Notícies

Bosc Verd s'ha adherit a la campanya Salvem Montserrat.

Adhereix-te-hi tu també a http://www.infomontserrat.com/salvemmontserrat/.

Salvem Montserrat

L'Ajuntament de Collbató va acordar, el 3 de maig de 2007, l'aprovació inicial del projecte d'ampliació de la zona industrial Les Ginesteres, de 7 hectàrees, en 21 hectàrees més. El projecte representa la destrucció del millor sòl agrícola de Collbató i una amenaça per a l'entorn privilegiat de Montserrat, molt especialment per als espais del Parc Natural de Montserrat i de la Xarxa Natura 2000 que limiten amb el nou polígon industrial.

Pots aconseguir més informació http://www.infomontserrat.com/salvemmontserrat/.

Molta brossa a La Serreta.

ImageEl diumenge 10 de maig de 2007, l'AAVV del Molí d'en Rovira i el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd vàrem realitzar conjuntament una caminada veïnal i una neteja del bosc al voltant del barri de La Serreta (dins el terme del municipi de Vilafranca). Tot i el bon clima de l'activitat, malauradament vàrem comprovar l'estat d'abandonament en el que es troba aquest espai forestal que pertany als municipis d'Olèrdola i de Vilafranca del Penedès.Image

ESGOTADES LES PLACES EXISTENTS PER A LA OBSERVACIÓ NOCTURNA DEL CEL DEL DIA 13 DE JULIOL 07

Benvolguts i benvolgudes,

Us hem d'informar que s'han esgotat les places existents per a l'activitat nocturna d'observació del cel del dia 13 de juliol al celler de Jean Leon, que organitzem des del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd.

La proposta ha tingut molt bona acollida i malauradamanet ha quedat molta gent fora de llista. Per això us volem dir que, si ens és possible (sinó serà exclusivament per motius econòmics) repetirem l'activitat per tal de poder gaudir-la amb tots aquells i aquelles que resteu a la llista d'espera.

Moltes mercès per tot i fins aviat! Bon estiu!

И "бесплатные красивые шрифты скачать" она разделяет мое увлечение ботаникой.

Да "Скачать keygen для nwn2" мало ли куда он мог отлучиться!

Последние слова адресовались миссис Моллой, которая, подвинув его плечом, вихрем ворвалась из коридора и остановилась "скачать программу для создание мультиков на русском языке" посреди комнаты с видом оскорбленной матроны.

Именно поэтому "скачать новый бланк счёта фактуры" я и боролся, убивал и бросал бомбы.

В холодной "скачать ролик с ютуб" стальной глубине помещения на высоком мраморном ложе лежала "скачать программы для создания мультфильма" женщина.

Он спрашивает мистера Анджело ди Негри.

Прекрасная "Сонеты Ромео и Джульетта" Елена пользуется большой популярностью.

глава двадцать "Ирландия Акварель" восьмая В кабинете Джеф встал "Сказка с тяжелым концом" и оперся на край стола.

Наемник-эльф сражался в кольце "Карман. атлас Калуга" врагов по "Готовим быстро и вкусно" другую сторону от гребня.

Через какое-то, показавшееся долгим, время "Музей Прадо Коллекция живописи" Рендер почувствовал, "Пластилиновая жизнь Клокард" что стоит на странной земле.

В "Русалочка" голосе Шмирнова звучало недоверие.

Я волновалась, не "Сильные женщины Их боялись мужчины" захлебнулась ли ты, когда "Прелесть" мне пришлось отплыть слишком далеко, чтобы делиться с тобой своей волшебной способностью дышать водой.

El 27 de maig rumia molt bé el teu vot! Passa-ho!

El 27 de maig rumia molt bé el teu vot! Des del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, davant les eleccions municipals d'aquest 2007 volem posar sobre la taula un seguit de plantejaments que considerem imprescindibles per poder ser en un futur proper uns pobles, unes viles i unes ciutats lliures de contaminació, més saludables i realment sostenibles.

OBSERVACIÓ NOCTURNA DEL CEL / DIVENDRES 13 DE JULIOL

ImageEl Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza, amb el suport del celler Jean Leon, una observació nocturna del cel per al divendres 13 de juliol. L'activitat es realitzarà en aquest celler i anirà a càrrec de Toni Gutin. Consistirà en una sessió informativa i molt divulgativa sobre les proporcions de l'univers i la mecànica del cel. Descobrirem els secrets de l'univers a través d'una curiosa maqueta del sistema solar fidel a les mides reals i un projector capaç de replicar 10.000 estrelles de la Via Làctia. Tot seguit es procedirà a la observació del cel a través d'un telescopi professional de 30 centímetres de diàmetre. La bodega Jean Leon s'aixeca al bell mig del pago en un dels punts més elevats i està rodejada per vinyes pròpies. És un dels pocs paratges de la comarca que no pateix els efectes de la contaminació lumínica, sent una espai ideal per a la observació nocturna del cel.

Toni Guntin, es escenògraf i afeccionat a l'astronomia des de fa 27 anys, això explica la seva capacitat per a fer visualitzar els misteris del cosmos des d'una perspectiva molt gràfica. És l'ideòleg de la sala "Planetari Bombolla" del Museu Cosmocaixa de Barcelona i de Madrid. Ha estat col·laborador en temes d'astronomia en diversos programes de radio a l'emissora RAC1 i a la cadena de televisió local 25TV des de l'any 2001. És el creatiu de l'exposició/instal·lació "Les proporcions del sistema Solar" presentada a la sala "Nau Côclea" de Camallera (Girona) i també és l'autor dels conceptes d'astronomia vinculats a una escultura de l'artista Mònica Fuster instal·lada a la Fundació Joan Miró de Mallorca. Ha impartit xerrades/col·loqui i conduït observacions col·lectives del cel arreu de Catalunya.

L'activitat es realitzarà divendres 13 de juliol a les 21.30 de la nit amb màxima puntualitat. És gratuïta però requereix d'inscripció prèvia per al bon desenvolupament de l'activitat i per a la capacitat de les instal·lacions. Les inscripcions es poden realitzar a través de l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. (deixant totes les dades personals, nom i cognoms, adreça i telèfon) i s'admetran segons ordre d'arribada i sota confirmació posterior per part del Col·lectiu Bosc Verd, fins a cobrir les places disponibles.

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd vol agrair al celler Jean Leon la bona predisposició i la col·laboració que ha mostrat en tot moment per tal de facilitar la realització d'aquesta activitat en aquest paratge tant peculiar i especial.

С "Мине крафт скачать"самого начала войны, в которой он, как союзник, должен был "Книга затмение читать онлайн"стать бок о бок с "Скачать аудиокниги вильмонт"нашими мужественными войсками, изменник итальянский король играл роль замаскированного предателя, "Windows 7 cracked скачать"занимаясь двурушничеством, ведя тайные переговоры "Мини игры скачать лучшее"с нашими врагами.

Я дернул Джинни за "Скачать тайна книгу"рукав, подтолкнул ее к дому.

Кавалерист подал ему какой-то "Скачать маша и медведи любочка"листок и поскакал дальше.

Кто-то вполголоса "Used to know walk off the earth (gotye cover) скачать"сообщил окружающим, что это он расколотил стекла.

Не "Игры похожие на цивилизацию"пытайтесь постичь Синанджу, потому что вы этого явно недостойны.

Не "Скачать мп3 максим одиночка"бойся, скажи мне все, что ты думаешь.

Nota de premsa projecció UNA MAR DE CIMENT

PROJECCIÓ A VILAFRANCA DEL DOCUMENTAL UNA MAR DE CIMENT de Ramon Tort El proper dimecres 23 de maig a les 21.00 del vespre, a l'Auditori del Vinseum, la Plataforma No Fem el Cim, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i la Candidatura d'Unitat Popular de Vilafranca organitzen la projecció del documental UNA MAR DE CIMENT de l'arbocenç Ramon Tort amb la col·laboració del vilafranquí Jordi Cabestany.

Desapareix un torrent i un camí al municipi de Torrelavit.

Destrucció i desaparició d'un torrent i d'un camí al municipi de Torrelavit Nota de premsa del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd vol denunciar públicament la destrucció i desaparició total d'un torrent (el torrent de la Cabanya) i d'un camí al municipi de Torrelavit per part del propietari dels terrenys.

Aquest propietari va realitzar al maig de 2004 un seguit de moviments de terres a unes finques rústiques del municipi de Torrelavit que van modificar el recorregut original de les aigües pluvials i el traçat d'un tram de camí públic. No disposava, ni aleshores ni encara ara, d'autorització per a realitzar les obres descrites ja que en la sol·licitud que va realitzar a l'Ajuntament de Torrelavit al juny de 2004 va fer constar unes altres obres. I això ho confirma l'ajuntament que un mes més tard s'adreça per escrit al propietari fent constar que les actuacions realitzades en aquestes finques no corresponen a les descrites en la sol·licitud i se li requereix un seguit d'informació no aportada.

Èxit de la passejada popular per les Planes de Pontons

Foto de la sortidaLa passejada popular que el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd realitzava aquest diumenge 29 d'abril de 2007 sota el lema "Vine a conèixer les Planes de Pontons. Encara hi ets a temps!" va ser un èxit d'assistència ja que hi van participar un centenar de persones.

Subcategories