Notícies

Calendari del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Des del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd hem editat un calendari d'activitats per aquest 2011 que ha estat elaborat per tres professionals vilafranquines. El disseny ha anat a càrrec de Montserrat Poch i les il·lustracions a càrrec de l'Eva Sans i de l'Anna Mongay.

L'objectiu del calendari és tenir un recurs útil a casa que a més difongui les dates de les activitats lúdiques més consolidades de la nostra entitat, com les caminades populars, les sortides amb bicicleta, els seguiments de caixes niu, l'observació d'astres, etc.

D'altra banda, Bosc Verd té previst de realitzar altres activitats durant l'any, que pel seu caràcter d'actualitat no apareixen en el calendari però que seran difoses, com sempre, a través dels canals habituals.

El calendari ha estat imprès a color i amb paper reciclat (mida A3). El resultat és molt vistós ja que les il·lustracions i el disseny són molt atractius i a més reforcen missatges i continguts ambientals relacionats amb l'allau d'infraestructures, l'energia, els espais naturals, la recollida selectiva, etc... sempre des d'una òptica educativa i positiva.

El preu del calendari és de 3 euros i el pots trobar als següents establiments i locals de Vilafranca:

  • Llibreria Cuscó (carrer Sant Joan 4)
  • Llibreria Ràfols (avinguda de Tarragona 32)
  • LLibreria Guasch (avinguda de Barcelona 33)
  • LLibreria l'Odissea (carrer de la Font 26)
  • Llibreria Pujol (carrer cort 25)
  • Perruqueria Alicia (carrer Coll 13)
  • Ca la Madrona (carrer dels Ferrers 5)
  • Centre Excursionista del Penedès (carrer Pare Martí Grivé 11)
  • Botiga Natura (carrer de la Parellada)
  • Copisteria Copyflash (carrer Mísser Rufet 3)

També es podrà comprar presencialment a les nostres activitats i també via mail, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. sol·licitant el calendari. Els socis i les sòcies el rebran de manera gratuïta.

Esperem que us agradi!

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Римо увидел перед собой ухмыляющееся лицо "Скачать механоиды 2"Великого Вана, и тогда чистым и уверенным "Школьные песни минусовки скачать"движением, которому могли бы позавидовать все прежние "?Nero 7 c ключом скачать"мастера Синанджу, он снес ему голову.

Кот Ревитса "Скачать песню потерянный рай"был укушен и вел себя подобным образом.

Адаму показалось, что зрение его стало "Крейзи фрог видео скачать"во много раз острее благодаря волшебному светочу, "Скачать теория государства и права венгеров"который он нес перед собой, и "Скачать три в ряд"он смело зашагал вперед.

Искры от речных скал "Скачать охота на пиранью"воспламеняли сухую траву, горевшую ярко-желтым цветом, подобным солнцу.

Так же, как и "Все сезоны сватов скачать"я тебя,-ответил низкий "Касперский скачать с ключём"голос, очевидно, принадлежавший вошедшему.

Я даю его только вам, и никому другому.

L’A-7, una inversió prescindible.

 

  • És una aberració construir una autovia al costat d’una autopista existent, una despesa inútil que no passa en cap país europeu.
  • La crisi econòmica amaga una bomba de rellotgeria: la crisi energètica.
  • La indiferència de la Generalitat davant de les demandes raonades i les propostes alternatives de les administracions locals.

L’Arboç, 29 de maig de 2010.

Aquest dissabte 29 de maig a l'Auditori Municipal de l'Arboç es van celebrar les Jornades sobre Infraestructures Viàries al Penedès, organitzades per l'Ajuntament de l'Arboç, la Plataforma No Fem el Cim, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, el GEVEN, el GEL (Grup Ecologista de Llorenç del Penedès) i la Unió de Plataformes, amb la col·laboració d'ADENC-EdC i de la Campanya Contra el Quart Cinturó.

En Manel Larrosa, arquitecte i membre de l’ADENC, va desenvolupar una magistral exposició sobre la situació de les infraestructures viàries a Catalunya, la seva repercussió sobre l’eix metropolità (AP-7) i les conseqüències negatives que una programació desestructurada com la que tenim en matèria de transport.

Catalunya té una proporció de carreteres i autopistes per càpita molt superior a la mitjana europea. El PITC (Pla d’Infraestructures del Transport de Catalunya) encara preveu augmenta aquesta proporció, mentre que en ferrocarril som deficitaris. Afirma que és una aberració doblar les autopistes amb autovies com s’està fent a Catalunya. Espanya és l’únic país europeu que ho fa. Això significa tirar les inversions, ja que es redunda en una infraestructura que ja existeix i que no es col·lapsa (AP-7): només ho fa puntualment i per problemes de relació i mal funcionament amb una xarxa local mal dimensionada.

Si a conseqüència de la crisi s’han aturat aquestes obres inútils (a més confirmades per les declaracions del ministre Blanco) que es reinverteixin els diners en altres sectors més necessitats, com és el ferrocarril i sobretot el de rodalies i mig recorregut, clarament deficitari com tots el qui l’usem podem comprovar dia a dia.

En Marcel Coderch, enginyer i assessor del Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, ens va alertar sobre la bomba de rellotgeria que representa el creixement exponencial demogràfic, econòmic i financer, que s’inicià amb el meravellós descobriment del petroli, una energia finita, sobre el qual encara estem creixent.

Els creixements són exponencials i els recursos limitats: arribarà un dia, no massa llunyà, que no hi haurà la suficient energia per seguir creixent. Si ho seguim fent, un altra perill ens amenaça, la destrucció del planeta. Hem de decidir ara que encara hi som a temps, canviar el rumb i optar, tant a nivell col·lectiu com individual, a un canvi d’hàbits per reduir la despesa energètica i cercar alternatives en la font energètica que ho ha sigut del passat i ho serà del futur: l’energia solar en totes les seves manifestacions.

En Coderch va apuntar que l’actual globalització econòmica no es podrà sostenir per molt temps: l’energia de comprar unes sabates fabricades a Filipines arribarà a ser tant cara que no sortirà rendible i per tant s’haurà de tornar a un sistema econòmic de proximitat.

En Carles Ribé, alcalde de l’Arboç va explicar el procés del contenciós que, tant el seu ajuntament com els de Bellvei del Penedès, el Vendrell, Castellet i la Gornal, així com el Consell Comarcal del Baix Penedès, estan portant a terme contra el Ministeri de Fomento per la imposició de la traça de l’autovia A-7.

Recordem que el  mateix ministeri, i en consens amb la majoria dels ajuntament del Penedès i els seus Consells comarcals, havien proposat no construir la nova A-7 a canvi de fer-la passar per l’autopista AP-7, alliberant el seu peatge pels habitants del Penedès. Finalment l'opció escollida pel Ministeri en l'aprovació de l'estudi informatiu, d'acord amb les al·legacions presentades per la Direcció General de Carreteres de la Generalitat, ha estat la de la construcció d'una nova autovia.

Les tres ponències, cadascuna a dins el seu marc de referència, el transport, l’energia i el territori afectat per les infraestructures i la logística coincideixen amb la voluntat de demanar a la Generalitat una actitud més dialogant i, sobretot,  un canvi de rumb en les seves decisions desenvolupistes i depredadores en un moment en què cal racionalitzar al màxim totes les infraestructures existents i desviar les inversions cap a sectors més rendibles socialment i econòmica com és el sistema del transport públic.

Ты не доверяешь Михаилу,-сказала Лахесис,-и "Легкое чтение на английском языке. Рассказы о Шерлоке Холмсе. Союз Рыжих. Начальный уровень." в этом ты абсолютно прав.

Один из "О железной стене Речи статьи воспоминания" королевских стражников должен был "Пасхальные праздники радость для души" бы остановить его, если бы "Садовые цветы" еще раньше не свалился от "вклады 12.5" жары прямо на посту, возле полога шатра.

Так однообразной чередой проходили "Раскраска. Подводный мир" дни, месяцы, "Насекомые" годы.

обрадовался тот, принимая от нее завернутую в бархат икону.

Жажда мести "Выжить в любых условиях Резервы и рекорды нашего организма" хлынула из "Автостопом по Вьетнаму" меня, как вино из распоротого бурдюка.

Выудив карандаш, "Федеральный закон "Об оружии"" я обнаружил, что грифель сломан.

URGENT! Ajudans a aturar el CIM

El dilluns 4 d'octubre finalitza el termini per a presentar les al·legacions contra el CIM (centre Integral de Mercaderies) de l'Arboç dins el Pla Director Urbanístic per al Desenvolupament d'Infraestructures viàries, ferroviàries i logístiques al Penedès. No cal que et diguem que és molt important per al Penedès oposar-se i impedir la realització d'aquest projecte (els motius els tens a la mateixa al·legació) i per això et demanem que signis aquest escrit i que el presentis abans de divendres a alguna d'aquestes oficines, per a que te'l registrin. Tens diferents opcions:

  • Consell Comarcal de l'Alt Penedès (planta baixa del carrer Hermenegild Clascar de Vilafranca).
  • Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Vilafranca (finestreta única) o de l'Ajuntament de Banyeres.
  • Correus: a través d'un certificat administratiu portant una còpia de l'al·legació signada per a que us la segellin.

En última instància es pot enviar per correu electrònic a la següent adreça, el que passa és que no compta a nivell d'al·legació. Igualment és interessant per bombardejar el correu del Departament. Per tant, proposem també que l'envïis a través d'aquest mitjà a través del següent enllaç:

https://ovt.gencat.cat/gsitfc/AppJava/infocat/infoCat.do?set-locale=ca_ES&webFormId=5

Per últim, et demanem que facis còrrer aquest correu a tothom que creguis que li pot interessar. Perquè som Penedès, fem sentir la nostra veu!

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Анубис отступает "индийские фильмы скачать на телефон"от Сета, исчезая в темноте.

Пойндекстер "рахматуллин ринат скачать альбом"зажигал над столом светильник.

Иногда "скачать тему на телефон флай"ему все "скачать уголки классный уголок"же было необходимо поспать.

В помощь ему "Ms office 2010 ключ активации"было выделено несколько "Волшебные мечты. Принцессы. Книга с игр набором"добровольцев.

В этом случае "100-долларовое правительство. А если цена на нефть упадет?"его видения вызовут больше "скачать песню сявы отдыхаем хорошо"доверия.

На корсаже с левой "Путешествие героя. Путь открытия себя"стороны была приколота брошь, "мафия карточная игра"вероятно, золотая, с красным камнем возможно, рубином, контур оправы которого был помят.

JORNADA SOBRE LES INFRAESTRUCTURES VIÀRIES AL PENEDÈS

Aquest dissabte 29 de maig a les 10.00 hores del matí a l'Auditori de l'Arboç, es celebrarà la Jornada sobre les Infraestructures Viàries al Penedès, organitzada per l’Ajuntament de l’Arboç i diverses entitats del territori Penedès.

El programa previst és el següent:

  • A les 10.00 del matí: conferencia “La política d’infraestructures dels transport en el marc de la crisi económica” a càrrec de Manel Larrosa (Arquitecte, membre d'ADENC).
  • A les 11.30 hores: Taula-rodona sobre “La crisis energètica i el transport” a càrrec de Carles Ribé (Alcalde de l'Arboç), de Marcel Coderch (Doctor Enginyer pel MIT, membre del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible de la Generalitat, vice-president d'AEREN, Associació per l'Estudi dels Recursos Energètics) i d’un representant de les plataformes organitzadores.
  • A les 13.30 hores: dinar.
  • A les 15.30: conclusions i roda de premsa. Reunió de coordinació de les entitats.

Aquesta jornada compta amb el suport de:L'Ajuntament de l'Arboç, la Plataforma NoFemelCIM, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, el Geven, el Gel (Grup Ecologista de LLorenç del Penedès) i la Unió de Plataformes.

jornades

La planificació i execució d'infraestructures viàries al Penedès segueix models que presenta similituds arreu del territori del Principat: desdoblament de la NII a les comarques gironines, desdoblament de la N340 a les terres de l'Ebre i comarques tarragonines, el Quart Cinturó al Vallès...

Estem en plena crisi econòmica, a les portes d’una nova crisi energètica i amb un desmesurat i caòtic creixement demogràfic producte de la transformació de les extenses urbanitzacions en primeres residències. Ara hem de sumar els grans projectes logístics i d’infraestructures viàries que l’administració autonòmica ha projectat per la comarca i que canviarà el panorama social, cultural i econòmic d’una manera irreversible.

És viable a aquestes alçades seguir generant elements insostenibles hereves d’una era energètica que ja s’està extingint? Els projecte logístic de prop de 200 ha entre Banyeres i l’Arboç i el projecte de la nova autovia A-7 que trinxa encara més l’interior agrícola són les dues cares d’una mateixa moneda: convertir el Penedès en un corredor logístic internacional i el Baix Penedès en el seu centre neuràlgic d’intercanvi.

Tenim el Penedès dret a proposar alternatives ecològicament menys agressives i econòmicament més sostenibles?

Именно ему пришлось поднять трубку, потому что Чиун, почитавший, как известно, белого своим сыном, занимал в свадебной процессии почетное место и не мог пренебречь своими обязанностями.

Га-а не "Скачать книгу судьбы"могла понять, по-прежнему ли ящерица впереди или она уже обогнала ее, поскольку та скользила в глубине кустов, двигаясь медленно, почти неслышно.

В двух словах можно сказать, что "Должностная инструкция инженера по ремонту"выпуклые на поверхности колонны вздымающегося газа управляют рассеивающимся потоком электромагнитных энергий, наиболее опасных для "Prestigio geovision 5200bt прошивка"населения маленькой звездной планеты.

Свежий ветерок чуть шевелил высокую траву, нагретую солнцем; пахло цветами, и весело щебетали птицы.

Когда мы заменим старье на современное обеспечение, гелиостат заработает как часы.

Янси совершенно безразлично, как дышит крапчатый мустанг, но он рад исполнить малейшее желание своей спутницы.

Домик клерка и офис "Песни агутина и варум скачать"располагались правее.

Перчатка "Вика цыганов любовь и смерть скачать"не закрывает его лица.

Они пытаются "Игра престолов 4 книга"обмануть вас, чтобы выйти сухими из воды.

Я "Игра винкс против заколдованных питомцев"не хочу больше "Холодно слим скачать"никогда тебя видеть.

Ах, во всем "Скачать игру бесплатн"мире люди идут на преступления "Скачать музыку шахзода"и нарушают десять заповедей с "Скачать игра карта на раздевание"не меньшей готовностью, чем они восходят "Дабстеп новое скачать"на костры во имя Истины.

Фактически "Скачать бесплатно дело 39 б"я думаю, что твоя связь с ним куда сильнее, чем ты говоришь.

Un recorregut virtual pel Quart Cinturó

La Campanya Contra el Quart Cinturó converteix l'estudi informatiu del "Cierre" en un viatge aeri virtual sobre el Quart Cinturó.

El debat sobre la traça proposada és un intent d'ocultar el debat sobre el model de país.

Altres ajuntaments s'afegeixen a la sol·licitud de pròrroga del termini d'informació pública

El Quart Cinturó, al Google Maps

La Campanya Contra el Quart Cinturó ha aplicat el traçat inclòs en l'estudi informatiu en una aplicació del Google Maps. D'aquesta manera planera i senzilla, qualsevol usuari amb unes nocions mínimes de navegació a la xarxa pot fer un viatge aeri virtual sobre el recorregut del Quart Cinturó i identificar quines són les principals afectacions. Així, hom pot veure per on el Ministerio de Fomento i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques proposen la traça.

Podeu accedir a aquesta versió aèria del Quart Cinturó clicant aquí

Així mateix, avui també hem incorporat seccions transversals del perfil de la traça i els moviments de terres ssociats a la pàgina web on qualsevol persona pot consultar la memòria executiva de l'estudi informatiu i els plànols. Podeu trobar tota aquesta informació clicant aquí

Recordem que facilitar l'accés universal a la informació amb les noves tecnologies és una obligació de 'administració. A més de la data de l'anunci i de la durada de la informació pública, les dificultats per accedir a l'estudi informatiu haurien d'obligar a l'administració de l'estat a revisar profundament els seus protocols d'actuació.

Hi ha qui fa trampa i se salta passos previs

Intentar centrar el debat sobre la traça del Quart Cinturó no és res més que falsejar el debat. Aquest és un dels principals objectius de l'anunci de l'estudi informatiu: no afrontar com toca el debat al voltant del Quart Cinturó. Quan encara no sabem quins són els objectius concrets que es volen assolir en usuaris de transport col·lectiu i quines infraestructures són necessàries per assolir-los, hi ha qui pretén obviar aquesta discussió.

Hem de denunciar que obviar aquesta discussió és obviar el debat sobre amb quines mesures farem possible créixer en usuaris de transport públic (el Quart Cinturó més aviat en reduiria el nombre), com afrontem la millora de la qualitat atmosfèrica a la regió metropolitana (més de 3000 morts anuals prematures per complicacions respiratòries afegides a altres patologies), com reduïm l'emissió de gasos d'efecte hivernacle, com fem més competitiu els transport de ercaderies de llarg recorregut en la xarxa ferroviària, com abordem la dependència energètica de recursos externs (el transport n'és un dels principals consumidors), com mantenim la connectivitat dels espais agronaturals que ens permet disposar d'una elevada biodiversitat...

Aquestes qüestions són les estratègiques per un país. Centrar el debat en la traça del Quart Cinturó és ignorar el debat veritable, és voler fer veure que amb obra pública sortirem de la crisi, quan el que farem de veritat és gastar els pocs recursos de què disposem en escenografies luxoses de decorats per a fotografies de cops de tisores en cintes inaugurals...

Noves sol·licituds de pròrroga

Com ja us vàrem informar el passat 5 d'agost, la Campanya Contra el Quart Cinturó va formular la sol·licitud de pròrroga del termini d'informació pública de l'estudi informatiu al Ministre de Foment, José Blanco, i al Cap de la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya, Luis Bonet. Així mateix, va demanar als 18 ajuntaments afectats directament o indirecta pel projecte (Terrassa, Matadepera, Sabadell, Castellar del Vallès, Sentmenat, Polinyà, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Lliça d'Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, l’Ametlla del Vallès, Canovelles, la Garriga, Granollers, les Franqueses del Vallès, la Roca del Vallès i Cardedeu) que sol·licitessin aquesta mateixa pròrroga al Ministeri. La proposta és que el termini es prorrogui fins al 4 d'octubre, per així compensar els 27 dies hàbils d'informació pública que coincideixen amb el juliol i l'agost.

Fins avui, els ajuntaments de Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Sabadell i Terrassa ens han comunicat que han formulat ja aquesta sol·licitud.

La Campanya agraeix públicament la petició d'aquests ajuntaments.

Campanya Contra el Quart Cinturó

L'Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Vallès, 9 d'agost de 2010

Més Informació: Toni Altaió 937 171 887 655 179 694 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://ccqc.pangea.org

А теперь, друг мой, пробормотал он, спускайся вниз.

Количество лейкоцитов является самым надежным показателем, но я хочу просить тебя сообщить, если начнется озноб, частые позывы к рвоте или на теле появится непонятного происхождения сыпь или ожоги.

Так Луи сделал вывод, что перед ним гражданский иск, рассмотрение которого судом становилось все более ненадежным.

Она остановилась, увидев блеск в его глазах.

Он же не присваивал эти "Pes 2012 скачать для андроид"вещи, а только способствовал их обнаружению.

Опустил руки в поток и мокрыми пальцами пригладил волосы, расчесал бороду.

Не знаю, на его лице отразилось некоторое беспокойство.

Как и большинство культур Веритэ, ориентированных на развитие науки, именно "Игры бродилки приключения бесплатно"это и привлекло большинство прихожан в Церковь Элиш.

Ветер переменился, и запах исчез.

Гибнущий город был виден отсюда как на ладони.

Если же "Таблица лотереи золотой ключ"случится что-то непредвиденное скажем, латыш упустит доктора, или его жертве "Скачать девушки секс с собакой"каким-то чудом удастся увернуться от удара,-сообщник предупредит Мака, заглянув в таверну и "Девил май край скачать игру"подав ему условный знак.

Я уже видел его один раз "Песни скачать свеча"мельком, на какой-то вечеринке.

Ты "большая книга директора магазина скачать" должен отыскать их, Бортан, и привести сюда.

Даже когда он "песня тимати я буду ждать скачать" отдыхал, его рот изгибался в "скачать золушку диснея" слегка зловещей улыбке.

Ущелье было прямо перед "скачать песни асатрян арама" ним, оставалась самая малость "нелли фуртадо скачать" немного повернуть и устремиться в него.

Сразу "монстров хай игры скачать" же после Кровавого Сада я начал работать над заклинанием "Скачать программу для установки виндовс с флешки" и воспользовался им, "дмитрий емец скачать книгу" чтобы расколдовать себя, превращенного в статую.

Да "скачать civilizations 3 conquests" уж у этого Оутса ума палата.

Ларик сидел, наклонившись вперед и "скачать песни лаурита" крепко сжав губы.

EL PENEDÈS ES REVOLTA !!!

Ja n'hi ha prou d'imposicions externes!

Per una VEGUERIA PENEDÈS sense CIM!

S'està organitzant una marxa lenta de cotxes pel Penedès.

El diumenge 11/04/2010 vine amb cotxe al pàrquing de l'Estació de l'Arboç.

Grup al Facebook:

http://www.facebook.com/event.php?eid=104415029596978&ref=ts

Molts ja ho sabreu perquè el Facebook i d'altres xarxes en van plenes, "s'ha organitzat una marxa lenta de vehicles pel proper dia 11", en defensa del Penedès i amb el lema el Penedès vol Decidir.

... Volem una Vegueria Penedès sense CIM.

Des del Col·lectiu Bosc Verd us animem a adherir-vos-hi.

El lloc de concentració és l'estació de RENFE de l'Arboç,

diumenge 11 d'abril, a les 16,00 hores.

Скоро мы окажемся в другом месте.

Ноющей левой рукой "Скачать частно видео"он дотянулся до кремня возле "Симуляторы танковые скачать"нее и ударил мечом.

Но впереди уже выросли другие руки "Кряки для виндовс"большие, волосатые, они торчали как гигантские стебли на их пути.

Тремя днями позже он брел по лесу, перебравшись через три замерзших притока Иеллоустона.

На глаза Хью навернулись слезы.

Хочу быть похожей на тебя, летать на помеле и заколдовывать людей.

И "сборники клипы шансон скачать" этот стражник сообщил об "скачать музыку охотники за приведениями" этом Чиуну.

У меня чуть "скачать котенок по имени гав мультфильм" ноги не подкосились.

Несколько минут "книга круг женской силы скачать" он молчал, потом глубоко вдохнул.

Когда он "nero mediahome 4 скачать бесплатно" глядел вверх, "скачать swf картинки" он видел над головой "скачать драйвера интернет контроллера" многоцветную паутину нитей.

Он продвигается крадучись, "скачать игру лига скорости" словно боясь, что "скачать книги юмористического фэнтези" его заметят, но быстро "скачать игры для телефона самсунга" и, очевидно, к определенному месту.

Тогда, пожалуй, стоит отзвонить ей.

LA FLAMA DEL CANIGÓ TORNA A VILAFRANCA DESPRÉS DE 21 ANYS.

La Flama del Canigó tornarà a repartir el foc per encendre les fogueres de Sant Joan el dia 23 de juny a Vilafranca. La delegació d'Òmnium Cultural a l'Alt Penedès amb el suport de 24 entitats de la comarca (entre elles el Col·lectiu Bosc Verd) ha impulsat la recuperació d'aquesta tradició.

La Flama serà recollida el dia 23 de juny al municipi de Torrelles de Foix a les 5 de la tarda. Es preveu que arribi cap a 2/4 de 6 de la tarda a l'Agrícola de Pacs, on els membres del Club Atletisme de Vilafranca cobriran amb relleus el trajecte fins a Vilafranca.

La Flama entrarà per l'avinguda Catalunya i enfilarà el camí cap al parc Tívoli, cap a les sis de la tarda, on es repartirà el foc a totes les entitats, barris i particulars que vulguin rebre el foc per encendre la foguera.

A les 7 de la tarda es llegirà un manifest unitari, un missatge signat per l'escriptor Joan Soler Amigó (Premi Nacional de Cultura Popular 2006), i un parlament de l'alcalde Pere Regull que donarà pas a l'encesa de la foguera que estarà preparada a la pista del Tívoli. I tot seguit començarà una ballada de sardanes amb la Cobla Catània, a un quart de vuit del vespre.

ANIMEM A TOTHOM A PARTICIPAR A LES NOSTRES FESTES TRADICIONALS I POPULARS!

Сначала надо "бесконтактный бой книгу скачать" найти маленького негодяя.

Вероятно, именно "исторические книги скачать бесплатно" сейчас он отправляет туда "скачать игры на на psp гонки" другого.

Надо же, как поздно, я "игры убить человека паука" и не "школа литературного мастерства юрген вольф скачать" заметил.

У Палача была масса инструментов, и "скачать игры на телефон сборник сенсорные" Мэнни, очевидно, "скачать игру смерть шпионам через торрент" сумел провести его через "скачать игру охота на кур" двери, не подняв тревоги.

Этот флайер "грамматике английского языка скачать" был уже совсем "скачать музыку по прямым ссылкам" близко.

Мой калликанзарос, неспешно отозвалась она, я не говорила ничего подобного.

ELS COL•LECTIUS DE DEFENSA DEL PENEDÈS ALERTEN DELS PERILLS DELS NOUS PLANS TERRITORIALS

La recent aprovació del Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona (PTPCP) i, des de ja fa un temps, del Pla Director Territorial de l’Alt Penedès (PDTAP), signifiquen un avenç per a la planificació d’un territori fins ara desatès i amb una ordenació caòtica. Aquests plans, però, tot i diagnosticar els problemes existents i definir les regles del joc pels futurs desenvolupaments urbans, es mantenen impermeables a transcendentals demandes realitzades per la societat civil i diverses administracions locals.

La confirmació del CIM (Logis Penedès) i la imposició d’una nova autovia (A-7) converteixen les nostres comarques en un simple taulell per carreteres, AVEs, camions, naus logístiques i contaminació, sense cap respecte per la seva economia, la seva agricultura, el seu paisatge i la seva gent.

La logística i les infraestructures viàries, una agressió al Penedès

El desdoblament de la N-340 (A7), que enllaça a l’Alt Penedès amb el quart cinturó, malmet les terres agrícoles, destrueix el paisatge, talla la continuïtat biològica del territori, altera el drenatge pluvial natural i fragmenta encara més la societat penedesenca. A més d’aquests greus impactes, de les diverses alternatives estudiades, el traçat escollit pel Ministerio de Fomento és l’opció econòmicament i ambiental més costosa i no aporta cap avantatge de mobilitat respecte les altres. Qualsevol inversió pública s’hauria de regir pel principi de l’eficiència econòmica, especialment en temps de llarga i profunda crisi. Aquesta, manifestament, no ho fa i descarta l’opció que l’estudi d’impacte ambiental recomana, l’ampliació de carrils a l’AP-7,  amb una simple frase: el risc de col•lapse a llarg termini.

Aquestes infraestructures són l’exemplificació d’un model econòmic obsolet, aliè a la difícil situació econòmica, energètica i ecològica. Un context en què el transport global i local de mercaderies està en recessió, els preus dels combustibles fòssils ascendeixen imparablement i les penalitzacions per emissions de CO2 ja fa anys que llasten la nostra economia.

Mentre Europa fa anys que s’ha adonat que l’acumulació d’infraestructures viàries lluny d’afavorir les economies locals o nacionals, les perjudiquen, a casa nostra les administracions públiques segueixen obstinades en sortir de la crisi amb la mateixa recepta que ens hi ha abocat: més ciment, més llocs de treball de baixa qualificació, i visca les autopistes!, facin falta o no en una de les regions europees amb una densitat d’infraestructures viàries més alta.

És pertinent, doncs, preguntar-se: per què la Generalitat i Fomento ignoren alternatives econòmicament més eficients i més integradores, menystenen el diàleg i es neguen a desenvolupar una planificació territorial digna pel Penedès? Per què s’imposen infraestructures en contra de les recomanacions del Ministerio de Medioambiente, el Departament de Medi Ambient  o l’opinió  dels Consells Comarcals i els ajuntaments afectats?

Davant d’aquesta situació, sorprèn que la majoria de les administracions locals que defensen la Vegueria Penedès restin impassibles davant la materialització de la seva desaparició. Voler Vegueria és apostar per una economia pròpia, diversificada i sostenible, per un model que respongui a les especificitats del nostre territori i paisatge, i és estar en contra d’una cultura imposada i d’un model metropolità degradat que ens aboca a la superpoblació i a la substitució de l’agricultura per una economia de capsa buida.

Volem evitar, doncs, que el Penedès es col•lapsi de zones logístiques i autopistes, i apostem per una economia amb perspectives de futur, per un model en què els espais agrícoles i forestals mantinguin una presència significativa.

Per això fem una crida a la societat civil i a les administracions locals i comarcals penedesenques per:

  1. Defensar un model econòmic i territorial contraposat a l’ocupació logística desbocada i les seves conseqüències viàries (A-7 i 4t cinturó), que definitivament converteixen el Penedès en el corredor i el gran contenidor de les dues extremitats metropolitanes.
  2. Exigir una planificació d’infraestructures racional i coherent amb l’actual situació econòmica, energètica i climàtica.
  3. Mobilitzar-se i expressar públicament el rebuig a la destrucció del Penedès imposada per les administracions. En aquest sentit, els ajuntaments afectats per la traça de  l’A-7 i el Consell Comarcal del Baix Penedès ja han denunciat, davant dels tribunals, les injustícies imposades per les administracions superiors. Cal recolzar aquestes mesures i les administracions que les portin a terme.

Penedès, març de 2010.

Col•lectius de defensa del Penedès:

Plataforma No Fem el CIM (www.nofemelcim.org)

Col•lectiu Bosc Verd - Ecologistes de Catalunya (www.boscverd.org)

GEL (Grup Ecologista de Llorenç del Penedès) (ecologistesllorencencs.blogspot.com)

El Marge (La Bisbal del Penedès)

GEVEN (Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès) - Ecologistes de Catalunya (www.pangea.org/aeec)

Unió de 60 Plataformes, xarxa social de defensa mediambiental (www.uniodeplataformes.org)

Подобно многим писателям, она восхищалась, как же это здорово написано, когда вошли Энн и мистер Трампер без пиджака.

Я ищу вещество, которое способно лишить человека памяти.

Чиун явно желал продолжить разговор.

Я только хочу, чтобы вы получили наилучший товар за свои деньги.

Так вот, я долго думала, и вдруг меня осенило.

Весьма заурядной внешности, Дитко производил впечатление старательного служаки, хотя глаза его глядели с некоторым коварством.

Нить была вырвана у него из рук с "скачать война и мир 2007" такой силой, что ему пришлось схватиться за край "Скачать бесплатно морхухн карт" каменного стола, чтобы не упасть.

У тебя всегда отличный материал.

Думаю, некоторые иностранные государства охотно выложили бы побольше сотни тысяч только за то, чтобы выяснить чем вы там занимаетесь в одиночестве в своей огромной конторе.

Но на "скачать на сенсорный телефон телефон самсунг" этот раз зов был сильным и настойчивым.

после я проверил насчет твоей геохимии и морской биологии.

Проктор вам "трон наследия игра скачать" помогать не станет, но я попытаюсь а вы страшно тяжелый, даже несмотря на истощение.

Вокруг поднимался зловонный пар.

Произошел энергетический выброс большой мощности, и наиболее вероятная причина взрыв пары пятен.

Попросту говоря, мне хотелось снова увидеть, как над парком взмоют воздушные змеи и небо оживет.

Понимаю, кивнул Хеллман, ведя его по широкому коридору.

Ты же знаешь, когда дело касалось вечной борьбы двух ваших систем, он вел себя, словно одержимый.

Чтобы отвлечься от мрачных воспоминаний, Рисса подошла к окну и принялась считать остальных участников свадебной церемонии.

Это три разных вопроса, прервала она, и начало четвертого.

В этот вечер он сидел перед камином в большом помещении, чувствуя, как тепло "Инженерная и компьютерная графика" пропитывает его усталые мышцы.

К тому же, в первый раз рядом с Уорски был пассажир, о котором надо было заботиться.

Вешалка заняла выгодную позицию она выбрала такое местечко, где стенки лабиринта поднимались выше обычного.

Боюсь симпатической магии, сказала она, слегка краснея.

Лица двух женщин, одно с крупными чертами, другое худое и двух мужчин черного и белого.

Subcategories