Bosc Verd

CAMINADA A LA SERRA DE FONT-RUBÍ

Cicle de caminades pel Penedès

El proper diumenge 21 de setembre del 2008, el Bosc Verd organitza una caminada la Serra de Font-rubí guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 8 del matí des de l'estació d'autobusos de Vilafranca indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins a Les Llambardes (Torrelles de Foix).

CAMINADA ALS CIMS DEL PARC DEL FOIX

El passat diumenge 10 de febrer de 2008, es va fer la caminada pels Cims del Parc del Foix amb l'assistència de més de 50 caminadors/es. Vam disfrutar d'una dia excel·lent amb unes vistes molt maques.

Anant la galeria de fotos, a la secció d'activitats i caminades o bé clicant a l'enllaç

http://www.boscverd.org/index.php?set_albumName=album09&option=com_gallery&Itemid=31&include=view_album.php

en podeu veure les fotos.

Что ж, чему "Скачать tank battles"быть, того не миновать.

Отныне мы, смертные, будем сами о себе заботиться.

Ну да, конечно, сказал мистер Параден.

Во многом это простая передача работы других чувств.

Затем оторвал полоску ткани и перевязал свою рану.

Аззи и слуга пожевали еще "Песня александра буйнова скачать"немного черемши и холодного пирога с мясом, поговорили о погоде и о том, с чем могут выступить небеса на состязаниях в честь тысячелетнего юбилея.

В "Бесплатные игры для мальчиков джипы"этот момент в дверях вагона "Скачать любима бандера"появился поручик Лукаш.

Зарычав, саламандра немного отступила.

Как близко принимает он "Ник книга ясинский"к сердцу горе совершенно чужого ему человека!

Рекомендую эскарго, гулять так гулять, оторвался от меню гебист "Скачать все выпуски уральский пельменей"Олег Николаевич.

Не осталась в стороне и церковь.

Надо ждать, пока те возвратятся сами с жертвой или без нее.

Из одной трубы вдалеке вился дымок, и я думал о Древних Богах и спрашивал себя, как "Аудит основных средcтв" может все измениться, если откроется путь к их "Бухгалтерский и финансовый учет материальных оборотных активов коммерческих организаций" возвращению.

Я вспоминаю один пасмурный день, когда он стоял в театре Джонса и декламировал гимн, написанный в честь бога Пана.

Он поспешил в комнату, в которой, естественно, не было света.

Сразу закружилась голова, пришлось схватиться за штурвал.

Спасибо, что согласились мне "игровые автоматы king" помочь.

Все это, конечно, было правдой.

Excursió en barca a lEbre

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza per al diumenge 13 de juliol de 2008, la tradicional sortida d'estiu de l'entitat, que enguany consisteix en un passeig en barca per un dels trams del riu Ebre, el de Mòra d'Ebre-Benifallet. Aquesta sortida tanca el cicle d'activitats de coneixement de l'entorn, fins al mes de setembre d'enguany.

CAMINADA ALS CIMS DEL PARC DEL FOIX

CAMINA, DESCOBREIX, ESTIMA ... El proper diumenge 10 de febrer del 2008, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada als cims del Parc del Foix guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 8 del matí des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals) indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins al nucli de Torrelletes.

CAMINADA NOCTURNA AL PARC D'OLÈRDOLA

Vine a caminar a l'entorn del puig de l'Àliga
El proper dissabte 14 de juny del 2008, organitzem una caminada nocturna al Parc d'Olèrdola guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 10 del vespre a la Estació d'autobusos de Vilafranca, des de on ens desplaçarem amb cotxes particulars fins a la zona d'aparcament del conjunt monumental del Castell d'Olèrdola (22h15), on començarà la caminada.

Sortida de seguiment de caixes niu.

Aquest diumenge 18 de novembre de 2007, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, realitza una sortida al Bosc de les Graus per a seguir amb les tasques de control i seguiment de les caixes niu penjades durant la passada tardor, destinades a les diferents mallarengues.

La sortida és oberta a tothom. El punt de trobada és a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el monument a Milà i Fontanals) a les 9.00 del matí. L'arribada està prevista cap a quarts de 2 del migdia.

CAMINADA PER SANT MARTÍ SARROCA

Aneu a les caminades del Martinet

Per les feixes i barraques dels voltants de can Grau

Diumenge, dia 2 de març a les 9 del matí, al Parc de la Pau de Sant Martí Sarroca, caminada de 10 Km.

CAMINADA A LA SERRA DE CRESTABOCS

Caminada a la Serra de Crestabocs Col·lectiu Ecologista Bosc Verd (Cicle de caminades pel gran Penedès històric) El proper diumenge 11 de novembre del 2007, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada a la Serra de Crestabocs, guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 8 del matí des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals) indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins a l'Ordal.

Subcategories