MES APROP DE LA VEGUERIA PENEDÈS

 

Bosc Verd felicita a la Plataforma per una Vegueria Pròpia per la bona feina

 

ÀMBIT FUNCIONAL DE PLANIFICACIÓ TERRITORIAL

La Comissió de Política Territorial del Parlament de Catalunya, ha debatut i aprovat per 15 vots a favor (CIU+ERC+PP+C), 2 abstencions (ICV) i 6 vots en contra (PSC),

LA PROPOSTA DE RESOLUCIÓ SOBRE LA CREACIÓ DE L'ÀMBIT FUNCIONAL DE PLANIFICACIÓ TERRITORIAL CORRESPONENT A LES COMARQUES DE L'ALT PENEDÈS, EL BAIX PENEDÈS, EL GARRAF, I AQUELLS MUNICIPIS DE L'ANOIA QUE LLIURAMENT HO DECIDEIXIN, EN EL MARC DE LA REVISIÓ DEL PLA GENERAL TERRITORIAL DE CATALUNYA.

 

UNA DECISIÓ HISTÒRICA

Aquesta decisió del Parlament confirma l'acord pres el 21 de juny de 2006, que va comptar amb els vots favorables de CiU, ERC i PP i l'abstenció del PSC i ICV.

El Govern de la Generalitat -en atenció a la proposta resolutiva de la Comissió- té 120 dies per a emetre el Decret que doni figura jurídica i administrativa a aquest nou Àmbit que ve a constituir el vuitè dels establerts a Catalunya (Metropolità, Comarques Gironines, Camp de Tarragona, Terres de l'Ebre, Ponent, Comarques Centrals, i l'Alt Pirineu i Aran.)

La Plataforma celebra veure reconeguda la seva tasca de conscienciació sobre la societat i els partits polítics i veu aquesta decisió com un primer pas per a la constitució d'una futura Vegueria. Amb l'Àmbit, un cop constituït, es podrà emprendre la primera part d'una tasca urgent: la configuració penedesenca del Pla territorial parcial i l'encaix del Pla Director de l'Alt Penedès i la possibilitat de constituir-lo en un punt de referència per a les altres comarques.

Per als penedesencs i creiem que per a tot Catalunya ha de ser un motiu d'alegria que el principi de subsidiarietat i la veu dels ciutadans representats ja sigui personalment, com pels municipis, les entitats, i les associacions professionals hagi prevalgut a l'hora del debat. Els vots favorables ho han evidenciat.

L'Àmbit i la Vegueria seran l'eina per a centrar l'atenció en un territori que, altrament, es trobaria, com fins ara s'ha trobat, a mercè de la pressió de les grans Àrees Metropolitanes veïnes. El Penedès, per si mateix, pot adquirir un protagonisme i una capacitat per a endegar, dins el concert democràtic el seu desenvolupament futur, no com un territori a "tenir en compte" o a "subsidiari" des d'un eix central -inevitablement dispers -com s'ha esdevingut tan sovint i argumentaven alguns del representants polítics o propens a la dilació o a l'excessiva facilitat per a la presa de decisions. El Penedès tindrà l'eina per a ser ell mateix, per a centrar l'atenció i l`'interès sobre si mateix i a partir d'un joc d'igualtat de capacitats i oportunitats. La diversitat de plans i de decisions trobaran a partir d'ara un punt de referència i de respecte per la identitat territorial.

La Plataforma desitja i pensa col·laborar en la tasca per a una prompta decisió del Govern pel que fa al Decret. Així mateix fa una crida a la societat i institucions penedesenques perquè col·laborin a crear l'entusiasme i estimulin a la reflexió sobre el futur del Penedès.

 

ARA, L'ÀMBIT DE PLANIFICACIÓ.

DEMÀ, LA VEGUERIA PENEDÈS.

Мы должны были встретиться с ней под кронами Тюильрийского парка, там, где я обычно назначаю свидания связным.

Почти, но не совсем темноволос и красив.

И хотя века уже минули с тех пор, как последний раз отправлялась служба языческим богам, в их символах еще сохранилось достаточно силы и могущества.

Самка вся тоже черная, только на брюшке у нее большое белое круглое пятно.

Вы только что утверждали, что само по "Бесплатные игры для мальчиков гонки скачать"себе оно безвредно.

Так что в здешней действительности Ильину легко было не интересоваться политикой.

Скажи, что Вирджиния Тэллент, подруга Маркона, желает с ней встретиться.

Часть его мозга снова проснулась, а часть, которую он не реализовал, спала; он вспомнил, в чей "Скачать physx драйвер"мир он вошел.

Так, должно быть, подумали специалисты из Аналитического Центра, служащие Светлым силам, когда они тайком прощупывали этого малого по заданию "Скачать игры для мобильники"архангела Михаила.

Пес помахал сразу несколькими хвостами из кабеля и "Скачать песню туман"двинулся вперед.

Но он не знал ровным счетом ничего о сложившейся ситуации; не знал, на чьей "Натали улыбочку скачать"стороне сила, на чьей закон, и поэтому никак не мог решить, что ему делать.

Он ушел и не оставил слуге никаких поручений.

Потому "новые игры бродилки бесплатно"что при применении управления "дыхательная гимнастика стрельниковой книгу скачать"с помощью обратной связи "морхухн пираты скачать"из-за расстояния возникала проблема "новая песня елки скачать"с запаздыванием сигнала.

По крайней мере, "скачать михайлов два сердца скачать"я надеюсь, она "скачать гитар хиро"прочитала это только по моему "мики маус песня скачать"лицу.

Мария решила сообщить об "фильма одержимая скачать"этом властям.

Мне придется "закон доблести скачать торрент"немедленно найти замену.

Доставь сюда "аск фм скачать"президента, тебе говорят.

Я бы и за мильон долларов не согласилась, чтоб вас зашибло!

Но это же запрещенный "Инструкция по заправке кондиционера" наркотик!

Камни выскользнули из поролоновых гнезд и "Логопедические скороговорки и считалки. Речевой материал для автоматизации звуков у детей" просыпались между узловатыми пальцами.

Он не "Снять квартиру в горячем ключе" только говорил разумные вещи, он еще и выигрывал эту "Серебряное копытце. Сказки" партию, причем очень изящно.

Казалось разумным начать поиски дракона "Скачать код активации для avast internet security" там, где Илит видела его "Противостояние" последний раз, то есть в Драконовых скалах.

Скользя над "краткое содержание на берегах сакраменто" землей, он одновременно совершал путешествие во "игровые автоматы онлайн бесплатно лягушки" времени, продвигаясь вперед вдоль временной оси.

Он обратил внимание "скачать скрипты программы" на сидевшее напротив высокое создание со светлыми волосами и большими "игровой автомат одноглазый джо" голубыми глазами.