Bosc Verd

Canvis en la web de Bosc Verd

Bosc Verd, està apostant des de fa un cert temps per l'ús de les noves tecnologies per tal de tenir una millor incidència en el territori donant molt més de ressò a les activitats que duu a terme.

Creiem que és una aposta interessant que ens permet arribar a una gran quantitat de persones. En aquest moment el butlletí electrònic arriba setmanalment (si hi ha notícies, naturalment Smile) a més de 500 persones.

Seguint amb aquesta línia emprenem un parell d'iniciatives que esperem tenir acabades en breu:

  • Renovar la nostra pàgina web donant-li un aspecte més sobri i ràpid a la vegada que dotant-nos de millors mecanismes per la interacció i la comunicació (comentaris, RSS).També aprofitarem per intentar reduir el caos existent a la web actual que fa que no sigui prou senzilla d'utilitzar.
  • Aprofitar facebook (sembla que si no hi ets no existeixes) per a facilitar la comunicació de les activitats que organitzem i rebre'n fàcilment les fotografies que ens proposeu (per exemple).

Per descomptat, embarrancar-nos en aquestes iniciatives no ens ha de fer-nos desviar ni una mica dels nostres objectius de promoció, preservació i reivindicació del nostre medi natural.

Аззи хотел было по привычке добавить что-то неприятное специально для ангела, но почему-то подходящие слова не приходили на ум.

Многое изменилось с тех пор, как я была здесь в последний раз.

Нечестно выбирать такое поле сражения, говорит Гор.

Ты только скажи, я все исправлю.

Фрике предпочел удалиться молча.

Позолоченные паланкины покачивались на спинах мамонтов, но тетивы луков сидящих в них лучников давно сгнили.

Лицо мальчишки сияло от счастья.

Скорость пленки была в десять раз быстрее "скачать караоке сборник" обычного.

В этой прекрасной долине так и не основали новых поселений.

В центре на невысоком троне восседал "анджей сапковски скачать книгу" Мастер Синан-джу.

Я просто хотела удостовериться еще раз.

В ней она находила какое-то горькое удовольствие это чувство снасало ее от отчаяния.

CAMINADA NOCTURNA AL PARC D'OLÈRDOLA

Vine a caminar a l'entorn del puig de l'Àliga
El proper dissabte 14 de juny del 2008, organitzem una caminada nocturna al Parc d'Olèrdola guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 10 del vespre a la Estació d'autobusos de Vilafranca, des de on ens desplaçarem amb cotxes particulars fins a la zona d'aparcament del conjunt monumental del Castell d'Olèrdola (22h15), on començarà la caminada.

CAMINEM PER PROTEGIR LES NOSTRES MUNTANYES

Caminada popular a la Serra de Feixes

(Espai natural amenaçat per la construcció d'un parc eòlic)

 

El proper diumenge 16 de novembre del 2008, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i la plataforma “Salvem el pulmó verd de l'Anoia” organitzen una caminada a la Serra de Feixes guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 8 del matí des de l'estació d'autobusos de Vilafranca del Penedès indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins a Rofes.

CAMINADA PER SANT MARTÍ SARROCA

Aneu a les caminades del Martinet

Per les feixes i barraques dels voltants de can Grau

Diumenge, dia 2 de març a les 9 del matí, al Parc de la Pau de Sant Martí Sarroca, caminada de 10 Km.

CAMINADA A LA SERRA DE FONT-RUBÍ

Cicle de caminades pel Penedès

El proper diumenge 21 de setembre del 2008, el Bosc Verd organitza una caminada la Serra de Font-rubí guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 8 del matí des de l'estació d'autobusos de Vilafranca indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins a Les Llambardes (Torrelles de Foix).

CAMINADA ALS CIMS DEL PARC DEL FOIX

El passat diumenge 10 de febrer de 2008, es va fer la caminada pels Cims del Parc del Foix amb l'assistència de més de 50 caminadors/es. Vam disfrutar d'una dia excel·lent amb unes vistes molt maques.

Anant la galeria de fotos, a la secció d'activitats i caminades o bé clicant a l'enllaç

http://www.boscverd.org/index.php?set_albumName=album09&option=com_gallery&Itemid=31&include=view_album.php

en podeu veure les fotos.

Что ж, чему "Скачать tank battles"быть, того не миновать.

Отныне мы, смертные, будем сами о себе заботиться.

Ну да, конечно, сказал мистер Параден.

Во многом это простая передача работы других чувств.

Затем оторвал полоску ткани и перевязал свою рану.

Аззи и слуга пожевали еще "Песня александра буйнова скачать"немного черемши и холодного пирога с мясом, поговорили о погоде и о том, с чем могут выступить небеса на состязаниях в честь тысячелетнего юбилея.

В "Бесплатные игры для мальчиков джипы"этот момент в дверях вагона "Скачать любима бандера"появился поручик Лукаш.

Зарычав, саламандра немного отступила.

Как близко принимает он "Ник книга ясинский"к сердцу горе совершенно чужого ему человека!

Рекомендую эскарго, гулять так гулять, оторвался от меню гебист "Скачать все выпуски уральский пельменей"Олег Николаевич.

Не осталась в стороне и церковь.

Надо ждать, пока те возвратятся сами с жертвой или без нее.

Из одной трубы вдалеке вился дымок, и я думал о Древних Богах и спрашивал себя, как "Аудит основных средcтв" может все измениться, если откроется путь к их "Бухгалтерский и финансовый учет материальных оборотных активов коммерческих организаций" возвращению.

Я вспоминаю один пасмурный день, когда он стоял в театре Джонса и декламировал гимн, написанный в честь бога Пана.

Он поспешил в комнату, в которой, естественно, не было света.

Сразу закружилась голова, пришлось схватиться за штурвал.

Спасибо, что согласились мне "игровые автоматы king" помочь.

Все это, конечно, было правдой.

Excursió en barca a lEbre

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza per al diumenge 13 de juliol de 2008, la tradicional sortida d'estiu de l'entitat, que enguany consisteix en un passeig en barca per un dels trams del riu Ebre, el de Mòra d'Ebre-Benifallet. Aquesta sortida tanca el cicle d'activitats de coneixement de l'entorn, fins al mes de setembre d'enguany.

CAMINADA ALS CIMS DEL PARC DEL FOIX

CAMINA, DESCOBREIX, ESTIMA ... El proper diumenge 10 de febrer del 2008, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada als cims del Parc del Foix guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 8 del matí des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals) indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins al nucli de Torrelletes.

Subcategories