LA BLEDA SEGUEIX LA VIA JUDICIAL

El Punt, 5 de març de 2009

El jutjat admet a tràmit el contenciós contra el projecte del barri de la Bleda

La titular del jutjat número 10 de Barcelona ha admès a tràmit el contenciós administratiu que l'associació de veïns del nucli urbà de la Bleda ha interposat contra el projecte d'urbanització del sector, que impulsa el govern de Sant Martí Sarroca. Segons han informat els veïns, l'Ajuntament ja ha estat requerit perquè aquest mes aporti la documentació de l'expedient corresponent i es personi com a part interessada. Els veïns han celebrat que s'hagi acceptat l'obertura d'aquest contenciós i han apuntat que si han anat als tribunals és a causa de la falta de racionalitat que té tot el procés.

El projecte de reparcel·lació de la Bleda –l'execució del qual ja ha caducat fins a dos cops– preveu que es construeixin parcel·les de 800 metres quadrats i que s'hagin de tocar part de les propietats, alguns porxos i algunes tanques. La majoria de propietats de la zona superen aquesta extensió. La reparcel·lació preveu carrers de fins a 12 metres d'amplada i si es tirés endavant podria convertir-se en la urbanització més gran de la demarcació, segons expliquen els veïns. Tot i no haver iniciat el procés de reparcel·lació, el govern ha començat els treballs previs d'urbanització, que podrien generar despeses entre els propietaris d'entre 80.000 i 250.000 euros. El govern municipal (CiU) diu que el projecte manté la «idiosincràsia» del barri amb una oferta de «cases amb hort i pou».

Марлинг сразу же понял это, хотя "вояж вояж скачать"я до сих пор не могу понять, "скачать рой джонса"как он определил, что огонек "снайперские игры стрелялки"Силы тлеет где-то в душе несчастного чужака, "скачать кино быстро ?"постучавшего в ворота его башни много веков тому назад.

Разумеется, "скачать ноггано жульбаны песню"Дара никому не желала смерти.

Они прошли через лес со своей ношей, и никто не напал на них.

Но до "дональд трамп скачать книги искусство заключать сделки"этого я один почти с ним справился!

Но такое количество "кенга рома скачать"свидетелей меняли свои показания потому, "скачать гоблина перевода"что бывали подкуплены или напуганы, что во "ангри берс скачать игру на телефон"многих штатах телега правосудия ползла вперед со страшным скрипом.

Пламя вздымалось вверх огромными искрами.

На "Управление ценовой политикой компании" этом пиру нет места прошлому.

Чтобы поместить хотя бы одного миперса, "Основы сказкотерапии" порой приходилось отправлять на смерть не один корабль с кварками и адронами.

Ну, не вижу причин для этого, ответила Джэнси.

Потому что в один прекрасный день она может стать угрозой.

Если он вновь спросит твое имя, то имей другое имя наготове.

В "Бокс благородное искусство самозащиты" комнате не было никакой мебели, кроме железной койки и деревянной тумбочки.

И такого руководителя, который к тому же "сграбь ру скачать с youtube" еще и мошенник.

Подойди она поближе хотя бы на двадцать ярдов, я бы мог в нее попасть.

Он находился в аэропорту Портленда, штат Орегон.