Caminada pel Parc Comarcal d'Olèrdola

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd va organitzar pel diumenge 15 de gener de2012 una caminada popular pel Parc Comarcal d'Olèrdola   guiada per l'excursionista penedesenc Toni Inglada. Van participar-hi uns 120 caminadors canminadores. Prem aquí per a veure les fotos de la caminada.

El Parc Comarcal d'Olèrdola es divideix en tres grans zones: l'arqueològica, l'agrícola i la d'interès paisatgístic. El parc forma part de la Xarxa d'Espais Naturals gestionats per la Diputació de Barcelona, la qual el va adquirir l'any 1988, any en que es va aprovar el pla especial, destinat a protegir l'àmbit i donar tractament adequat al patrimoni arqueològic i arquitectònic de l'entorn.

L'inici i el final de la caminada fou el poble de Sant Miquel d'Olèrdola. Es va començar al costat de l'Ajuntament tot realitzant un itinerari circular que ens portà a caminar pel Fondo de la Seguera, el Conjunt Monumental d'Olèrdola, la vella masia de Can Castellví, el bosc de Cal Passeres, la bonica zona de la Muntanyeta i les Planes.

Vam sortir a les 9 del matí de l'estació d'autobusos de Vilafranca, des d'on ensens vam despalçar en cotxes particulars fins a l'inici de la caminada. La sortida fou gratuïta i oberta a tothom.

Col·lectiu Ecologista Boscverd