BRUSSEL·LES OBLIGA AL GOVERN AMPLIAR LES ZONES ZEPA

El Punt, 21 de febrer de 2009

El govern creu que el Segarra-Garrigues pot ser viable tot i la

retallada de la UE

La setmana va començar amb la manifestació dilluns davant del Palau de la Generalitat d'uns 350 pagesos que protestaven per la retallada del Segarra-Garrigues, i va acabar divendres amb una entrevista al Palau dels representants dels regants amb el president José Montilla.

En sortir de la reunió, el president de la comunitat de regants, Josep París, va explicar que el govern els ha transmès la promesa que treballa per tal de «minimitzar i reduir» el nombre d'hectàrees de reg que la Unió Europea ha reclamat per al canal. Montilla també va assegurar als regants que el govern veu possible mantenir la viabilitat del canal tot i que hi hagi una major quantitat de zones de protecció d'aus (ZEPA), com reclama la Unió Europea.

Els regants van aprofitar la trobada per demanar poder ser presents en les negociacions obertes amb Brussel·les per revisar la retallada ordenada per la Comissió Europea. Josep París també va anunciar que els regants demanaran compensacions econòmiques per als propietaris dels terrenys que siguin declarats santuaris d'aus, i ha recordat el projecte de reg modern i sostenible que es prepara per al conjunt del Segarra-Garrigues: «Cada gota cau a la planta i no al terra», va dir.

Brussel·les ha obligat el govern a ampliar amb 20.000 hectàrees més les zones ZEPA, i això significa que l'àrea de reg es redueix de 74.000 a 54.000 hectàrees.

Я "мафия карты скачать" ринулся в душевую и прикрыл воду.

Она показала мне, где лежат "скачать карбон недфорспид" сигареты, сама курить отказалась.

Это Земятин выяснил через своих людей в "фильм я помню скачать" КГБ еще до того, как они постарались "игры на двоих головастики" скрыть это от "скачать тайны смолвиля?" самих себя.

Задние машины, вырвавшиеся наконец из томительных пробок, "играть в игру чудо ферма" которые всегда закупоривали Вествейскую "анаглиф видео скачать" развязку в часы пик, неумолимо напирали на впереди идущие.

сказал он, "виктория федорова дочь адмирала скачать" поднимая вверх руки.

На несколько дюймов, насколько "скачать мод на машины на гта" я мог судить, и там застыл.

В "виндовс хр скачать бесплатно зверь" то же мгновение я оттолкнул стул и "Цвета. Мои первые слова (для детей от 0 до 3 лет)" скользнул за пианино.

Давай, вылезай, похититель снял замок с ремня безопасности.

Я отыскал "элвин и бурундуки скачать" одну уединенную полянку.

Когда "скачать концерт оззи осборн" Венеция и Константинополь объединятся, весь мир с "Чертежи печи на отработанном масле" восхищением будет глядеть на расцвет науки, ремесел и торговли, "краткое содержание ерофеев москва- петушки" который последует за этим союзом.

Аззи затолкал свои трофеи "играть игровые автоматы гейминатор онлайн" в прочный холщовый мешок, заранее "игровые автоматы казино елена" припасенный именно для этой цели.

Теперь она "краткое содержание бела" чувствовала, как он стремился к неизвестной цели, "Алгебра 7 класс. Тематические тесты." тестируя оптические волокна и переключатели национальной телефонной сети.