Manifestació dissabte 1 de desembre

Som una nació i diem PROU!

Tenim el dret de decidir sobre les nostres infrastructures

Des de la Plataforma Som una Nació i Tenim el Dret de Decidir us convoquem a la manifestació del proper dia 1 de desembre a les 17 hores a la Plaça Catalunya.

Davant la reiterada fallida de les infraestructures viàries i de transport a Catalunya dependents de l'Estat Espanyol, la Plataforma pel Dret de Decidir i les entitats adherides a la mobilització considerem que:

1- És l'hora que s'acabi el maltractament sistemàtic i continuat a la societat catalana.

2- Els catalans i catalanes tenim el dret de decidir quin model nacional infrastructures i de mobilitat volem. El dèficit inversor, un sistema de finançament injust i l'espoli fiscal són, en aquest sentit, els principals elements que ens porten al carreró sense sortida d'uns serveis i unes xarxes públiques d'ínfima qualitat. Volem gestionar les nostres infrastructures.

3- La definició d'aquest model de xarxa infrastructures ha de ser autocentrat. S'ha de fer des de la proximitat, des de Catalunya. Els darrers 15 anys el servei de rodalies de la Regió Metropolitana de Barcelona ha passat de 64 a 115 milions d'usuaris sense modificar la infrastructura ferroviària, que s'ha degradat. Les inversions previstes des del 92 per a les rodalies de l'àrea metropolitana de Barcelona s'han destinat pràcticament de manera exclusiva a un macroprojecte ambientalment agressiu i que no ens connectarà ni amb Europa ni amb l'Eix Mediterrani, el TAV. No s'han potenciat, adequat ni modernitzat les línies de Regionals existents per crear una veritable malla ferroviària de qualitat a tot el país.

4- Tenim una xarxa viària deficient i més d'un terç dels peatges de tot l'Estat.

5- Les infrastructures aeroportuàries, peça clau per al desenvolupament nacional en el context global, han d'estar gestionades des del territori i no al servei d'un sistema centralitzat.

6- El model de mobilitat i la xarxa viària i infrastructures que reivindiquem ha d'estar al servei i a l'interès general de les ciutadanes i els ciutadans de tota Catalunya i amb criteris d'equilibri territorial. La societat es mereix un servei de transports públics de persones i de mercaderies de qualitat i de proximitat.

 

En aquest sentit des de la societat civil catalana reclamem:

1- La solució immediata, del desgavell de les infrastructures actualment en execució i la priorització de les inversions i els recursos per al bon funcionament de les rodalies de RENFE.

2- Un nou sistema de finançament per a Catalunya just i transparent que permeti conèixer les balances fiscals i gestionar adequadament les infrastructures.

3- La capacitat de decidir sobre qualsevol planificació, licitació, priorització i execució de l'obra pública i de la xarxa de transports i infrastructures en general que ens afecti, amb una perspectiva nacionalment autocentrada i ambientalment sostenible.

4- Exigim que es prioritzi la seguretat de les persones treballadores i usuàries, com també que se satisfacin les pèrdues econòmiques particulars i empresarials ocasionades pel desgavell de Rodalies i s'agilitin els mecanismes d'informació, de reclamació i de devolucions a les persones afectades.

5- En definitiva, el dret de decidir el model de país que volem construir, i les condicions per exercir-lo.

Per totes aquestes raons i, de manera especial:

EXIGIM EL TRASPÀS DE LA XARXA DE TRANSPORTS I D'INFRASTRUCTURES

EXIGIM PRIORITZAR EL FERROCARRIL, EL TRAMVIA I DEMÉS SISTEMES DE TRANSPORT PÚBLIC

EXIGIM LA PUBLICACIÓ DE LES BALANCES FISCALS ENTRE CATALUNYA I L'ESTAT ESPANYOL

EXIGIM QUE LA GENERALITAT RECAPTI I GESTIONI TOTS ELS NOSTRES IMPOSTOS

Manifestació 1 de desembre de 2007 17:00 hores a la Plaça Catalunya de Barcelona

Plataforma pel dret de decidir www.decideixodecidir.cat  Tel. 935 528 954

И снова думал о еде, "Скачать балладу о трех сыновьях"напрягая мышцы живота, "Office 2003 скачать бесплатно для windows 7"чтобы заглушить урчание.

Однако Фауст мог обойтись и без света помещение было "Книги по истории англии"хорошо знакомо ему.

Мериуэзер Льюис прострелил одной "Скачать шутер игры онлайн"бизонихе легкие, когда та паслась со своим теленком.

В "Мамы скачать торрент бесплатно"этих краях кроме гномов и "Скачать игры для 5228"северных оленей никого никогда не бывает.

Ладно, мы "Обзор игры симс 2"тоже выразим признательность этому великому актеру "Poigraem net скачать бесплатно"за то, что он разрушил мой "Скачать песни дайнеко"план.

Когда я вернул Шендона к жизни, он был вне себя от "Noize mc скачать из окна"того, что ты смог одолеть его.