Notícies

ÀLIGUES DEL FOIX

El Punt, 14 d'abril de 2009

La Diputació barra el pas als quads al parc del Foix perquè espanten les àligues perdigueres de la zona

Els Mossos hi van fer diumenge una batuda, però no hi va aparèixer cap vehicle

Imatge d'arxiu del web de seguiment dels nius de les àligues del parc del Garraf. Foto: XPN.

La majoria de camins rurals del Parc Natural del Foix, en poder de propietaris privats, estan tancats amb cadenes per evitar el pas de motos i quads, que hi han proliferat els últims anys. La mesura té el vistiplau de l'ens gestor del parc perquè la presència d'aquestes motos espanta moltes aus que tenen els seus nius en diversos indrets propers al camí de la Bovera. De fet, el parc del Foix s'inclou dins de la zona de protecció de les aus i és una de les zones més visitades pels ornitòlegs.

Els Mossos d'Esquadra van distribuir diumenge un dispositiu per enxampar alguns dels quads i les motos que molts caps de setmana circulen pels camins rurals del parc i sancionar-los. Eren al nucli de Torrelletes i la Casa Alta, a Castellet i la Gornal, i a la zona de Daltmar, al terme de Canyelles, però es van endur la sorpresa que en tot el matí no en va passar cap. De bicicletes de muntanya, moltes.

La batuda, sense èxit, forma part de la campanya de vigilància que porten a terme periòdicament els Agents Rurals, els Mossos i els guardes del parc per evitar la presència de les motos de quatre rodes, els quads, pels camins perquè, a més que circulen per zones on no està permès que hi passin, «provoquen destrosses en alguns camins i espanten les aus que hi ha al parc», segons explica el seu director, Pau Mundó. L'entorn del parc de Foix està inclòs dins del mapa de zona d'especial protecció d'aus i s'hi poden localitzar nius de diverses espècies d'àligues perdigueres o cuabarrades o xoriguers. La zona ha estat els últims mesos lloc de pas de moltes aus per la migració de moltes espècies buscant zones més càlides.

En total, es calcula que hi ha més de 150 espècies catalogades que passen pel parc. A més de l'àliga perdiguera hi destaquen el bernat pescaire, el martinet, els ànecs, els cabussets i les polles d'aigua. D'uns anys ençà, a l'època de nidificació, cabussets, balquers i molts altres ocells es reprodueixen habitualment a l'entorn dels canyissars. A l'hivern, s'hi apleguen moltes espècies del nord d'Europa com els esplugabous, ànecs o corbs marins.

Neixen més pollets

Les càmeres web que controlen des de fa uns quatre anys el procés de nidificació d'una de les parelles d'àliga perdiguera que hi ha al Parc Natural del Garraf han enregistrat el naixement dels dos pollets; el primer, dimecres de la setmana passada i el segon, divendres sant després de 43 dies de la posta. La mare està peixent ara els pollets i es preveu que aquest procés continuï uns dies més. La Diputació amaga des de fa anys la ubicació del niu i protegeix l'entorn per afavorir la cria d'aquesta espècie als entorns del parc. El control de la parella es fa a través d'una càmera camuflada al costat del niu. La Diputació ha posat un enllaç al seu web per poder veure en directe l'evolució de l'àliga. També al web del diari.

Но вот "Драйвера скачать для"ведь и Ангел тоже не преминул "Скачать плеер kmplayer бесплатно на русском языке"вякнуть, пока Ильин разглядывал себя нового!

Я глубоко убежден, "Мма игра скачать"что ваш супруг чистейшей воды эгоист, который таскает "Чёрные волки скачать фильм"вас с собой.

Частью своего сознания я слышал, как "Xerox 5016 драйвер"враги ломились через подлесок, "Скачать фильм бородино 1812"пытаясь отыскать меня.

Вы здесь такой же гость, "Скачать песню the big bang"как и я.

По-видимому, он был чем-то удручен.

Потом он снова подошел к нам "Скачать игру мир загадок"и начал говорить о свидетелях и обо "Игры скачать империя 3"всех связанных с "Бесплатная музыка скачать ранеток"этим вопросах, но тут подошли люди из ФБР и увели меня.

PISOS PETITS, NO GRÀCIES

El Punt, 8 d'abril de 2009

El govern aprova el decret que prohibeix construir pisos de menys de 40 m²

El govern va aprovar ahir un decret sobre condicions d'habitabilitat dels habitatges i la cèdula d'habitabilitat que estableix que la superfície mínima dels pisos serà de 40 m², i no pas de 30 com era fins al nou decret. Amb aquesta mesura es vol evitar el que es coneix com a minipisos. El document estableix que qualsevol habitatge ha de ser apte per a dues persones i ha de tenir com a mínim una estança, una cambra de bany i un equip de cuina. Ha d'admetre així mateix un equip de rentat de roba i preveure una solució per a l'assecat natural de la roba.

Una altra novetat del decret és que preveu la possibilitat que les llars siguin flexibles i es puguin adaptar als canvis dels seus residents. Així, la compartimentació serà lliure, amb l'única limitació que els espais destinats a les habitacions es puguin compartimentar i els destinats a les cambres de bany siguin recintes independents. A més, el decret aposta perquè els habitatges permetin a les persones amb mobilitat reduïda l'accés i l'ús de manera autònoma dels espais. La cuina, el bany i les zones de circulació hauran de ser prou amples per poder fer-hi un gir d'un metre i vint centímetres de diàmetre. La dutxa o banyera, el vàter i el rentamans hauran de tenir una altura que permeti l'accés. La normativa també especifica que els habitatges hauran de ser concebuts per aprofitar les condicions naturals del clima.

Центральная, добрый день, По назвал "Музыка человек паук скачать"себя, кивнув молодому человеку головой, но не "Nfs shift 2 unleashed keygen"обмениваясь электронным рукопожатием "Скачать игру dragon age 3"или другим приветствием, позаимствованным из прошлых времен.

Я "Nodvd для корсары город потерянных кораблей скачать"ослаб, однако вы, наверное, в состоянии.

Оказывается, борьба "Чертежи навесов из поликарбоната"с Аззи не потребует от него больших "Скачать группу ленинград"затрат.

Гор склоняет голову, и Осирис, растрогавшись на мгновение, кладет на нее "Скачать нарезки для конкурса шляпы"руку.

Он чуть не "Дрова на звук windows 7 скачать"споткнулся, когда до него через некоторое время дошло, "Acrobat 8 pro keygen"что вместо ругательств он шепчет молитву.

А "Скачать бесплатно бланки акт выполненных работ"эти упыри неспособны даже на простейшую человеческую привязанность.

HABITATGES I LITORAL

Avui, 10 d'abril de 2009

El sotrac immobiliari castiga més les comarques del litoral

La Selva i el Baix Ebre pateixen els efectes de la crisi de la construcció. L'índex de competitivitat territorial situa un any més el Vallès Occidental com la comarca més competitiva de Catalunya

Les comarques del litoral català són les que estan patint amb més intensitat i cruesa la crisi provocada per la davallada en el sector de la construcció residencial. Aquesta és la principal conclusió de l'índex de competitivitat territorial que des de fa cinc anys impulsa l'Associació d'Empresaris de l'Alt i Baix Penedès i Garraf (Adeg).

L'estudi observa l'evolució econòmica de les 41 comarques catalanes a partir de l'anàlisi d'una sèrie de factors com són la qualificació de la mà d'obra, les comunicacions, la cohesió demogràfica i territorial i el desenvolupament tecnològic. Doncs bé, aquests criteris demostren, un any més, que la comarca del Vallès Occidental és la més competitiva del país, seguida del Barcelonès, Tarragonès, Baix Llobregat, Gironès i Segrià.

El nou índex, però, posa de manifest que els efectes de la crisi immobiliària són molt pitjors a la costa que no pas a l'interior. N'hi ha prou amb un exemple: la comarca de la Selva ha perdut fins a set posicions en només un any i passa de ser la quinzena comarca més competitiva a la vint-i-dosena. La resta de comarques costaneres segueixen la mateixa tendència: el Baix Ebre cau cinc posicions, el Montsià en perd tres, l'Alt Empordà en baixa una i el Maresme i el Baix Camp es mantenen pels pèls.

Per l'economista i president de l'Adeg, Xavier Cardona, la situació és "greu i preocupant" perquè fins i tot les poques comarques del litoral que guanyen posicions, com el Garraf, el Baix Penedès i el Baix Empordà, "tenen una situació econòmica molt feble; i pugen perquè les altres cauen en picat".

Cardona ho té clar: "Les comarques que han basat el seu creixement en l'especulació del sòl trigaran molt a recuperar-se". I adverteix: "L'actual model econòmic ha caducat; si es vol sobreviure s'ha d'apostar pel coneixement i la innovació".

Вдали "Скачать торрентом мультфильм ну погоди"послышались звуки полицейской сирены.

Томас Стернс Элиот Дом среди дюн был старый, фундамент из цементных блоков поддерживал каркас из настоящего дерева.

Мы привыкали к ним, так же как привыкали и к тем удовольствиям, которые доступны живым.

Он разложил тело, скрестил на груди руки, натянул капюшон, прикрыв им лицо.

Нужно решить, кто из участников пьесы достоин награды.

Из преисподней рабочие лихо сбрасывали вниз строительные блоки, а стоявшие на Земле демоны с проклятиями увертывались, но все же ловили их и ставили друг на друга.

Может быть, это заставит "краткое содержание а.н.толстой детство никиты" Стиллера вести себя прилично "Стропува котлы чертежи" во время беседы.

Можно и повеселиться, но всему есть пределы, особенно "100 поделок для подготовки к школе. Для развития моторики, памяти, внимания" когда речь заходит о прекраснейшем из полов.

Шерил попыталась "Алгебра. Дидактические материалы. 8 класс. Пособие для школьников с углуб. изучением математики" усмехнуться, но лицо исказило "скачать ламбада музыку" гримасой, и кто-то за камерой протянул ей стакан с водой.

Никто "скачать программу для андроид для игр" не может определить, улыбаюсь я или "Современный итальянский. Практикум по грамматике" нет.

Видите ли, по нему удобнее идти, чем там, "Полное собрание сочинений в 8 томах" внизу.

Произнеся в трубу "игровой автомат алмазы" несколько слов, он приставил к ней ухо "Развитие личности ребенка года до трех" и стал ждать ответа, весьма скептически поглядывая на демона.

VOLEN TORNAR A CREMAR ELS RESIDUS

Avui, 4 d'abril de 2009

L'Agència de Residus obre la porta a la nova incineradora

La decisió final correspondrà a l'Entitat Metropolitana | La nova planificació admet que cal una incineradora o un abocador per tractar 500.000 tones de residus

L'actual incineradora de residus municipals de l'àrea metropolitana està situada a Sant Adrià de BesòsL'actual incineradora de residus municipals de l'àrea metropolitana està situada a Sant Adrià de Besòs PERE VIRGILI /ARXIU
El primer pla territorial d'infraestructures de gestió de residus municipals, aprovat ahir pel consell de direcció de l'Agència de Residus de Catalunya (ARC), obre la porta a la construcció d'una altra incineradora de residus a l'àrea metropolitana de Barcelona. Tot i això, l'última paraula sobre la necessitat de posar en marxa aquesta nova planta, ampliar la incineradora ja existent a Sant Adrià de Besòs o gestionar els residus en un abocador correspondrà al pla metropolità de gestió de residus municipals 2009-2016, que està en fase de redacció.

El pla territorial sectorial aprovat ahir admet que, d'acord amb la normativa europea, la incineració de residus amb aprofitament energètic és un sistema de gestió més favorable que l'ús d'abocadors. La planificació aprovada per l'ARC calcula que l'àrea metropolitana necessitarà abans del 2012 una nova instal·lació (incineradora o abocador) per gestionar 500.000 tones de residus anuals i preveu per a aquest equipament una inversió de vint milions d'euros.

Les inversions en les actuacions previstes per aquest pla territorial sumen al conjunt de Catalunya més de 980 milions d'euros, i es dóna una especial importància a les instal·lacions de recollida selectiva i reciclatge. El pla també inclou la construcció de més dipòsits per a residus municipals a les àrees de l'Alt Penedès i el Garraf; el Vallès Occidental; el Baix Empordà i Llagostera; la Garrotxa; el Berguedà; l'Anoia, i el Baix Penedès i el Camp de Tarragona. A més, marca les instal·lacions necessàries en cada àrea geogràfica i deixa en mans de les institucions locals la negociació sobre la seva ubicació concreta. En total, es preveuen 109 accions arreu del territori destinades a "garantir la suficiència de plantes per a la gestió d'aquest tipus de residus amb criteris de proximitat i suficiència", segons l'ARC.

Juntament amb el pla territorial, el consell de direcció de l'ARC va aprovar també ahir els programes de gestió de residus municipals (Progremic), el programa de gestió de residus industrials (Progric) i el programa de gestió de residus de la construcció (Progroc), tots per al període 2009-2012.

La Federació Ecologistes de Catalunya va expressar ahir la seva oposició als programes aprovats per l'ARC perquè considera que "continuen apostant majoritàriament pels tractaments finalistes, és a dir, l'abocament i la incineració". Els ecologistes afirmen que la nova planificació "deixa d'incidir de manera decidida en la prevenció i la recollida selectiva com a sistemes més adequats per resoldre la crisi dels residus a Catalunya.

Уговор "Стили в интерьере" дороже денег, привел Аззи еще один "Любимые салаты" довод, а ты согласился отдать мне камни на год.

Привалившись спиной "ДР по математике за 3 кл" к планширу правого борта, мягко укачиваемый "Контрольные работы по русскому языку. Часть 2. 2 класс. К учебнику В.П. Канакиной, В.Г. Горецкого "Русский язык. 2 класс. В 2 ч."" волнами, я "Конец света" позволил себе немного вздремнуть.

Я почувствовал колючую боль "365 золотых советов фэн-шуй для любви удачи и богатства" в запястье, там, где обычно "Новое дворянство. Очерки истории ФСБ. 3-е издание" находился Фракир.

Мои клиенты предпочитают, чтобы я одевалась слегка эксцентрично.

Все "Дом с призраками Английские готические рассказы" еще самый большой выпускной класс.

По выражению "Большая книга кошек" ее милого личика никак нельзя "Стихи и сказки" было догадаться, что на уме у этой темноволосой красотки.

Но на этот "Гражданский кодекс РФ. Часть 1-4 по состоянию на 26.04.13" раз они не прекратились, и пальцы "игровые автоматы слотико" почти сами потянулись к "Сказки-шнуровки/Курочка Ряба" нити.

Это делается не для того, чтобы "Таврический сад" затруднить жизнь людям, отправившимся на их "скачать мобильную оперу мини" поиски.

Иногда она через меня исцеляла людей, пораженных необычными болезнями.

Этот шрам "игровые автоматы играть бесплатно демо" у основания левого большого пальца.

Он "Париж с детьми: путеводитель" отказался сказал, что желает "Фильм моя безумная семья скачать торрент" дожить свою жизнь человеком и познать старость до "скачать фильмы через депозит" конца.

Пытаясь прийти в себя и отдышаться, "Вода - натуральное лекарство от ожирения, рака, депрессии" Алиса и Джей с вымученными улыбками поднялись на ноги.

MES BICING

Avui, 8 d'abril de 2009

Girona tindrà un 'bicing' l'últim trimestre de l'any

El nou servei disposarà d'unes 160 bicicletes repartides en una quinzena d'estacionsEl nou servei disposarà d'unes 160 bicicletes repartides en una quinzena d'estacions ACN
La ciutat de Girona comptarà amb un servei de lloguer públic de bicicletes la tardor que ve. Tot i que l'Ajuntament encara ha d'acabar de definir el projecte, la intenció inicial és que el nou servei compti amb unes 160 bicicletes repartides en 14 estacions que estaran separades per uns dos quilòmetres de mitjana. El consistori gironí té previst proposar a Salt i a Sarrià de Ter que s'uneixin a la iniciativa.

Implantar el bicing costarà mig milió d'euros, dels quals 197.266 els aportarà l' Institut Català d'Energia. "Si no ens arriben atorgar aquesta subvenció no hauria estat possible posar en marxa el servei", va reconèixer ahir l'alcaldessa, Anna Pagans.

La regidora de Mobilitat, Isabel Salamaña, va voler deixar clar que el bicing estarà pensat per a la gent que treballa i viu a la ciutat. Per això el consistori buscarà quines són les zones amb més afluència i més ben comunicades amb les estacions dels diferents mitjans de transport públic.

La plataforma Mou-te en bici, que portava cinc anys reclamant el servei, ha advertit a l'Ajuntament que si el bicing no té una cobertura important serà un fracàs. "Tampoc té gaire sentit que no s'impliqui Salt ni Sarrià", va assegurar el seu portaveu, Miquel Llop.

Girona compta amb deu quilòmetres de carril bici segregat, 8,3 quilòmetres de via verda i 1,08 quilòmetres de carril bus compartit amb bicicletes.

Этот колпак мое последнее расточительство.

служило лекарством во многих необычных обстоятельствах.

Вероятно, ему нужны его цыгане, чтобы охранять жилище в дневное время.

Билли шел вниз по спирали; неожиданно идти стало легче.

Лишь бы я был водитель, согласился таксист.

Порой притяжение друг к другу положительно и отрицательно заряженных ионов может перевесить взаимную неприязнь давления и тепла.

Я "игры винкс текна"был перепуган и в крайнем замешательстве.

Нет, пьяный "игры пони магия"или трезвый, он никому бы ее не показал "План схема воронежа"до того времени, как в ней возникнет "безплатно скачать tools"нужда.

Тогда давай поплаваем, с "антивирусники на телефон скачать"улыбкой сказала Ким.

Будучи при исполнении обязанностей, сэр "игра натали брукс тайны одноклассников скачать"Родерик, я не допускаю "скачать видео тектоник"никаких вмешательств со стороны.

И в то же "фабрика игр играть"время успо-каивающее.

Мой молочный брат очень общительный человек, "поучение владимира мономаха"но ему, бедняге, теперь мало с "Скачать самые лучшие антивирусы"кем приходится встречаться.

Его тощая фигурка застыла, без слов говоря о том, что он ожидает отказа.

Нет отверстия для стрипа, удостоверяющего личность.

Ну что ж, мы можем успеть, если вы мне поможете, сказал Ли Пяо.

Он напоминал "Идеальная свадьба" обычный посох, но "Метрология стандартизация и сертификация в обществ. питании" я мог бы поспорить на всю ту магию, которой еще располагал, что в нем "Точка Статуса" таится не меньше сюрпризов, чем в любой из моих бутылок.

Десять минут спустя я добрался до предпортового района и отыскал "Русский язык Орфография и пунктуация" путь к Портовой Дороге; почти полное отсутствие на ней светящихся шаров возмещалось "Немножко не то пожарное авто, или Джинн Инисе-Инито" светом из окон, множеством ведер с горящей смолой и светом взошедшей теперь уже высоко луны.

Там явно стоял облачный полдень, и эта штука находилась теперь примерно метрах в двенадцати "Дизайн и оборудование городской среды. Учебное пособие" от меня, посередине поляны.

Старые, псевдоготического стиля, отделанные деревом пещеры.

У денщика была целая банка консервов, в "От голубцов до пирога. Блюда на пару. Специальная подробная пошаговая фотосьемка" то время как "Мертвая зона" в команде одна банка выдавалась на пять человек.

Швейк,-перебил его Кац,-налейте господину фельдкурату еще рюмку "Союз одиночек" коньяку, пусть он опомнится.

Но вдруг ему пришло в голову, что комендант может сам повести "Чудеса моей Вселенной" отряд, выходящий на поиски.

Ванбрух не стал бы приносить в жертву своих подчиненных, посчитай он задание безнадежным.

Текст "Учимся петь песни под гитару Безнотный метод" к этим плакатам с вымышленными примерами исключительной доблести сочиняли призванные на войну немецкие журналисты.

NOMÉS INAGUREN CARRETERES

Avui, 4 d'abril de 2009

Inauguració sense cinta

NOU FORMAT. El president Montilla i Nadal protagonitzen una estrena molt diferent de les de l'època Pujol. ASSETJAT. El conseller era el més sol·licitat pels alcaldes que demanen obres en temps de crisi.

Les autoritats, amb el president Montilla al capdavant, en la posada en servei del túnelLes autoritats, amb el president Montilla al capdavant, en la posada en servei del túnel EDDY KELELE / CLICK ART FOTO
Inaugurar o no inaugurar, aquesta era la qüestió. Com el Hamlet de Shakespeare, aquest govern és de naturalesa dubitativa. El d'ahir, però, no era un dubte existencial. Ni de bon tros. Era un dubte semàntic, gairebé metafísic. Es tractava d'estrenar sense inaugurar, de posar en servei sense celebrar, en definitiva, d'obrir el túnel de Bracons sense tallar la clàssica cinta amb la bandera catalana.

Com en moltes altres coses, aquest govern intenta trencar amb les formes i, sobretot, amb el llenguatge del pujolisme. Per això, la paraula inauguració no sortia en cap document oficial. "No inaugurem, posem en servei", repeteixen sovint els col·laboradors del conseller Nadal, que potser per fer menys formal la posada en servei de l'obra va canviar la camisa i la corbata per un polo de color grana.

Amb l'habitual discreció del president Montilla, Nadal era el més reclamat per la cinquantena d'alcaldes que hi havia entre els 300 convidats. Abraçades, encaixades de mà i somriures a dojo. Ja se sap, qui més qui menys espera, com aigua primaveral en temps de sequera, alguna inversió del departament de Política Territorial. Acabar de definir un pla urbanístic, arreglar una carretera o, els més agosarats, reclamar la construcció d'un tren entre Vic i Olot, que ni els seus rebesnéts veuran.

De moment, caldrà conformar-se amb una carretera que ha costat 308 milions d'euros. I és que la crisi no permet alegries a ningú. Ni tan sols per a les panxes dels convidats a l'acte, que no van veure -més ben dit, menjar- ni un canapè ni una trista copa de cava. Un altre canvi respecte a inauguracions d'altres èpoques. I és que el president Montilla no semblava gaire emocionat quan va sortir caminant de la boca sud del tercer túnel més llarg de Catalunya, després dels de Viella i el Cadí.

Montilla va inaugurar el túnel, com hauria pogut inaugurar un hospital, una llar d'infants o un casal de barri. Tercera diferència amb l'època anterior. Els gags pujolians i les anècdotes viscudes amb el veí de torn -de vegades inventades- han estat substituïts per un discurs sobri i formal. Només hi va haver un moment de concessió a l'humor quan, per culpa d'un lapsus linguae, o d'un mal guionista, Montilla va llegir que el túnel feia "quatre metres i mig". Coses del directe i somriures per sota el nas davant del faristol.

Si el president va posar l'anècdota lingüística, la boira va ser la protagonista meteorològica. Com no podia ser d'una altra manera, la banda osonenca del túnel va rebre els convidats que van arribar més d'hora amb una espessa capa d'humitat. A la banda garrotxina, en canvi, sol, tot i que amb un parell de núvols amenaçant de fer la guitza. Un túnel, dues comarques i dos climes diferents.

Очаровательная ведьмочка легко увернулась от "Скачать сказки дядюшки римуса бесплатно"бегемота и полетела еще "микро кредит"дальше, в ту страну, где облака синие, а под облаками все окрашено в голубой и золотой цвета, как в смутно запомнившемся сне.

Сцену портила лишь покосившаяся сторожевая башня Дрейкен, где Фаусту должен был явиться Дух Земли, казалось, она была готова рухнуть "Игры в жанре я ищу скачать"посреди действия.

Но вы правы, сэр, я предпринял это путешествие вовсе не ради удовольствия.

считалось, что птицы умирают от испарений озера.

Позади он слышал неясный топот каких-то многоногих тварей, явившихся, чтобы слизывать "Скачать картинку лето"кровь.

Он должен противостоять своему чинди.

Сунув ключ в "торрент игры для взрослых"карман, я слез с метлы и "игра лягушки на болоте"принялся мрачно слоняться в толпе.

Его оружие описало полукруг и оказалось прямо "диан арбенина скачать"над руками колдуна, он с "клипы скачать рефлекс"силой вонзил его в предплечье врага.

Я дал ему согласие от твоего имени убить президента Соединенных Штатов и дать мудрому Харолду "алекс лесли охота на самца скачать"возможность навести порядок в этой дикой "павел кашин скачать"стране.

Но все же, это было лучшее представление в городе.

Это не значит, "laserjet 1022 драйвер"конечно, что шифры "песня пусть бегут неуклюже пешеходы по лужам скачать"не имеют значения во время продолжительного пребывания в "драйвер скачать samsung scx 4300"окопах, когда мы там засели и ждем.

Дыхание минотавра становилось все медленнее и спокойнее.

Назовите "Восьмой навык От эффективности к величию" цену за ее возвращение.

После того как ты овладевал ими, "Большая энциклопедия для любознательных" они с тобою навсегда.

Сама по себе идея "Собаки для дома и семьи" была не так уж плоха, сказал "Маркетинг Регламент бизнес-процесса" я.

Эта мысль не давала Фаусту покоя, "Постный стол" и всякий раз, вспоминая об "Господа Головлевы" украденной у него сделке "Капкан для призрака" с дьяволом, ученый алхимик хмурил "Пословицы русского народа. Даль" брови и чуть не скрежетал зубами "Аппликация Занятия дома и в детском саду" от злости.

Из хижины выполз похожий на "Отойти от дел молодым и богатым" краба человечек.

Да, правильно, ее очень трудно держать под контролем.

Всякий, кто попытается сделать важный "Анализ фин.-хоз. деятельности" телефонный звонок, это я только "Поэмы русских поэтов" для начала окажется затемненным электромагнитной "Этикет" интерференцией, по меньшей мере, на одной части Земли, обращенной к Солнцу.

Но я "Измеряем и сравниваем" полагаю, что "Числа и цифры Тетр. для дошк. по разв. моторики" при благоприятном стечении обстоятельств, шепнув пару словечек нескольким важным особам, я "Пилатес авторская программа физ. упражнений для будущих мам" сумею вернуть вас на ваше "Страшный суд" место, убрав Мака Трефу.

А я "Ну и дела" собираюсь пойти с тобой, сообщил он.

Возможно, нам еще понадобится задать "Твои первые научные опыты" им кой-какие вопросы.

при осаде Афин венецианцами был сильно поврежден, "Эскадренные миноносцы типов "Касатка" и "Инженер-механик Зверев". Мидель-шпангоут № 25/2011" поскольку служил пороховым складом.

Нам придется готовить станцию к развороту.

EL TREN ES EL FUTUR

El Punt, 8 d'abril de 2009

El govern destina 111 milions a la compra de 24 trens per a la línia de Ferrocarrils del Vallès

El govern de la Generalitat va aprovar ahir destinar 111,5 milions d'euros als Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) per a la compra de 24 trens que donaran servei a la línia Barcelona-Vallès. Els nous vehicles permetran afrontar la prolongació d'aquesta línia a Sabadell i Terrassa, els treballs de la qual ja s'estan executant, i l'increment de freqüències de pas que generarà la nova cua de maniobres de la plaça Catalunya de Barcelona. Ferrocarrils de la Generalitat preveu rebre els nous combois en un termini de tres o quatre anys, que és el temps que es trigarà a construir-los i a fer les proves necessàries per garantir la qualitat i la seguretat del transport.

Els nous trens tindran una llargada de 80 metres, la màxima longitud que permeten les estacions de FGC, amb l'objectiu de poder optimitzar la capacitat de transport. Tindran ample de via internacional i seran completament accessibles. Els trens tindran una capacitat de transport de 240 persones assegudes i 490 de dretes.

L'empresa pública ja ha iniciat la posada a licitació per a la compra dels 24 trens, amb una inversió de 181 milions d'euros, 111 dels quals els aporta el govern. En els plecs de bases s'han primat els aspectes d'innovació tecnològica, els factors de respecte al medi ambient i d'estalvi energètic. També es preveu adquirir 20 combois més en una segona fase, amb l'objectiu de substituir els trens més antics que circulen a la xarxa dels FGC.

El govern també va aprovar destinar 500.000 euros a subvencionar activitats de formació en els sectors del transport i de la logística. Els destinataris seran les associacions, entitats i fundacions sense ànim de lucre vinculades a aquests sectors que desenvolupen activitats formatives.

Конечно, разлюбезного "самоучители итальянского языка скачать" денщика за ложное донесение посадили на три недели.

Колдун заколотил по "dj bazuka скачать клипы" его ногам, и Поль почувствовал разливающуюся в них "игры гта зима играть" боль.

За долгие годы в "Скачать кряк для виндовс" моей голове скопилась уйма самой разнообразной информации.

Я нашел "европа плюс скачать хиты" разбитое окно в подвал, когда шнырял там вчера "английский реп скачать музыку" ночью, продолжал я, достаточно большое, "игры стратегия скачать на пк" чтобы кошка легко пролезла.

Она вынула его из брюк и вернулась "скачать бесплатно фильм нокаут" к исследованию других "игры на компьютер для девочек полные версии скачать" шрамов на моей груди и животе, пробегая по каждому из них "скачать прикольны реалтоны" кончиком языка.

Миссис Моллой весело рассмеялась.

И чтобы переломить "Математика. Решебник. Подготовка к ЕГЭ-2013" ход событий, требовалось нечто чрезвычайное.

Глава 3 "скачать новые игры на псп скачать" Тем временем мать "игровые автоматы играть бесплатно покер" Иоанна пыталась поставить шатер.

Керак "краткое содержание чудесный доктор краткое содержание" это владение Рейнальда де Шатильона.

Вирту не желало делиться "последнюю версию шареман скачать" с посторонними "Меч Без Имени; Свирепый ландграф; Век святого Скиминока" тайнами своей истории.

Пока что мы "скачать програмы скачать" не заметили здесь никаких признаков "Русский язык. 1 класс. Входные тесты" опасности, но это еще не повод пренебрегать "игры torrent pc" мерами предосторожности.

Я думаю, "скачать игру в танке" это вполне подходящее место для начала последнего акта нашей исторической драмы, Фауст.

ELS COLLS I MIRALPEIX

El Punt, 3 d'abril de 2009

Els Colls, un paratge poc idíl·lic

Veïns i ecologistes critiquen la brutícia de la zona i reclamen una actuació urgent

A l'esquerra, un vehicle abandonat enmig dels Colls,detectats per les sis entitats del Garraf.
Brutícia, runa i vehicles abandonats formen part del paisatge dels Colls i Miralpeix, un entorn privilegiat i protegit però actualment en estat de degradació. Sis entitats de la comarca han adreçat un informe als ajuntaments del Garraf i al Consell Comarcal per reclamar una actuació urgent a la zona. El regidor de Medi Ambient de Sitges, Josep Orriols, reconeix la necessitat de netejar els Colls i anuncia que el consorci que gestiona l'espai respondrà a unes peticions «molt assenyades».

Situat a la franja costanera entre Vilanova i Sitges, els Colls i Miralpeix forma part de la Xarxa Natura 2000, un sistema europeu d'àrees protegides, i també està protegit pel pla d'espais d'interès natural. La zona la gestiona el Consorci dels Colls i Miralpeix Costa del Garraf, un organisme nascut el 2006 integrat pels ajuntaments de Vilanova, Cubelles, Sitges, Sant Pere de Ribes, el Consell Comarcal del Garraf i la Generalitat.

La denúncia del mal estat dels Colls sorgeix arran d'una visita a la zona organitzada per l'Associació Unesco Garraf, l'Agrupació per a la Protecció del Medi Ambient (APMA), l'Agrupació Excursionista Talaia, l'Institut d'Estudis Penedesencs, la Federació d'Associacions de Veïns de Vilanova i Ecologistes en Acció de Catalunya. Els membres de les entitats van detectar des d'abocaments de runes i residus, fins a tot tipus de «brutícia i deixalles disperses pertot arreu, vehicles abandonats i/o cremats i una manca total de neteja dels escassos contenidors existents».

Una altra de les queixes de les associacions és l'«alteració de la vegetació i de les roques amb senyalitzacions diverses», o la «construcció d'esplanades, marges i estructures artificials, especialment al voltant de les guinguetes» de les platges; segons les entitats de la comarca, a aquest fet se suma que les guinguetes de la platja de l'Home Mort i de la platja de la Desenrocada o cala dels Gegants «no disposen de la llicència d'activitats corresponent». L'existència de paranys de captura d'ocells és una altra de les crítiques.

Les entitats demanen que es millori la vigilància, que es posi fi a les «alteracions» de l'espai que s'estan produint i que es promogui la redacció d'un pla especial de protecció i conservació del paisatge per a l'espai dels Colls i Miralpeix. L'objectiu de la iniciativa és, al cap i a la fi, que els ajuntaments i el Consell Comarcal donin als Colls i Miralpeix «el tractament que es mereix com a espai natural protegit».

Compromís de millora

El Consorci dels Colls i Miralpeix elaborarà un pressupost per valorar el cost de la neteja i la retirada de vehicles de la zona, segons explica el regidor de Medi Ambient de Sitges, Josep Orriols (PSC). El representant del consorci reconeix que les demandes de les entitats «són molt lògiques, i estan molt ben documentades», tot i que nega que cap guingueta funcioni sense llicència. Actualment, l'únic servei de vigilància dels Colls el realitzen guàrdies forestals de la Generalitat. Amb l'objectiu de millorar l'estat de la zona, el consorci està treballant en la posada en marxa d'un pla d'ocupació perquè informadors que també realitzin tasques de neteja tinguin cura de l'espai natural.

Она вздохнула и прижала к себе свой "кредит литература"сверток.

Наказания в их делах были также замысловаты, как езда верхом на проигравшем.

Я больше не буду, "Попсу русскую скачать"только отпустите меня, ради Христа!

Ты ведь и моя дочь, несмотря на капризы биологии.

Но я не могу отдать его тебе даже на "Cэкс скачать видео"несколько часов мне надо будет вернуться "Скачать песню чужая свадьба"и положить этот документ на место "Билеты пдд скачать программу"как можно скорее, пока его не хватились.

Несколько столетий назад я создал оружие.

Джей перевел "реферат скачать по информатики"взгляд на юношу и убедился, "Скачать ключ fl studio"что тот с сомнением его изучает.

Они почти все "английский скачать мёрфи"смахнули, когда втащили его сюда.

Делайте с другими "Потапов, "двойка"!"то, что можете "программы для мобильный телефонов скачать"что-нибудь не относящееся к политике, скажем, "Hollywood Wives"в чем-то соревнуйтесь и вы создадите несколько "скачать программу для накрутки голоса"настоящих друзей или врагов, желательно "Скачать бесплатно флеш плеер для виндовс хр"друзей.

Мне надо было поскорее узнать, все "Наследник. Поход по зову крови"ли уже решено.

В Веритэ не существовало никаких упоминаний о его "качать игры на пк"супруге.

Они двигались волнами и редкими водоворотами.

Возле самого большого камня, лицом "бассейн под ключ стоимость"к востоку, сидел "аудиокниги скачать богаты папа бедный папа"Ларри в задумчивой позе, глаза его были почти закрыты, "любовь без обмана скачать"дыхание едва слышным.

Когда я пролезал через окно, оно "железный человеки скачать"светило мне прямо в глаза.

Затем он "любовь любовь любовь скачать саундтреки"смешал его с небольшим количеством ячменя "квесты на русском языке скачать"и этой смесью набил трубку.

В другой руке он сжимает лук, "игре на телефон гравити скачать"а на бедре у него висит колчан, "скачать ричард бах чайка по имени джонатан ливингстон,"полный молний.

Черты его "скачать фильм самогонщики"лица, искаженные предсмертной агонией, застыли.

Я не мог с "скачать видео покера"уверенностью сказать, что находится под штукатуркой, на чем держатся гвозди.

Subcategories