Projecció del documentat Vi o Diversitat

Projecció del documental Vi o diversitat el proper dissabte dia 27 de juny a les 17:00 de la tarda a la Sala polivalent Montserrat Roig de la Gornal i presentació de la cooperativa Som Energia a les 18:00. Entrada gratuïta

El documental Vi o diversitat escrit i dirigit pel penedesenc Xavier Bayer, aquest treball ens vol ensenyar la diversitat natural que envolta les vinyes del Penedès. Una riquesa que sovint ens passa desapercebuda. Al costat del cicle vegetatiu de les vinyes hi ha tot un món de plantes i d’animals que hi viuen i s’hi relacionen. De dia i de nit se succeeixen esdeveniments de tota mena, cal estar atents a tothora. Com evoluciona el territori? Quin és el paper de l’agricultura ecològica? Quina biodiversitat ens envolta? Diversos especialistes ens ajuden a descobrir-ho.

Som Energia és una cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre. Les nostres activitats principals són la comercialització i la producció d’energia d’origen renovable. Estem compromesos a impulsar un canvi del model energètic actual per assolir un model 100% renovable.