Caminada popular a la Serra del Bolet!

El proper diumenge 13 de maig del 2007, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i l'Associació de Diabètics de l'Alt Penedès organitzen conjuntament una caminada popular a la Serra del Bolet (Font-rubí) guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès.

Aquesta sortida té un doble objectiu, d'una banda conèixer un dels millors paratges naturals del Penedès, i de l'altra, intercanviar coneixements, experiències, relacions humanes i interessos col·lectius entre dues associacions de Vilafranca.

La Serra del Bolet es troba entre els municipis de Mediona i de Font-rubí. Sortirem de Font-rubí de dalt, al costat de l'església de Sant Feliu. Indret anomenat el balcó del Penedès. D'allà anirem fins a Mas Vallet i continuarem fins al Mas Bolet, que dona nom a la Serra, situada a la capçalera del Fondal de Valldellós.

Previsiblement farem la parada per esmorzar a la Font de Conilles (molt a prop de Mas Bolet). Des d'aquest indret, està previst que qui ho desitgi pugui pujar fins al Pla del Avellà (790 m. d'altitud), espai on fa uns anys es volia instal·lar un parc eòlic de dimensions considerables i que, gràcies a les accions preses per les plataformes ciutadanes de Font-rubí amb el recolzament del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i de molts ciutadans i ciutadanes del Penedès, es va aconseguir evitar per tal de mantenir aquest espai en el seu estat més natural, un mirador del Penedès excel·lent, d'una gran bellesa, que ara compta amb una protecció jurídica i administrativa.

A partir del Plà del Avellà anirem cap el Castell de Font-rubí per una cinglera coberta de bosc. Baixarem per un corriol fins al punt exacte de sortida, per dins d'aquests boscos.

La sortida està prevista a les 8 del matí des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals) indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos plegats fins a Font-rubí. És gratuïta i oberta a tothom. Cal portar l'esmorzar, aigua, calçat adequat, i un barret o gorra per si fa sol. L'arribada a Vilafranca està prevista cap a les dues de la tarda.

Долина начала сужаться, углубляться, "хип хоп альбомы скачать"становилась все более каменистой.

Я воспринял это как задачу, которую вы поставили передо мной передо мной, "скачать песен бах ти"а не перед любым желающим.

Но здесь, "новая маша и медведь скачать"у развилки Джефферсона, в гонке за собственной жизнью, "100 великолепных соборов мира. Величайшие сокровища человечества на пяти континентах"у Джона Кольтера не было выбора.

Ничего, с этим "Красная книга. Растения России"я тоже справлюсь.

Ее прислал Перривезер, она должна что-то означать.

Можете верить "панова скачать книгу"мне, можете не верить, надо же было случиться такой незадаче, чтобы "мединский война скачать"в этот решающий миг я напрочь забыл имя, которое назвал мне Дживс и которое должно "Святая простота. Рассказы о праведниках"было служить магическим заклинанием против этого бандита.

спросил "Головоломки и задания для развития интеллекта" он, кончив свой рассказ.

В общем, если "A Walk to Remember" не считать последнего изделия, "Экономика предприятия Титов" я делал в среднем бутылку в год.

Это "Справочное пос. по мат-ке Уроки мат-ки 3 кл. ч.2" его дом, и он больше никогда "ФЗ Об общественной палате РФ" его не покинет.

Я буду вынуждена "3100 бух. проводок в строительстве…" последовать за "Тайна, деньги, два осла" тобой.

Глава 4 Аззи в буквальном смысле "виды вкладов" слова выдернули из Венеции "Азбука вязания" и отозвали обратно в Ад.

Стаггерт со "Русский язык Справочник школьника Орфография и пунктуация" злобным рычанием вскочил на ноги.