TOTS SOM PENEDÈS

El 3 de Vuit, 27 de febrer de 2009

Veïns de Sant Llorenç creen una plataforma per lluitar contra la variant de la BV - 2249

El posicionament contrari a la variant de la BV-2249 que s'ha de construir en breu a Sant Llorenç d'Hortons ha fet mobilitzar alguns veïns del municipi que han constituït la plataforma ‘Tots som Penedès'. Des d'aquesta associació també es volen assentar les bases de quin és el model de poble que volen els hortonencs.

L'exposició pública del document de la nova variant de la travessia de la carretera BV -2249 ha estat el detonant que ha fet mobilitzar un grup de veïns de Sant Llorenç per aconseguir aturar un projecte que, segons ells, es vol convertir en “el corredor de comunicacions dels projectes Aldi i Redur”.

Segons aquests veïns, que han creat la plataforma que porta per nom ‘També som Penedès', són “inacceptables” les dues alternatives que s'han presentat d'aquest projecte ja que els recorreguts que presenten són molt llargs, un fet que suposa que es generi un impacte visual molt important. Pels membres d'aquesta plataforma, són intolerables les raons que s'addueixen per dur a terme aquesta obra que són en primer lloc, que el projecte “no obeeix a les necessitats actuals del poble” sinó que es vol convetir una zona agrícola i forestal de gran valor mediambiental i paisatgístic en la zona de pas dels complexos logístics projectats Aldi i Redur. El primer s'ubicarà al terme municipal de Masquefa, a l'Anoia, i el segon a cavall entre Masquefa i Sant Llorenç.

En segon lloc, els veïns hortonencs creuen que aquesta actuació, “en continuïtat amb altres decisions urbanístiques i d'infraestructures dutes a terme darrerament”, contravé les directrius del Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) i el Pla Director de l'Alt Penedès, i els objectius polítics presentats pels grups municipals a les darreres eleccions.

A banda de les nombroses al·legacions presentades contra aquest projecte de variant, els impulsors de la plataforma ‘Tots som Penedès' tenen la intenció d'obrir un debat sobre el model de poble que s'està desenvolupant a Sant Llorenç d'Hortons, situant el municipi en l'àmbit social, econòmic i històric al qual pertany, “que és l'Alt Penedès” i valorant “molt negativament” el fet que l'Ajuntament de Sant Llorenç sigui l'únic municipi del Penedès que hagi refusat adherir-se a la reivindicació d'una Vegueria Pròpia.

‘Tots som Penedès' també s'ha posicionat respecte al que considera que tots els habitants de Sant Lorenç d'Hortons aprecien el seu paisatge, el creixement -”fins ara”- limitat i respectuós amb l'entorn i la qualitat de vida d'un model de vila “que ara es veu amenaçat”. Els promotors de la plataforma afirmen que els projectes industrials duts a terme darrerament al municipi de Sant Llorenç donen uns resultats “molt escassos en quantitat i qualitat de llocs de treball” de manera que, conclouen, es replantegi la promoció industrial que s'està fent actualment a la vila.

Чтобы как-то "игра гостиница у моря" согреться, Мейтланд продавил пробку в горлышко бутылки и "Скачать читы для warfare бесплатно" отпил бургундского.

Когда все оказались на своих местах, "аленький цветочек книга скачать" Ларик жестом приказал им раздвинуться и отойти к стенам.

Вообразила "скачать карты ростовской области" себе, что Бертрам Вустер придавлен ее железной пятой, а он, "скачать кинокомедия бесплатный" оказывается, свободен как ветер и готов сражаться "виктория токарева скачать" до последнего.

С третьей попытки ему удалось "битлз скачать лучшие песни" занять сидящее положение, но он еще долго раскачивался, превозмогая боль "игры спанч боб улитка боб" и головокружение.

Большое спасибо, мистер Сандау.

И вот так я видел его в последний "Основы управленческой деятельности шипунов скачать" раз в жизни, падающим, за миг до "скачать обломов аудиокнига" того, как он рухнул на мостовую.