Notícies

Música pel Territori

El proper dissabte, de 18:30 a 24h, vine a Gelida a escoltar bona música, amb menjar i beure del bo. Tot km 0.

Hi haurà actuacions de Laura Buch, Polaris, Nèctar, Pau Sunyer, Les Kremats, The Healers.

Per la defensa del nostre entorn natural. Tots els beneficis serviran per cobrir despeses de la plataforma StopAgroparc.

Lloc: Plaça de l'Escorxador, s/n - 08790 Gelida.

Més infromació

Caminada NO a la MAT

NO a la MAT Alt Penedès organitza una caminada i diversos actes a la Muntanyeta de Moja el proper diumenge 25 de setembre.

 

Lliurament dels Premis Mònica Hill

Acte de lliurament dels Premis Mònica Hill per aquest divendres 25 de novembre a les 8 del vespre al Cosell Comarcal de l'Alt Penedès.

Setmana Europea e la Mobilitat i Eco Sant Cugat

Estem en la Setmana Europea de la Mobilitat i aquest cap de setmana hi ha la Fira Eco Sant Cugat

 

Paellada Mònica Hill

Música i paella per a recaptar fons pel premi Mònica Hill.

imprescindiblesmh.cat

 

 

 

 

Visita al Centre d'Educació Ambiental

Visita al Centre d'Educació Ambiental El Bosc de les Escoles de Sant Sadurní pel proper diumenge 8 de maig. Sortirem a 9:30 de l'aparcament de l'Hospital de Vilafranca o a les 10:00 del l'aparcament del Centre de Sant Sadurní.

Visitarem el bosc de les escoles, la bassa d'amfibis i la Masia de Can Mas de la Riera amb una visita guiada per l'exposició Boscos, Canvi Climàtic i incendis forestals. També farem la ruta pel sender del riu Lavernó.

 

 

 

Setmana de l'Energia 2022

Aquesta setmana és la Setmana de l'Energia

 

 

Caminada en memòria de Mònica Hill

"Caminada a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca del Penedès i plantada d'una alzina en memòria de la Mònica Hill, fundadora del Bosc Verd pel proper diumenge 13 març, a les 10 del matí. La caminada s'inicia des del Balcó de les Clotes/camí de Sant Pau i a 2/4 12 del matí al peu de la muntanya de Sant Pau plantarem una alzina en memòria de la Mònica Hill."

Aquesta activitat està organitzada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd - EdC (Ecologistes de Catalunya), el GEIF (Grup d'Extinció d'Incendis Forestals), l'ADF-315 La Carrerada i el Col·lectiu els Imprescindibles.

Per la caminada cal dur aigua, esmorzar i calçat adequat per caminar.

Subcategories