Notícies

CAMINEM PER PROTEGIR LES NOSTRES MUNTANYES

CAMINADA POPULAR A LA SERRA D'ORPINELL

Un espai natural amenaçat per la construcció d'un parc eòlic

El proper diumenge 18 de maig del 2008, el bosc Verd (EdC) i la Plataforma Salvem el pulmó verd de l'Anoia, organitzen conjuntament una caminada popular a la Serra d'Orpinell. La sortida anirà guiada per en Toni Inglada, membre del Centre Excursionista del Penedès.

La sortida està prevista a les següents hores:

a.. A les 8 del matí a Vilafranca del Penedès. Trobada a l'estació d'autobusos. Des d'aquest indret ens distribuirem en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins a Sant Joan de Medioan.

b.. A Ÿ de 9 a Sant Joan de Mediona (pàrking del Poliesportiu).

MANIFESTACIÓ CONTRA LA MAT

Girona, 30 de març a les 11:30.

Nosaltres tampoc volem la MAT!!! Pel futur del territori, o ARA O MAI!!!

Plataforma NO A LA MAT http://www.nomat.org

No al transvasament

Els ecologistes també diem no als transvasaments

Xerrada informativa

El Bosc Verd membre d'EdC (Ecologistes de Catalunya) i amb el suport del Grup de Medi Ambient de Subirats, ADEMA de Sant Sadurní, No Fem El CIM, el GEVEN, la Plataforma per la Salut i el Medi Ambient de Santa Margarida i els Monjos, el Col·lectiu per la Defensa de Moja i la CUP de Vilafranca, organitzen un acte informatiu sobre el transvasament d'aigua del riu Ebre a l'Àrea Metropolitana de Barcelona.

L'acte es realitzarà el proper dimecres 14 de maig de 2008, a les 8 del vespre, a la sala 3 de l'Escorxador de Vilafranca (C/Escorxador 19-21). Aquesta activitat informativa pretén informar i debatre sobre la problemàtica dels transvasaments, ja siguin del riu Ebre, del Ter o del Roine.

La xerrada anirà a càrrec de dos membres de la Plataforma en Defensa de l'Ebre (PDE), i és obert a la participació de tothom. D'altra banda, des d'aquesta entitat convoquem també a la manifestació del proper diumenge 18 de maig a les 12h al Parc dels Xiribecs d'Amposta, que té com a lema Los transvasaments no són la solució!.

VINE A CAMINAR AMB EL BOSC VERD

Caminada a Canaletes i el seu entorn natural (amenaçat per la construcció d'un parc eòlic)

Coneix els indrets de la Vegueria Penedès

El proper diumenge 30 de març del 2008, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada a Canaletes i el seu entorn natural guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 9 del matí des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals) indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins a Canaletes.

MILLOREM LA SALUT DE LES FONTS DEL PENEDÈS

Vina a arranjar la Font Rúbia de Guardiola de Font-Rubí

El Bosc Verd i els Voluntaris Forestals, organitzen conjuntament una sortida matinal per aquest diumenge 20 d'abril, que té com a objectiu arranjar la Font Rúbia o la Bassa Podenta, que va donar el nom al nucli de Font-Rubí.

EL PARLAMENT DE CATALUNYA DIU NO AL CEMENTIRI NUCLEAR

La Coordinadora anticementiri nuclear de CAT (CANC), aconsegueix que el Parlament de Catalunya sigui contrari a la possible instal·lació d'un cementiri de residus radioactius a Catalunya.

EL PSC PLANTEJA PER VILAFRANCA MES CREIXEMENT

El procés de participació ciutadana de l'agenda urbanística del POUM de Vilafranca: un procés dirigit a justificar el creixement urbanístic desmesurat de Vilafranca.

Des dels partits polítics de CiU, CUP i ERC i des del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd (Ecologistes de Catalunya), valorem negativament el procés de participació ciutadana realitzat per l'equip de govern de l'Ajuntament de Vilafranca, sobre l'agenda urbanística, pels motius que es detallaran a continuació.

SIGNA EN CONTRA DE LA MAT

La Plataforma No a la MAT al Principat i el Collectif Non à la THT a la Catalunya Nord hem engegat la campanya ATUREM LA MAT per recollir signatures per Internet contra el projecte de construcció de la línia de molt alta tensió (MAT) entre França i Catalunya. Aquesta línia causarà danys irreversibles a àmplies zones de gran valor ecològic i paisatgístic, i no ha estat justificada en cap moment amb un estudi imparcial.

Us convidem a participar-hi i a animar els vostres amics i companys a signar a l'enllaç següent, i a afegir-lo a la vostra web o al vostre bloc:

http://www.nomat.org/index.php?option=com_facileforms&Itemid=44&lang=ca-ES

AJUDA'NS A ATURAR AQUEST PROJECTE!!

No a la MAT www.nomat.org

PER UNA NOVA CULTURA DE L'ENERGIA QUE RESPECTI EL MEDI AMBIENT

Рубин сунул руки в резиновые рукава и поставил контейнер на маленький столик.

Будем есть конину лассо нам поможет.

Лишь два момента во всей кошмарной трансляции прозвучали "Скачать молодая молода mp3"хоть каким-то утешением для слуха Римо.

Безумный Смит явился с опозданием в четверть часа.

Да, но только после того, как сюда приходили другие.

Прежде всего надо было во что бы то ни стало вырвать Аврору из лап Гайара.

Ребята думают, что это случилось во время схватки между ним "скачать договор поставки товаров" и.

Расскажи мне, зачем ты ввязался в это дело.

Мужчина, инженер-химик "Скачать модели оружие adidas для css v34" американской пищевой компании, был убит мгновенно, вытолкнутый сквозь лобовое стекло, как матрац из жерла цирковой пушки.

Именно этим преподавателям "контер страйк с ботами скачать" и удалось научить меня чему-либо, и я "скачать программу для записи вокала" думаю, что в определенном смысле "скачать программы для ландшафтного проектирования скачать" они руководили моей деятельностью.

Те вздрогнули, словно их "скачать аську для самсунг" застали врасплох.

Итак, я немного удивился и поразмыслил.

Не смей смеяться надо "Темный город" мной, собака!

Его лицо было покрыто "Рождественский пес" бледными пятнами.

С беспокойством о нем смешивалось желание ласкать "Приключения Карандаша и Самоделкина" его покрытые рубцами "Веселая школа вежливых наук для детей 3-6 лет" бедра и живот, предлагая ему автомобильные травмы своего "Прописи Учимся считать" тела вместо этих "Кольца духов" воображаемых ран, которых он желал актрисе.

Смотрите на "Вердикт Завещание Гришэм" растения, на их форму и цвет.

Хорошо, подчинился указаниям "Современная западная философия Учеб.пос." сестры Раджи.

Ты был "ФЗ О лицензировании отдельных видов деятельности" самым многообещающим из моих учеников, и "Лягушки" я думал, что ты станешь моим преемником.

Хотя атмосферное "Два трамвая: Стихи для детей" давление на Луне было невысоким, подогнанные точно "детский танцы видео скачать" по фигуре костюмы порой могли вызвать растяжение мускулов "скачать игру ben 10 на компьютер" ног, а "скачать без регистраций шансон" теплые джемперы лишали движения естественности.

Мы уже почувствовали тяжесть королевского недовольства.

Я "скачать клип элвин и бурундуки" должен сам посмотреть на икси.

Строение содрогнулось, "скачать папині дочки едут на море без ограничения" во все "Действуй! (оранжевый ежедневник)" стороны полетели куски штукатурки и декоративного "краткое содержание дон кихот краткое содержание" искусственного Камня.

Доннерджек нажал на рычаг, раздался протяжный "клон краткое содержание" свисток.

Все были настолько поражены случившимся за день, что никак "скачать семнадцать мгновений весны" не отреагировали на этот очередной подвиг Мастера Синанджу.

Subcategories