:


Может статься, очень серьезно ответил Чиун.

То же "скачать песню из сериала великолепный век"самое, но дневной свет застиг меня, и я "Академия вампиров. Книга 4. Кровавые обещания"решил поспать здесь.

Налив чуть-чуть из своей любимой бутылки, "Когда правит страсть"он поднял за нее тост, в душе потешаясь "Photoshop cs4 crack torrent"над самим собой.

Но я "учебник земельное право скачать учебник"не творение того, кого ты называешь Повелителем Нетопырей.

Громыхание измученной земли, "скачать феникс для прошивки нокии"ставшее из-за своей монотонности как бы формой тишины, раздробленные камни, "Дампир. Дитя падшего бога"заострившиеся в ясном "Простая программа для чертежей"свете зари, ветры, поющие траурные песни, движение "Танатонавты"разрушающейся башни теперь почти успокаивающее.

Когда мы шли по истертому гравию ко входу, Воан "песня ани лорак с первого взгляда скачать песни"появился из задней двери.

CAL UNITAT PER ASSOLIR LA VEGUERIA PENEDÈS

Bosc Verd demana unitat d'acció als partits polítics que defensen la Vegueria Penedès

1. La defensa de la Vegueria Penedès no es pot polititzar

2. El PSC ignora la majoria social existent a favor de la Vegueria Penedès

3. El govern de Catalunya no actua amb claredat

Enllesteixen el Pla Director de lAlt Penedès

El Col·lectiu Bosc Verd no assistirà a la presentació de la proposta definitiva del Pla Director de l'Alt Penedès

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd (Ecologistes de Catalunya) hem seguit des dels seus inicis l'elaboració del Pla Director (PD) a partir de la participació en el Consell Eco Social. Durant tot aquest temps, hem manifestat a les reunions la nostra disconformitat amb els criteris d'execució de la proposta i com a conseqüència, el desacord amb la resolució tècnica d'aquesta. Hem presentat al·legacions en les fases d'exposició pública i hem assistit a totes les reunions convocades amb l'esperit de participar i d'incidir en el projecte.

NO RENUNCIAREM A LA VEGUERIA PENEDÈS

El PSC aprova la divisió territorial en set vegueries i l'impuls de la creació de la vegueria de les Terres de l'Ebre

Barcelona.- El PSC ha aprovat aquest dissabte en comissió la divisió territorial de Catalunya en set vegueries. Fonts dels socialistes catalans consultades han afirmat que és important l'acord ja que encara no estava clar el número de vegueries. D'aquesta manera s'aposta per una divisió sense la vegueria del Penedès, que és la que més polèmica ha creat. Així mateix, els socialistes catalans han defensat 'la posada en marxa de l'àrea metropolitana de Barcelona i l'impuls de la creació de la vegueria de les Terres de l'Ebre'.

Notícia apareguda al El Periòdico

UNA ESTAFA SOLIDÀRIA

Un activista aconsegueix 492.000 euros en crèdits per a ONGs i es dóna a la fuga · VilaWeb us ofereix íntegrament la publicació que ha editat

MANIFESTACIÓ NO ALS PEATGES, SI AL TRANSPORT PÚBLIC

Divendres 18 de juliol, a 2/4 de 9 del vespre, a la plaça de la Vila de Vilafranca, inici de la manifestació.

El Penedès no vol peatges!

Davant la convocatòria de la manifestació en contra del peatge de l'AP-7 i a favor del transport públic, la Plataforma per la Vegueria Pròpia ha manifestat:

Subcategories