Notícies

EL GOVERN SOBLIDA DELS PAGESOS

Entesa Nacional de Progrés?

Ja fa quasi cinc anys que la Generalitat de Catalunya és governada per les mateixes forces polítiques i la manca de resultats en matèria de política agrària és cada cop més evident

Article d'opinió de Joan Caball
Coordinador nacional de la Unió de Pagesos de Catalunya

LA LOGÍSTICA ARRIBA A LA BISBAL DEL PENEDÈS

Les JERC de la Vegueria Penedès estan en contra de la logística

Les tres Federacions Comarcals de les JERC del Garraf, del Baix Penedès i de l'Alt Penedès manifesten el més profund desacord amb el model econòmic basat en la logística per carretera que se'ns vol imposar al Penedès.

 

CAL UNITAT PER ASSOLIR LA VEGUERIA PENEDÈS

Bosc Verd demana unitat d'acció als partits polítics que defensen la Vegueria Penedès

1. La defensa de la Vegueria Penedès no es pot polititzar

2. El PSC ignora la majoria social existent a favor de la Vegueria Penedès

3. El govern de Catalunya no actua amb claredat

UNIÓ DE PLATAFORMES

El proper dissabte dia 14 de juny, de 10 a 18h celebració de l'assemblea anual, de la Unió de Plataformes. Us convidem a la Festa de celebració i a la lectura pública del nou Manifest al monestir de Montserrat.

NO RENUNCIAREM A LA VEGUERIA PENEDÈS

El PSC aprova la divisió territorial en set vegueries i l'impuls de la creació de la vegueria de les Terres de l'Ebre

Barcelona.- El PSC ha aprovat aquest dissabte en comissió la divisió territorial de Catalunya en set vegueries. Fonts dels socialistes catalans consultades han afirmat que és important l'acord ja que encara no estava clar el número de vegueries. D'aquesta manera s'aposta per una divisió sense la vegueria del Penedès, que és la que més polèmica ha creat. Així mateix, els socialistes catalans han defensat 'la posada en marxa de l'àrea metropolitana de Barcelona i l'impuls de la creació de la vegueria de les Terres de l'Ebre'.

Notícia apareguda al El Periòdico

SIGNA PER LANELLAMENT DOCELLS EN CATALÀ

L'anellament científic és un mètode d'estudi que permet fer un seguiment individualitzat dels ocells mitjançant l'ús d'anelles metàl·liques numerades. Les anelles incorporen, alhora, una referència geogràfica que permet conèixer la procedència de l'ocell quan aquest és recuperat a l'estranger.

MANIFESTACIÓ NO ALS PEATGES, SI AL TRANSPORT PÚBLIC

Divendres 18 de juliol, a 2/4 de 9 del vespre, a la plaça de la Vila de Vilafranca, inici de la manifestació.

El Penedès no vol peatges!

Davant la convocatòria de la manifestació en contra del peatge de l'AP-7 i a favor del transport públic, la Plataforma per la Vegueria Pròpia ha manifestat:

SIGNA PER LLIURAR-NOS DELS TRANSGÈNICS!

De fa unes setmanes, la Plataforma "Som lo que sembrem" (veure www.somloquesembrem.org) està recollint signatures arreu de Catalunya, per arribar a les 50.000 mínimes necessàries, per presentar una Iniciativa Legislativa Popular per portar al Parlament de Catalunya una proposició de llei que consta de quatre línies bàsiques:

Subcategories