Notícies

SIGNA PER LLIURAR-NOS DELS TRANSGÈNICS!

De fa unes setmanes, la Plataforma "Som lo que sembrem" (veure www.somloquesembrem.org) està recollint signatures arreu de Catalunya, per arribar a les 50.000 mínimes necessàries, per presentar una Iniciativa Legislativa Popular per portar al Parlament de Catalunya una proposició de llei que consta de quatre línies bàsiques:

EL PSC PLANTEJA PER VILAFRANCA MES CREIXEMENT

El procés de participació ciutadana de l'agenda urbanística del POUM de Vilafranca: un procés dirigit a justificar el creixement urbanístic desmesurat de Vilafranca.

Des dels partits polítics de CiU, CUP i ERC i des del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd (Ecologistes de Catalunya), valorem negativament el procés de participació ciutadana realitzat per l'equip de govern de l'Ajuntament de Vilafranca, sobre l'agenda urbanística, pels motius que es detallaran a continuació.

CAMINEM PER PROTEGIR LES NOSTRES MUNTANYES

CAMINADA POPULAR A LA SERRA D'ORPINELL

Un espai natural amenaçat per la construcció d'un parc eòlic

El proper diumenge 18 de maig del 2008, el bosc Verd (EdC) i la Plataforma Salvem el pulmó verd de l'Anoia, organitzen conjuntament una caminada popular a la Serra d'Orpinell. La sortida anirà guiada per en Toni Inglada, membre del Centre Excursionista del Penedès.

La sortida està prevista a les següents hores:

a.. A les 8 del matí a Vilafranca del Penedès. Trobada a l'estació d'autobusos. Des d'aquest indret ens distribuirem en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins a Sant Joan de Medioan.

b.. A Ÿ de 9 a Sant Joan de Mediona (pàrking del Poliesportiu).

MANIFESTACIÓ CONTRA LA MAT

Girona, 30 de març a les 11:30.

Nosaltres tampoc volem la MAT!!! Pel futur del territori, o ARA O MAI!!!

Plataforma NO A LA MAT http://www.nomat.org

No al transvasament

Els ecologistes també diem no als transvasaments

Xerrada informativa

El Bosc Verd membre d'EdC (Ecologistes de Catalunya) i amb el suport del Grup de Medi Ambient de Subirats, ADEMA de Sant Sadurní, No Fem El CIM, el GEVEN, la Plataforma per la Salut i el Medi Ambient de Santa Margarida i els Monjos, el Col·lectiu per la Defensa de Moja i la CUP de Vilafranca, organitzen un acte informatiu sobre el transvasament d'aigua del riu Ebre a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

L'acte es realitzarà el proper dimecres 14 de maig de 2008, a les 8 del vespre, a la sala 3 de l'Escorxador de Vilafranca (C/Escorxador 19-21). Aquesta activitat informativa pretén informar i debatre sobre la problemàtica dels transvasaments, ja siguin del riu Ebre, del Ter o del Roine.

La xerrada anirà a càrrec de dos membres de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), i és obert a la participació de tothom. D'altra banda, des d'aquesta entitat convoquem també a la manifestació del proper diumenge 18 de maig a les 12h al Parc dels Xiribecs d'Amposta, que té com a lema Los transvasaments no són la solució!.

VINE A CAMINAR AMB EL BOSC VERD

Caminada a Canaletes i el seu entorn natural (amenaçat per la construcció d'un parc eòlic)

Coneix els indrets de la Vegueria Penedès

El proper diumenge 30 de març del 2008, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada a Canaletes i el seu entorn natural guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 9 del matí des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals) indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins a Canaletes.

MILLOREM LA SALUT DE LES FONTS DEL PENEDÈS

Vina a arranjar la Font Rúbia de Guardiola de Font-Rubí

El Bosc Verd i els Voluntaris Forestals, organitzen conjuntament una sortida matinal per aquest diumenge 20 d'abril, que té com a objectiu arranjar la Font Rúbia o la Bassa Podenta, que va donar el nom al nucli de Font-Rubí.

EL PARLAMENT DE CATALUNYA DIU NO AL CEMENTIRI NUCLEAR

La Coordinadora anticementiri nuclear de CAT (CANC), aconsegueix que el Parlament de Catalunya sigui contrari a la possible instal·lació d'un cementiri de residus radioactius a Catalunya.

Subcategories