Notícies

Lliurament dels Premis Mònica Hill

Acte de lliurament dels Premis Mònica Hill per aquest divendres 25 de novembre a les 8 del vespre al Cosell Comarcal de l'Alt Penedès.

Setmana Europea e la Mobilitat i Eco Sant Cugat

Estem en la Setmana Europea de la Mobilitat i aquest cap de setmana hi ha la Fira Eco Sant Cugat

 

Paellada Mònica Hill

Música i paella per a recaptar fons pel premi Mònica Hill.

imprescindiblesmh.cat

 

 

 

 

Visita al Centre d'Educació Ambiental

Visita al Centre d'Educació Ambiental El Bosc de les Escoles de Sant Sadurní pel proper diumenge 8 de maig. Sortirem a 9:30 de l'aparcament de l'Hospital de Vilafranca o a les 10:00 del l'aparcament del Centre de Sant Sadurní.

Visitarem el bosc de les escoles, la bassa d'amfibis i la Masia de Can Mas de la Riera amb una visita guiada per l'exposició Boscos, Canvi Climàtic i incendis forestals. També farem la ruta pel sender del riu Lavernó.

 

 

 

Setmana de l'Energia 2022

Aquesta setmana és la Setmana de l'Energia

 

 

Caminada en memòria de Mònica Hill

"Caminada a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca del Penedès i plantada d'una alzina en memòria de la Mònica Hill, fundadora del Bosc Verd pel proper diumenge 13 març, a les 10 del matí. La caminada s'inicia des del Balcó de les Clotes/camí de Sant Pau i a 2/4 12 del matí al peu de la muntanya de Sant Pau plantarem una alzina en memòria de la Mònica Hill."

Aquesta activitat està organitzada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd - EdC (Ecologistes de Catalunya), el GEIF (Grup d'Extinció d'Incendis Forestals), l'ADF-315 La Carrerada i el Col·lectiu els Imprescindibles.

Per la caminada cal dur aigua, esmorzar i calçat adequat per caminar.

Caminada NO a la MAT

NO a la MAT Alt Penedès organitza una caminada i diversos actes a la Muntanyeta de Moja el proper diumenge 25 de setembre.

 

Plantació forestal a la Serreta 2021

El proper diumenge 21 de novembre es farà una plantació forestal d’alzines a la Serreta, guiada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i amb el suport de l’ADF “La Carrerada” i el GEIF. Ens trobarem al camí de la Serreta (cruïlla Roda de Mar amb el carrer Mare Ràfols). Qui disposi d'eines (pics o aixades) i guants que els proti.

Organitza: Ajuntament de Vilafranca i el Col·lectiu Bosc Verd.

Es seguiran les mesures que determini del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19

 

Subcategories