Vermut, paella i música

Vermut, paella i música, recaptem fons pels Premis Mònica Hill.

El dissabte 21 d'octubre de 2023, al local dels Falcons de Vilafranca del Penedès, al carrer Doctor Pasteur 7-8, el col·lectiu Imprescindibles i el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd - EdC, fem un acte amb el títol de Vermut, paella i música, per recaptar fons econòmics pels Premis Mònica Hill.

L'acte s'iniciarà a les 12 del migdia, al pati del local dels Falcons, amenitzat amb música en català i un vermut amb begudes i pica-pica, tot seguit a les dues del migdia servirem la paella de carn o de verdures i dinarem a l'interior del local dels Falcons. El preu del dinar és de 13 € i es poden comprar els tiquets a la botiga de Vilafranca, Foto Penedès, al carrer Santa Maria o el mateix dia o també es pot reservar els tiquets al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., les places pel dinar són limitades.

Qui no pugui venir al vermut o al dinar, pot col·laborar amb els premis mitjançant la fila zero, fent un bizum al telèfon 626-743-385 i posant el nom de la persona que col·labora econòmicament.