Caminada als Miradors de Segur

El Col·lectiu Bosc Verd organitza una caminada als Miradors de Segur per aquest diumenge 9 d'octubre. Sortirem a les 9 del matí de l'estació d'autobusos de Vilafranca del Penedès i a les 9:30 del Carrer Vielha de la urbanització Calafell Parc.

Cal portar aigua, esmorzar i calçat adequat per caminar. Sortida gratuita i oberta a tothom.

El litoral català va patir una forta pressió urbanística, especialment en les dècades dels anys seixanta i setanta del segle passat i en menor mesura posteriorment, construint en ocasions amb un criteri ben discutible. En l'actualitat, en general hi ha una col·lectiva consciència de preservar els espais verds que encara queden i que malgrat tenir un entorn amb presència d'aquell afany urbanístic, encara en podem gaudir tot posant en valor la importància del que això significa per a nosaltres i per les futures generacions.

En el municipi de Calafell es troba un d'aquests espais verds, que tot i estar envoltat per forces edificis ens permet estar en contacte amb la natura, amb l'afegit que en un dia clar i des de les seves carenes es poden contemplar espectaculars vistes de tot l'entorn, sempre amb el mar com a teló de fons.

La nostra caminada circular, d'uns nou quilòmetres aproximadament, ens permet conèixer un indret que tot i la pressió humana del seu entorn, és verdaderament preciós.