Sortida amb autocar al Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM)

El Col·lectiu Bosc Verd organitza pel proper diumenge 24 de maig una visita a la FUNDACIÓ PER A LA CONSERVACIÓ I RECUPERACIÓ D'ANIMALS MARINS (CRAM) http://www.cram.org

La fundació CRAM es una entitat dedicada a la protecció del medi ambient i de les espècies que hi habiten. Al CRAM rescaten i tracten les espècies marines amenaçades per a poder-les retornar al seu hàbitat. A més a més, per a conèixer millor aquestes espècies i millorar el seu estat de conservació duen a terme projectes de recerca.

Tot plegat acompanyat d’accions de sensibilització sobre l’estat del medi marí i la seva problemàtica. Des de l’Aula CRAM volen:

  • Informar de la problemàtica de la biodiversitat marina i els seus principals hàbitats.
  • Sensibilitzar sobre les causes de regressió que amenacen aquestes espècies i hàbitats.
  • Comprometre a la societat a actuar, donant a conèixer les principals accions de conservació que es duen a terme arreu del món.

La visita està dirigida a totes les edats però especialment als més petits. Per tal de que tots gaudim de la visita, desde la Fundació CRAM ens fan les següents recomanacions:

  • Depenent del temps que faci, us recomanem que porteu gorra i crema solar.
  • El CRAM és un centre on els animals s’estan recuperant d’alguna agressió o malaltia. És important que, per al benestar dels animals, mantingueu l’ordre i el silenci durant la visita.
  • Pel fet de ser un centre de recuperació, els animals que estan curats, són reintroduïts al medi. Per aquesta raó, tot i que hi ha algunes tortugues marines residents, no es pot garantir quins altres animals es podran veure.

La sortida és gratuïta pels socis del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, que inclou entrada a la Fundació CRAM i desplaçament d'anada i tornada en autocar des de Vilafranca del Penedès.

Tenen prioritat els socis i la data límit d'inscripcions és el proper divendres 22 de maig de 2015 a les 22:00.

En el cas de quedar places lliures, la resta de persones que vulguin venir podran fer-ho reservant plaça prèviament a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abonant i pagant el mateix dia de la sortida 15€ per persona.

Si vols fer-te soci pots dirigir un correu electrònic amb les teves dades personals a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'assignació de places es realitzarà per rigurós ordre de rebuda dels correus electrònics.

És recomanable que treballeu l'activitat prèviament a casa amb els infants que vinguin per tal que en gaudeixin més encara. Per això us adjuntem un quadern educatiu i el tríptic de la Fundació CRAM.

La sortida de l'autocar serà a les 10:15 hores de l'estació d'autobusos de Vilafranca.

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd