Notícies

TOTS SOM PENEDÈS

El 3 de Vuit, 27 de febrer de 2009

Veïns de Sant Llorenç creen una plataforma per lluitar contra la variant de la BV - 2249

El posicionament contrari a la variant de la BV-2249 que s'ha de construir en breu a Sant Llorenç d'Hortons ha fet mobilitzar alguns veïns del municipi que han constituït la plataforma ‘Tots som Penedès'. Des d'aquesta associació també es volen assentar les bases de quin és el model de poble que volen els hortonencs.

L'exposició pública del document de la nova variant de la travessia de la carretera BV -2249 ha estat el detonant que ha fet mobilitzar un grup de veïns de Sant Llorenç per aconseguir aturar un projecte que, segons ells, es vol convertir en “el corredor de comunicacions dels projectes Aldi i Redur”.

Segons aquests veïns, que han creat la plataforma que porta per nom ‘També som Penedès', són “inacceptables” les dues alternatives que s'han presentat d'aquest projecte ja que els recorreguts que presenten són molt llargs, un fet que suposa que es generi un impacte visual molt important. Pels membres d'aquesta plataforma, són intolerables les raons que s'addueixen per dur a terme aquesta obra que són en primer lloc, que el projecte “no obeeix a les necessitats actuals del poble” sinó que es vol convetir una zona agrícola i forestal de gran valor mediambiental i paisatgístic en la zona de pas dels complexos logístics projectats Aldi i Redur. El primer s'ubicarà al terme municipal de Masquefa, a l'Anoia, i el segon a cavall entre Masquefa i Sant Llorenç.

En segon lloc, els veïns hortonencs creuen que aquesta actuació, “en continuïtat amb altres decisions urbanístiques i d'infraestructures dutes a terme darrerament”, contravé les directrius del Pla d'Ordenació Urbana Municipal (POUM) i el Pla Director de l'Alt Penedès, i els objectius polítics presentats pels grups municipals a les darreres eleccions.

A banda de les nombroses al·legacions presentades contra aquest projecte de variant, els impulsors de la plataforma ‘Tots som Penedès' tenen la intenció d'obrir un debat sobre el model de poble que s'està desenvolupant a Sant Llorenç d'Hortons, situant el municipi en l'àmbit social, econòmic i històric al qual pertany, “que és l'Alt Penedès” i valorant “molt negativament” el fet que l'Ajuntament de Sant Llorenç sigui l'únic municipi del Penedès que hagi refusat adherir-se a la reivindicació d'una Vegueria Pròpia.

‘Tots som Penedès' també s'ha posicionat respecte al que considera que tots els habitants de Sant Lorenç d'Hortons aprecien el seu paisatge, el creixement -”fins ara”- limitat i respectuós amb l'entorn i la qualitat de vida d'un model de vila “que ara es veu amenaçat”. Els promotors de la plataforma afirmen que els projectes industrials duts a terme darrerament al municipi de Sant Llorenç donen uns resultats “molt escassos en quantitat i qualitat de llocs de treball” de manera que, conclouen, es replantegi la promoció industrial que s'està fent actualment a la vila.

Чтобы как-то "игра гостиница у моря" согреться, Мейтланд продавил пробку в горлышко бутылки и "Скачать читы для warfare бесплатно" отпил бургундского.

Когда все оказались на своих местах, "аленький цветочек книга скачать" Ларик жестом приказал им раздвинуться и отойти к стенам.

Вообразила "скачать карты ростовской области" себе, что Бертрам Вустер придавлен ее железной пятой, а он, "скачать кинокомедия бесплатный" оказывается, свободен как ветер и готов сражаться "виктория токарева скачать" до последнего.

С третьей попытки ему удалось "битлз скачать лучшие песни" занять сидящее положение, но он еще долго раскачивался, превозмогая боль "игры спанч боб улитка боб" и головокружение.

Большое спасибо, мистер Сандау.

И вот так я видел его в последний "Основы управленческой деятельности шипунов скачать" раз в жизни, падающим, за миг до "скачать обломов аудиокнига" того, как он рухнул на мостовую.

PRESERVEM LA BLEDA

El 3 de Vuit, 20 de febrer de 2009

L'Associació de Veïns de la Bleda presenta un contenciós administratiu als jutjats de Barcelona

Alguns dels veïns afectats amb l'advocat Xavier Rodríguez aquest dimecres a la sala polivalent de la Bleda
Alguns dels veïns afectats amb l'advocat Xavier Rodríguez aquest dimecres a la sala polivalent de la Bleda
LA BLEDA

Els veïns del barri de la Bleda, afectats per la reparcel·lació de la zona urbana i que mantenen des de fa tres anys un litigi amb l'equip de govern de CiU a l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca, van explicar que divendres passat van presentar el primer plet contenciós administratiu als jutjats de Barcelona en contra del projecte d'urbanització del Barri de la Bleda, argumentant que “hem passat la lluita al terreny judicial” a causa, en part, al silenci administratiu davant el recurs de reposició que es va posar a l'Ajuntament.

Els veïns van explicar que no ha donat fruit cap de les estratègies amb l'Ajuntament, i, el projecte d'urbanització del barri, aprovat definitivament l'estiu passat, havia superat el temps legal i els terminis han abocat els veïns afectats a portar-ho al contenciós administratiu.

Els fonaments bàsics que els han dut a presentar aquest contenciós, va explicar l'advocat, han estat criteris de forma i d'altres de fons. Uns criteris que venen determinats pel fet que les normes subsidiàries que regulen l'àmbit d'actuació a la Bleda no van ser publicades íntegrament en el butlletí corresponent ni al Diari Oficial de la Generalitat i, per tant, estaven mancades d'executivitat. L'advocat també va explicar que s'ha detectat la inclusió d'algunes partides d'urbanització que consideren “alienes” a la càrrega urbanística dels propietaris del sector de la Bleda “perquè són infraestructures que depassen l'interès local de l'àmbit d'actuació de la Bleda i són d'interès general”. A tall d'exemple, va posar la urbanització de la carretera local de la Bleda o alguna àrea de protecció com poden ser marges, torrents o lleres, “no ha de ser exclusivament de compte i càrrec dels propietaris de la Bleda”. L'advocat també va explicar que hi ha unes incongruències entre “el projecte d'urbanització i les normes subsidiàries del 2003” que no es veuen reflectides en el projecte.

Urbanisme de Barcelona manté que hi ha solucions

A banda d'iniciar una campanya judicial contra el projecte de reparcel·lació del barri de la Bleda, els veïns van afirmar que “continuem tirant ponts de diàleg amb l'Ajuntament”. En aquest sentit, van explicar que, darrerament, han estat parlant amb alts càrrecs de la comissió d'Urbanisme de Barcelona, des d'on s'han ofert com a espai de diàleg per mirar de consensuar una solució. “Deixem una porta oberta per poder dialogar amb els polítics del nostre Ajuntament”. Els veïns afectats continuen amb la lluita constant, malgrat que pensen que és una lluita desigual “perquè els recursos que està emprant l'alcalde són molts”.

A la roda de premsa, els veïns van explicar que “al barri corren dos calendaris diferents” fent referència, d'una banda, al projecte de reparcel·lació i de l'altre al projecte d'urbanització “quan haurien d'anar agafats de la mà” però que, en canvi, “suposem per raons estratègiques” aquests van en calendaris diferents. “Si el govern no canvia d'actitud ens trobarem als jutjats” van afirmar.

Ara, en quinze dies, els veïns sabran si el contenciós s'admet a tràmit i, en cas afirmatiu, se'ls ajudicarà una sala. En aproximadament vint dies l'Ajuntament rebrà la notificació d'aquest recurs perquè aporti l'expedient administratiu. Un cop s'hagi fet tot això es formularà la demanda judicial. Els veïns volen que el jutge declari la nul·litat del projecte d'urbanització i que l'Ajuntament tramiti el projecte d'acord amb la legalitat. Malgrat els terminis, a la realitat podrien allargar-se i la previsió és que el procés judicial duri gairebé un any.

“Seguirem fent accions pacífiques”

Els veïns van afegir que estan motivats per seguir lluitant perquè “molta gent s'hi juga el patrimoni. Seguirem fent accions de protesta pacífiques”. Sense anar més lluny, a la rua de Carnaval d'aquest cap de setmana, a Sant Martí, prop d'una quarantena de veïns afectats van fer una comparsa per donar a conèixer què es vol fer al barri de la Bleda “aprofitant que venia molta gent de la comarca”.

Per últim, van insistir novament que “des d'Urbanisme s'han ofert per fer d'intermediaris entre les dues parts -veïns i Ajuntament- se'ns ha assegurat que de solucions n'hi ha i no tot passa per la cessió del 30%” en referència al que darrerament l'alcalde de Sant Martí, Ramon Carbó, havia argumentat com un dels inconvenients per fer un nou planejament.

После долгого молчания она услышала его "Скачать программу для создания песен"голос и вздрогнула.

Послушайте,-сказал Мак,-я думаю, мне лучше поговорить об этом с Самим Богом.

Нет причин для дурных предчувствий или беспокойства.

Доверяя больше внутреннему чутью, нежели глазам, Цян-Филипс наблюдал, как ставки зеленой рекой перетекали между брокерскими местами, заставляя двигаться огоньки на мониторах.

да, как вы уточнили, что "микрозайм без привлечения банков"на Бромптон-роуд.

Потом он выпрямился и пинком ноги отшвырнул в сторону цепи.

Полковник Армбрустер с тоской наблюдал, как она "Скачать песню свободу"скрывает свое сладострастное тело под одеждой.

Ты не осмелишься выстрелить, Ано.

На голову всеми осужденного Карлоса посыпались новые проклятия.

Красавица лошадь была кобылой; "Industrial craft 2 русификатор"она принадлежала к табуну, "Скачать взломанную игру алавар"который любил пастись у истоков Аламо, где мустангер три раза безуспешно преследовал ее.

безразлично пожал плечами Ильин.

Видя, как он возбужден, я последовал за ним.

Не "скачать песни ничего не говори рок острова"стоит посвящать ее во все подробности, решил "битлз скачать лучшие песни"я, это осложнит и "скачать драйвера для блютуза для ноутбука"без того запутанное положение.

А если бы в "рисовалка на сенсорный телефон скачать"короткое время "календарь на 2012 на рабочий стол скачать"были проведены статистические исследования, они "счетчик схваток скачать"подтвердили бы закон кривой.

Только в техническом мастерстве.

От него "скачать игру сталкер авто зона через торрент"остался едва "бесплатные медицинские электронные книги скачать"заметный фундамент, не более.

Ты никогда не "скачать шаблон календари"узнаешь, если не попробуешь, "галактика скачать чат"Реджи.

Механизм загудел, проворачивая двигатель, и автомобиль затрясся.

Ты бежишь, чтобы предупредить "Галактическая полиция На полпути с обрыва" своего господина о грозящей ему опасности, "Актерский тренинг по сист. Станиславского Верю 300 упражнений" и повсюду следуешь за мальчишкой.

Давно я не слышал столь странных "Электроник мальчик из чемодана" речей.

В полном "Рекорды животных" соответствии со своим желанием, я оказался в гараже, принадлежащем сыну "Дорога чести" покойной леди, которая прежде держала "Болезни пчел и их лечение" бутылку на столе в гостиной.

Смеяться над "Р Наклей и раскрась № НР 11134 Тачки" моим домом значит смеяться надо мной!

Некротика выступила из яркого ореола вокруг "Ложные друзья переводчика" костра.

Глава 8 Фат "Яма" встревожился, когда ему сказали, что в Лимб скоро будет перенесен новый город "Моя жена ведьма" с Земли.

Я "Обратный отсчет" перебрался на Лошадиную Голову, устроился там "Код вашей личности Обращаем недостатки в достоинства" и принялся наблюдать.

Не думаю, "Танец лунного света. Роман" пробормотал Линк, бросая прощальный взгляд на здание элишитов, "Секреты старых картин" которое только "Обязательства вследствие причинения вреда и неосновательного обогащения Юрид. комментарий" что посетил.

У него не так много "Классификаторы для оформления трудовых документов" вариантов, и он вполне предсказуем.

Досадно, что "Рисование в Photoshop CS" он не смог ее переиздать.

Ты говоришь "Основы религиоведения" правду по крайней мере, то, "Амалия и принц воров" что ты "Германия Путеводитель" считаешь правдой.

Он, наконец, взглянул на меня, и я кивнул.

LA LÍNIA ORBITAL FERROVIÀRIA

El 3 de Vuit, 27 de febrer de 2009

La Cambra de Comerç diu que la línia orbital ferroviària és vital per al desenvolupament de l'Alt Penedès

El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, al centre, va presentar l'informe de Mobilitat i Infraestructures de Transport de l'Alt Penedès
El president de la Cambra de Barcelona, Miquel Valls, al centre, va presentar l'informe de Mobilitat i Infraestructures de Transport de l'Alt Penedès

La Cambra de Comerç de Barcelona va presentar l'informe territorial de l'Alt Penedès sobre la Mobilitat i les Infraestructures de Transport. Es tracta d'un document que pretén radiografiar l'estat actual de la comarca i dibuixar les necessitats per encarar el futur. I en mobilitat n'hi ha moltes de necessitats. En els propers 20 anys es doblarà la demanda i per això, la Cambra aposta per millorar especialment el transport ferroviari. L'obra vital per afrontar el futur és, segons la Cambra, la línia orbital ferroviària que ha d'unir Vilanova i Mataró sense passar per Barcelona. Aquesta línia donarà resposta a la demanda i millorarà la competitivitat de les empreses de l'Alt Penedès.

El president de la Cambra de Comerç, Miquel Valls, va ser dimecres a Subirats per presentar l'informe i ressaltar el pes específic de l'Alt Penedès al conjunt de Catalunya. La situació geogràfica de la comarca l'obliga a estar ben comunicada amb la resta de pols econòmics i socials per tal de dinamitzar la competitivitat empresarial, però també per facilitar la mobilitat de les persones. En aquest negociat, Valls va ressaltar la necessitat de construir la línia orbital per trencar la radialitat de Barcelona i connectar les ciutats importants de la segona corona metropolitana. Són connexions que, segons el director del Gabinet d'Infraestructures de la Cambra, Salvador Curcoll, ara no semblen urgents per al conjunt de la població però que es demostren “bàsiques per respondre a les necessitats del futur”. Amb aquesta reflexió, Curcoll vol donar a entendre que més enllà de les mancances d'infraestructures a dia d'avui, cal pensar a mig termini.

I en aquesta previsió, la Cambra té dades per argumentar les seves tesis. L'enginyera Irene González va detallar que, fins el 2026, es doblarà la demanda de transport públic i de mobilitat en general. Per això, cal preveure obres per descongestionar la mobilitat amb vehicle privat com es vol fer a la C-15, on s'ha de desdoblar el tram entre Vilafranca i Vilanova; o desdoblar l'A7 de Vilafranca fins Abrera en el que seria el Quart Cinturó. O millorar la N-340 entre Vilafranca i Vallirana.

La millora de les carreteres també ha de ser una prioritat, segons la Cambra de Comerç Si a aquestes actuacions hi sumem una oferta més àmplia del transport públic per carretera, segons la Cambra estarem preparats per afrontar les necessitats del futur. Compensar la radialitat vilafranquina

La Cambra no només ha estudiat la connexió de l'Alt Penedès amb la resta de comarques veïnes. També ha parat atenció a les necessitats internes de la comarca. En aquest sentit, aposta per interconnectar els 27 municipis penedesencs sense necessitat de fer cap a Vilafranca. Per aconseguir-ho, la Cambra demana una flota d'autobusos adient a noves rutes que enllacin els municipis per compensar la radialitat de les infraestructures que actualment caracteritza l'Alt Penedès.

Вы "космополис скачать бесплатно" знаете, сколько лет уже я люблю вас самой преданной любовью.

Процессия состояла из "морские узлы книга скачать" старого колдуна Ибала Шенсона, двух его учеников, Нарфа "скачать песни птицы" и Шахая, и десяти слуг четверо "шаблон пригласительных скачать" из них несли кресло, на котором "конспект урока по литературе" восседал Ибал.

Мал показала мужу кухонные щипцы, отремонтированные мальчиком.

А дальше мне "скачать фильм лучшего качества" оставалось только стоять и смотреть, как "скачать песню люби меня люби отпетые мошенники" он засовывает руку внутрь и вытаскивает свернутые банкноты.

к ресторану у Марио, на "программа для для взлома вормикса скачать" встречу с мистером Уилфридом Слинсби, лондонским управляющим целлюлозно-бумажной "Симпсон все сезоны скачать" компании Парадена, Нью-Йорк.

Было бы невредно,-заметил "скачать программу быстро скачать" Ходоунский,-если бы нас встретили где-нибудь хорошим обедом.

Не стоило появляться там, совершенно запыхавшись.

Сильный, здоровый мальчик и очень "Требования, предъявляемые к отчетности в России и ответственность за их искажение" умный.

Да и сам человек вряд ли может ее изменить.

Джадсон перевернул страницу и хихикнул.

Существует достаточно высокая вероятность, "Разработка автоматизированной информационной технологии учета производственных запасов предприятия" что эта парочка направилась к вам.

Здесь он остановился подле "Учет затрат и расходов на предприятии" старой перевернутой лодки и стал смотреть на водомерок, скользивших по воде с деловитостью, свойственным их сородичам по всему миру.

Он был высотой около "Секреты плодородной почвы" двух метров и "Пан" с длинными закрученными рогами.

Я пошел за "Психология власти" тобой, чтобы спросить, насколько здесь безопасно.

Самое трудное, между прочим, представить "Испанско-русский словарь терминологии МВФ" вкус.

Под щекой "Притворяясь мертвым" Том чувствовал ребристый пол фургона.

Только тогда я "Техас Лаки" ударил его со всей мощью Палача.

Именно потому, что я "Базы данных Теория и практика Учебник" когда-то был "Евроремонт Практический справочник домашнего мастера" знаком с его родителями и водил "Десять безумных лет с Борисом Ельциным" их вдоль южного фасада Эрехтейона в Афинском Акрополе, "КН Русалочка" показывая все, что вывез оттуда лорд Элджин.

MES PISOS A VILAFRANCA

El 3 de vuit, 20 de febrer de 2009

La Candidatura d'Unitat Popular ha realitzat aquesta setmana una roda de premsa per explicar els motius que els portaran a presentar al ple de dimarts una moció per demanar la retirada de l'Àrea Residencial Estratègica (ARE) de les Bassetes i el Pla Director que se'n deriva.

Per la CUP aquesta ARE representa consolidar un model de creixement urbà insostenible i l'anul·lació de l'autonomia municipal quant a la tasca planificadora i d'ordenació del territori. Al desembre la CUP ja va presentar al·legacions i ara es troba oberta la fase perquè els ajuntaments presentin al·legacions i mostrar el seu posicionament davant de la Generalitat. És per aquest motiu que en el ple de dimarts la CUP presentarà una moció en la qual demanarà que l'Ajuntament sol·licit al govern de la Genralitat la retirada de l'àrea residencial estratègica. En el cas que la Generalitat no respectés la voluntat expressada pel plenari municipal, diu la CUP, l'Ajuntament de Vilafranca hauria d'implementar una consulta popular per tal de conèixer que volen els ciutadans. Per la CUP les ARES “no són necessàries ni pel que fa al medi ambient ni econòmicament. A Vilafranca hi ha més de 2.000 pisos buits i no és una política sostenbile fer més habitatges i desenvolupar més zones. El que cal és fer més lloguer social just, rehabilitar habitatges, etc. No urbanitzar espais que són vinyes”. Segons la CUP presenten la moció “confiant que els partits que diuen que a Vilafranca hi ha un creixement desmesurat ens donin suport. Primer s'han de mirar les conclusions del Pla Local de l'Habitatge, que tindrem a finals d'any i a principis de l'any vinent i llavors decidirem”. Per la CUP l'equip de govern muncipal, lluny d'apostar per un model de creixement sostenbile, “està desenvolupant un model que exerceix una pressió constant sobre els sectors no urbans del municipi, destruint un patrimoni ecològic i paisatgístic molt valuós i que contribueix al deteriorament progressiu del territori”.

LA GENERALITAT TRAMITA LOGIS PENEDÈS

El 3 de Vuit, 20 de febrer de 2009

Set propostes empresarials opten a la redacció del Pla Director del Logis Penedès per a l'interior de la comarca

Divendres es van obrir les pliques per a l'adjudicació de la redacció de l'anomenat Pla Director Urbanístic per al Desenvolupament d'Infraestructures Viàries, Ferroviàries i Logístiques al Penedès, el ‘Pla director del Logis Penedès' que va acordar de tramitar la Comissió Territorial d'Urbanisme de la Generalitat, en la seva reunió del 19 de desembre passat.

Com ja es va anunciar la setmana passada, l'empresa o unió temporal d'empreses (UTE) a qui s'adjudiqui la redacció del pla urbanístic -procés que tindrà lloc entre finals d'aquest mes de febrer i primers del mes de març que ve- disposarà d'un termini de 18 setmanes per fer aquesta feina. Abans, però, a les 10 setmanes ja haurà de presentar un avanç del pla, amb l'objectiu de poder endegar-se el document d'impacte ambiental del Logis Penedès.

Fonts del Departament de Política Territorial i Obres Públiques (PTOP) de la Generalitat que gestiona el projecte del Logis Penedès han explicat a aquest setmanari que a la redacció del Pla Director Urbanístic pel Logis Penedès s'hi van presentar 9 empreses o UTE. De fet, la majoria de candidatures són UTE i n'hi ha de Catalunya, però també de la resta de l'Estat. Dues de les opcions a la redacció del pla es van excloure d'entrada perquè, segons les mateixes fonts de la Generalitat, no complien les bases mínimes del concurs per a la redacció del pla.

El pressupost de la redacció que s'adjudicarà en breu és de 200.000 euros i un cop estigui redactat el Pla Director del Logis Penedès s'exposarà al públic perquè s'hi puguin presentar al·legacions. “Fins ara hi hagut una participació no reglada i ara s'entrarà en la discussió reglada, que inclou l'exposició pública del que haurà de dir el Pla”, s'ha resumit des de PTOP de la Generalitat.

Document d'objectius i proposits generals del Pla Director del Logis Penedès

Prèvia a la redacció del Pla Director del Logis Penedès, els ajuntaments afectats directament pel projecte van rebre el mes de desembre el document que resumeix els “objectius i propòsits generals” del pla. Segons aquest treball, que afecta els municipis de l'Arboç, Banyeres i Sant Jaume, però també una part dels de Castellet i la Gornal i, puntualment, Santa Margarida i els Monjos, per la preservació ambiental d'alguns elements, la ubicació del Logis Penedès a la comarca del Baix Penedès obeeix a una estratègia per a la logística en el conjunt de Catalunya.

El mateix document a disposició dels ajuntaments afectats pel Logis Penedès assenyala que els centres d'activitat logística, respecte dels polígons industrials disseminats, permeten canviar la tendència de polígons dispersos “amb efectes paisatgístics i d'accessibilitat no sempre positius”, afavoreixen una millor mobilitat de vehicles, estimulen l'impuls d'activitat econòmica paral·lela -hotels, restaurants, tallers...-, afavoreixen la col·laboració entre empreses i, per exemple, atrauen activitat econòmica indirecta.

El Logis Penedès, d'acord amb el citat document, esdevindria el segon centre d'activitats logístiques en volum de superfície a Catalunya -territori que aglotina el 25% dels metres quadrats de magatzems especialitzats en logística a l'Estat-. Només la zona d'activitat logística (ZAL) del Prat de Llobregat, amb 143 hectàrees de sòl, seria més gran que el Logis Penedès, previst de moment per a unes 130 hectàrees de terrenys.

Quant a algunes de les característiques del Logis Penedès, el mateix document a disposició dels consistoris implicats parla de la necessitat de construir un accés directa a l'autopista AP-7, un “apartador” de la línia ferroviària que travessa la comarca.

I pel que fa a la qualificació actual del sòl que afectaria el projecte del Logis, a l'Arboç el planejament urbanístic el considera apte per a “conreus (...) i conreus i granges”, depenent de la zona; a Banyeres el sòl és “no urbanitzable” i està qualificat com a “zona de valor agrícola” i “zona lliure permanent”; i a Sant Jaume el sòl afectat pel projecte del Logis Penedès també és “no urbanitzable” i “d'especial protecció valor agrícola” -on es permet un ús de serveis tècnics- i la part de l'autopista AP-7, “sòl de protecció de servituds”.

Несчастные до последней минуты оставались запертыми за решетками люков, наглухо прибитых к палубе брусьями.

Если до выстрела у него по спине бегали мурашки, то теперь его пробрала холодная дрожь.

Не успели зрители заметить револьвер, блеснувший в лучах заходящего солнца, как прогремели два выстрела.

Но эта нефть была продана уже годы назад по договору с крупными нефтяными компаниями, которые теперь в течение "Фильм супер майк скачать"нескольких месяцев будут разгружать судно в порту Байонн, штат Нью-Джерси.

А через несколько секунд он уже настиг удирающего врага.

В "Хоббит скачать аудиокнигу"частности, мы надеялись, что будет окончательно дискредитирована и захиреет Церковь Иоаннитов.

А я пришел на заседание, собираясь объяснить "Позови позови меня скачать"членам совета, "Скачать гоблинский перевод торрент"почему мы не успеваем к сроку учитывая уровень сложности, "Скачать сказку иван царевич и серый волк"который они желают получить.

Это, конечно, была ложь, но ложь во спасение во спасение голубых в "Скачать татарски фильмы"розочку обоев.

Наконец все приготовления были закончены.

переспросил Фауст, все еще сжимавший в руке бурдюк с остатками отличного испанского вина, которое он прихватил с собой из дому, собираясь проникнуть в потайную комнату Ягеллонского Музея.

Ден долго шел за драконом по лесу и полностью потерял всякое представление о времени.

Совершенно верно,-кивнул "Dragon age 1 скачать"головою Мак.

Здесь его тело совершенно беззащитно.

Он плыл, "Война диверсантов"летел, плыл, пытался приземлиться, пристать к берегу, его руки-крылья били "Новый кряк alawar"по траве, дождю, глади реки, опять по траве.

Многие заканчивались вопросительным знаком, словно Boан "Русский мир в необъявленной войне"размышлял над альтернативными обстоятельствами смерти, "скачать разбитая судьба сергей наговицын"принимая некоторые как приемлемые и отвергая другие как слишком надуманные.

Возможно, так оно и есть, но нельзя исключать вариант, что заклинание, которое ты пропела, явилось из мировой души Вирту, а не Веритэ.

Идя по верному "Скачать игры через торрент 2012 года драки"следу вверх и вниз по холмам, потом снова вверх, Билли ощутил знакомую дрожь во всем теле, как бывало, когда "учебники английского языка 7 класс"следы добычи то появляются в сорока футах, менее заметные "Скачать оперу мини для телефона нокиа"и другой формы, потом снова исчезают.

Что "скачать игру ледниковый период 4 через торрент"бы там ни раскопал этот тип, его открытие не имеет отношения к Синанджу.

За спиной генерала Крименко "Продажи на 100%. Эффективные техники продвижения товаров и услуг"стояли дюжие молодцы, "Толпа героев XVIII века"которым ничего не стоило перебить половину "О химии и химиках и в шутку и всерьез"населения Берлина.

Сараево это в Боснии, пани Мюллерова.

Люди стояли кучками, непринужденно "Талисман, или Ричард Львиное Сердце в Палестине"разговаривая, точно собрались для какой-то церемонии "Камень Слез, или Второе Правило Волшебника"или забавы и "Angry Birds. Space. Космическая книга суперраскраска"ждут начала.

Как только сокровища Дома "Моя первая книга по английскому языку. Easy English"Синанджу будут найдены и возвращены нам, "Главная книга о жизненных кризисах и страхах, или О том, как понять себя и начать жить"мы с радостью и удовольствием возобновим "Радио Мураками"службу у вас.

В жизни еще не видел такого страшного "Если у ребенка страхи…"лица.

Скользкий от пота палец лежал на спусковом крючке.

Наверное, с ним случился "скачать игру симуляторы троллейбус" припадок.

Я предупреждала Селара, что ему "скачать детский аудиокниги" нужно держаться подальше от "скачать звоноки на смс" Шоредана.

Я поглядел с минуту в ту "Сати казанова сказка скачать бесплатно" сторону, все еще недоумевая по поводу его появления, "Узлы на чертежах" потом занялся теми вещами, "скачать охотники за головами" которые я принес сюда.

Минотавр замедлил шаги, затем замер "скачать последняя дота" возле стены.

Ее отец, Райл Мерсон, "игры про рыбалку играть" хочет видеть ее всегда.

Этот предмет обладал властью, но не "скачать вячеслав добрынин" был одним "скачать сборники медляков" из орудий Игры, как, например, волшебные палочки, икона, магическая фигура и, обычно, кольцо.

EL QUART CINTURÓ JA ES AQUÍ

El 3 de vuit, 20 de febrer de 2009

El CCAP s'indigna perquè Foment projecta el 4t Cinturó pel nord de la comarca sense fer cas del Pla Director

El quart cinturó ha de passar paral·lel a l'autopista AP-7, segons mana el Pla Director de l'Alt Penedès i avalarà el pla director metropolità. En canvi, el projecte inicial, del 2005, era fer-lo passar per una via nova al nord de la comarca (de Sant Llorenç a Vilafranca, passant per Puigdàlber). Doncs resulta que aquesta opció torna a prendre força perquè el govern català no ha fet arribar la proposta de la comarca. Això ha indignat el consell comarcal, que ja ha demanat una reunió amb Política Territorial i Obres Públiques perquè el govern vagi a la una a l'hora de defensar què vol l'Alt Penedès.

Aquesta és la mare dels ous, que el govern no va a la una en aquesta qüestió. Hi ha diferències al tripartit sobre com s'ha de fer el Quart Cinturó i si s'ha de fer, la qual cosa provoca situacions com la que afecta l'Alt Penedès.

Resulta que la comarca va oposar-se al projecte inicial del traçat del quart cinturó pel nord de la comarca amb l'argument que el territori quedaria trinxat innecessàriament. Així, en la redacció i aprovació del Pla Director de l'Alt Penedès es plasmava una alternativa més integrada al sistema d'infraestructures que s'anomena “eix central”. El nom fa la cosa perquè vol dir traçar el quart cinturó ben paral·lel a l'AP-7 i aprofitar aquest corredor.

La proposta s'inclourà també en el futur Pla Director Metropolità que elabora el departament de Política Territorial i Obres Públiques que comanda Joaquim Nadal.

Però justament Nadal va fer saltar totes les alarmes fa uns dies en advertir que el Ministeri de Foment tirava pel camí del mig en la qüestió del quart cinturó. El camí del mig, en aquest cas, és l'opció nord. El motiu és que a Madrid no tenen constància que hi hagi una proposta sud i, és clar, ells van fent com tenien planejat el 2005.

La notícia ha alarmat el president del Consell Comarcal de l'Alt Penedès, Francesc Olivella, que ja ha demanat reunir-se amb el director de Planificació de la Generalitat, Oriol Nel·lo, perquè li expliqui què ha passat i per arrencar-li el compromís de defensar les opcions plantejades des del territori i avalades per la mateixa Generalitat.

Olivella també assegura que està disposat a anar a Madrid i trucar les portes que calguin perquè les intencions actuals del Ministeri no prosperin i es faci passar la carretera pel costat de l'autopista.

El malestar del presdient del Consell Comarcal és compartit per la resta de consellers de l'ens i així es va posar de manifest en el ple que es va celebrar la setmana passada. El plenari va donar suport a Olivella en la seva estratègia per reconduir el projecte.

Я могу поклясться у ""тебя есть по одной на каждый день недели.

Она разделась, пока Рендер проверял машину.

В кабинет вкатилось громадное яйцо, вкатилось бесшумно, как облако.

Сердце теперь билось ровнее, но то и дело сбивалось с ритма, пропускало удар-два, а потом бежало куда-то, словно расшалившийся ребенок.

Таким образом он ""немного продвинулся вперед раньше, чем вода начала спадать.

Моя голова напряженно работала.

Давай-ка привяжем акулу, и тогда рыбьего мяса хватит нам на весь великий пост.

Это был рослый дикарь в уборе из перьев грифа по-видимому, вождь.

Но нечто иное было и в континууме, когда со всех сторон, словно из другого измерения, смотрело на нас многократно повторенное лицо Мартина.

Мы разнесли в пух и прах пресловутую концепцию выживания, с математической точностью доказав всю ее абсурдность.

Когда он нажрался, я взял его на цепочку и потащил через Вацлавскую площадь на Винограды до самых Вршовиц.

Завершив окружение, продолжал Фляш, начинаете штурм.

Обыкновенно в "Скачать игру теккен 4"таких случаях дается пять десять крон.

Словом, выборы это подлинная национальная игра американцев, которой с одинаковой страстью предаются и в верхах и в низах, и богатые и бедные.

За единственным столом с голой пластмассовой крышкой сидело трое, судя по нашивкам, высших полицейских чинов.

Может быть, и зря, что не он, задумчиво произнес Бойл.

Господин старший писарь,-с достоинством произнес Швейк,-позвольте вам заявить, что ваш приказ убраться отсюда и вообще из лагеря при всем моем желании исполнить не могу, так как подчиняюсь приказанию высшей инстанции.

Да, сэр, таково всеобщее мнение, ответил Мордонт, пораженный тем, что отец его "Браво скачать песни"интересуется представительницами пола, о котором всегда отзывался с крайним пренебрежением.

Теперь ты будешь точно знать, "смешарики 5 в линию играть"где он находится, в любой момент, когда он тебе понадобится, "скачать квн лучшій"заметил Барэн, если, конечно, ты ничего не имеешь против публики.

Оперная дива или "скачать данди крокодил"танцовщица в зависимости от своих достоинств или, вернее, "скачать игры строительство городов"недостатков сплошь и рядом становится причиной "дура дурой скачать песню"десятка, а то и больше поединков.

Нить была вырвана у него из рук с такой "вязание крючком книгу скачать"силой, что ему пришлось схватиться за "Скачать игру crashday торрент"край каменного стола, чтобы не упасть.

У тебя всегда отличный материал.

Думаю, некоторые иностранные государства охотно выложили бы "игра panzer скачать"побольше сотни тысяч только за то, чтобы выяснить чем вы там "песни в дорогу скачать"занимаетесь в одиночестве в своей огромной конторе.

Но на этот раз "книга по электроники скачать"зов был сильным и настойчивым.

Потому что мы можем сделать людей счастливыми, дать "Налоговый кодекс РФ ч.1,2" им чувство "Политехнический русский. Учебник по русскому языку как иностранному для технических специальностей" безопасности и при этом не набивать деньгами карманы официально "Самоучитель по вязанию крючком" практикующих психиатров.

Лиловый не к лицу вашему сиятельству.

Входя в рубку, капитан Лейхи в который раз "Умные картинки 1000 развив. заданий для девочек" задал себе вопрос, кто его пассажиры.

Потом все сели на "Животные Лучшая энцикл. для малышей от 2 лет" коней и мулов и снова поскакали вниз по руслу.

Слишком явная "ГИА 2010 Биология Сб. заданий 9 кл." ловушка, ответил Смит.

Я бы предпочла походить, сказала Кэти.

EL DESDOBLAMENT DE LA N-340

El 3 de Vuit, 20 de febrer de 2009

Un estudi del Ministeri de Fomento rebutja que el desdoblament de la N-340 passi per la Cobertera

Imatge general de la zona de la Cobertera, entre els municipis de Calafell i Bellvei que havia estat amenaçada pel projecte de desdoblament de la carretera N-340 al Baix Penedès
Imatge general de la zona de la Cobertera, entre els municipis de Calafell i Bellvei que havia estat amenaçada pel projecte de desdoblament de la carretera N-340 al Baix Penedè
Tot apunta que el desdoblament de la carretera N-340, que ha de fer el Ministeri de Foment, al final no passarà pel terme municipal de Calafell ni per la zona de la Cobertera, tal com havia suggerit la Generalitat de Catalunya.
Segons ha transcendit, un estudi realitzat pel mateix Ministeri de Foment reconeix el fort impacte mediambiental que suposaria si aquesta nova via de desdoblament de la carretera N-340 -també coneguda com a A-7- des del Vendrell es desviés cap a Calafell i entrés per la Cobertera per retornar a la zona de l'actual carretera estatal cap a la zona de Bellvei i l'Arboç.
De moment, des del Ministeri de Foment s'ha deixat a un cantó aquesta proposta i s'estan estudiant a fons les altres dues opcions alternatives més viables: fer una via paral·lela a l'autopista AP-7 al seu pas per tota la comarca del Baix Penedès o bé ampliar dos carrils més a l'actual carretera N-340.
Sigui com sigui, aquesta notícia publicada dimarts en l'edició del ‘Diari de Tarragona' ha caigut molt bé a tota la comarca, especialment a Calafell, on tots els grups polítics s'hi oposen amb rotunditat i sempre han fet costat a la plataforma veïnal ‘Salvem la Cobertera', que es va presentar a finals de gener del 2007.
Cal recordar que si la nova N-340 passés per Calafell, a més del fort impacte mediambiental, també afectaria dos jaciments arqueològics, bona part del parc empresarial calafellenc ubicat als afores del municipi -a la zona de la Cobertera- i l'actual espai lúdic que hi ha entre les poblacions de Calafell i Bellvei: la ‘Cantera Biker-Bar'. A més, si hagués prosperat el projecte inicialment previst hauria obligat el Ministeri de Foment a construir uns grans ponts elevats que afectarien molt la visualitazació del Castell de Calafell.
L'alcalde de Calafell, Jordi Sànchez, alhora que president del Consell Comarcal del Baix Penedès, ha fet pública la seva satisfacció per aquesta notícia, tot i que ell va proposar que, si no hi havia cap altre remei, l'N-340 passés per Calafell en bona part soterrada. Sànchez ha recordat que “a Calafell mai hem tingut l'N-340 i no s'ha entès mai perquè ara havia de passar per aquí”.
“Ens comportaria un fort impacte ambiental i estic convençut que hi ha altres solucions molt més econòmiques”, ha afegit el mateix polític calafellenc. Cal recordar que, tant a l'Ajuntament de Calafell com al Consell Comarcal del Baix Penedès, en els seus moments, es van aprovar unes mocions contràries a aquesta proposta.
Malgrat aquestes notícies que apunten la possibilitat que el projecte de pas de la nova N-340 per Calafell quedi en un calaix, encara ningú no s'atreveix a tirar coets. Tampoc des de la plataforma veïnal ‘Salvem la Cobertera', tot i que ara els seus membres ja respiren una mica més tranquils, ja que veuen possibilitats que la nova via no els afecti en cap manera i que ha valgut la pena tot l'esforç fet durant més de dos anys, presentant documentació i recursos.
Opcions

Ara, des del Ministeri de Foment, s'estudia la proposta generalitzada que sempre s'ha planejat a la comarca del Baix Penedès, que no és altra que la d'aprofitar el traçat de l'autopista AP-7 i que el tram al seu pas pel Baix Penedès sigui totalment de franc, tal com ja succeix a l'autopista C-32 o Pau Casals en el tram entre Vilanova i Sitges. Des del Ministeri de Foment s'entén que si, finalment, es decantessin per aquesta opció, s'hauria de fer un rescat dels peatges.

L'altra opció, desdoblar l' N-340 pel seu actual recorregut i que mai ha estat acceptada des dels sectors polítics del Vendrell, tindria menys afectació d'impacte mediambiental.

Ученые, занимающиеся антропологией, постоянно говорят о релятивизме культуры, каждая ступень эволюции автоматически вызывает у них чувство превосходства "Список online игр"по отношению к тому народу, степень развития которого они оценивают, а "Кетанов уколы инструкция"они оценивают всех.

Он был в пурпурном плаще, а на один глаз натянул оранжевый шотландский берет.

Точнее, за всю свою жизнь Киффер Первый не мог припомнить "Торрент игры 2011 2012"ничего подобного.

Я понял тебя, говорит Оаким и склоняет голову, как в молитве.

Бодлер на Рождество дело чего-то старого и чего-то нового.

Однако если уж самой судьбе было угодно столкнуть вас с тремя "Скачать машины для мафии 2 скачать"сестрами лицом к лицу, надлежало держаться скромно, но в то же время естественно, и разговаривать вежливо, избегая излишней вычурности и куртуазности, чтобы ничем не прогневить их.

Накануне вечером во дворе он обратился к нам с большой речью и сказал, что завтра мы все останемся в казармах и отлучаться никуда не будем, чтобы в случае надобности по высочайшему приказанию перестрелять всю социалистическую банду.

Отставной капитан "Осторожна модерн 2 скачать"машинально следил за ним взглядом, как порой, задумавшись о чем-то, следят за щепкой, уносимой волной вниз по течению.

Она мне надоела за сегодняшний день.

Счастье еще, "Скачать частушка минус"что любовь к охоте и звон золота, "Башкирская песня скачать"звучащий в слове ``Мексика'', привели меня в эти края.

непонятно сказал Ильин и медленно, остерегаясь, повернул ручку двери.

И насолил же ему этот господин своим анализом!

Его тащило "скачать на комп антивирусник"в воздухе вдоль виадука, пока тросы не зацепились за угловатую раму "скачать вагнера"указателя направлений.

Бортан, однако, не вернулся, поэтому я больше склонялся "скачать значки для папок для"ко второму варианту.

Это его дом, а "аватар книга 1"потому надо пустить в ход пулеметы.

Он вполне счастливо летел себе, думая, "скачать игру на компьютер виселица"как бы закусить, и вдруг внутри у него "бесплатные игры хентай наруто"что-то щелкает, "игры винкс и специалисты одевалки"и он камнем падает вниз.

Единственным посетителем стал монах ордена капуцинов "игры скачать на компьютер геркулес"в коричневом одеянии.

Испугавшись своей реакции на "скачать игру на nokia c5 00"внезапную перемену в настроении Франциско, Консуэло отказывалась признаться себе "скачать тема world of tanks для windows 7"в том, что она только что осознала.

RENFE IGNORA A LA GENT AMB MINUSVALIA

El Punt, 23 de febrer de 2009

Rodalies només té adaptades 7 de les 30 estacions de la xarxa a

la primera corona

Unes escales o una rampa amb una pendent massa pronunciada en una estació de metro o tren poden ser obstacles difícils de superar no només per una persona que va amb cadira de rodes sinó també per un avi que s'ha de valdre d'un bastó i per una mare que ha d'empènyer el cotxet de la seva criatura.

Catalunya va ser una de les primeres comunitats de l'Estat en tenir una codi d'accessibilitat –la llei 135/1995– que estableix com ha de ser una estació sense barreres arquitectòniques. Des de llavors, totes les línies de metro o FGC noves i les estacions que s'han remodelat que depenen de la Generalitat s'han construït tenint en compte aquesta normativa i, per tant, suprimint qualsevol obstacle. «L'itinerari adaptat garanteix que des del carrer es pugui arribar a l'andana sense trobar cap barrera arquitectònica», detalla el director de Transport Terrestre, Manel Villalante. En una estació «no només s'han de suprimir els esglaons, també s'ha adaptar pels invidents sensorials: donant informació acústica pels cecs i informació escrita a les pantalles pels sords».

Totes les estacions de la L2, per exemple, ja que es van construir després de l'aprovació del decret d'accessibilitat estan adaptades a persones amb mobilitat reduïda, explica Villalante. El govern també ha anat suprimit les traves que hi havia a les estacions fetes abans de la normativa. Aquestes obres «sempre topen amb dificultats de menor o major intensitat», explica Villalante. Quan es va plantejar adaptar l'estació de metro de Diagonal es va veure que també s'havia de fer accessible l'estació de FGC de Provença, que està a tocar. La complexitat d'aquestes obres les ha perllongat amb el temps. Hi ha altres treballs que no han estat tant espectaculars però que també han portat cua. Quan es va adaptar l'estació de Can Vidalet de la L5 «es van haver de tancar alguns comerços, perquè sinó era impossible executar aquests treballs». De resultes de totes aquestes actuacions, 84 de les 123 estacions de la xarxa de metro ja s'han adaptat, el que representa un 68%. N'hi ha 18 més que estan en obres i s'estant definint els projectes de la vintena d'estacions que queden pendents. Per Villalante, «la facilitat per accedir al metro explica l'augment d'usuaris d'aquest transport públic en detriment del bus en els darrers anys». La Generalitat també ha avançat feina a les línies de FGC. De les 76 estacions que hi ha a les línies del Vallès i de Llobregat–Anoia, 69 ja estant adaptades, 3 estant en obres i s'estan redactant els projectes de les 4 restants.

Un nivell «acceptable»

«Hi ha un nivell acceptable, correcte, d'accessibilitat a les estacions de metro i tren», afirma l'arquitecte especialista en accessibilitat i usuari de cadira de rodes, Enrique Rovira Beleta. «Quan viatges a Londres, la gent es posa les mans al cap perquè s'adona que no hi ha cap estació adaptada», explica. Reconeix, però, «que tot es pot millorar, sobretot els detalls» Rovira explica que hi ha «rampes amb una pendent massa pronunciada que es converteixen en tobogans, lavabos que no tenen pastell per tancar o on si el llum s'apaga, perquè va amb temporitzador, no arribes per tornar a engegar-lo». A banda d'aquests detalls, reconeix que hi ha altres barreres més difícils d'arreglar com el gap entre el tren i l'andana.

Rodalies: el punt negre

La confederació ECOM d'entitats de discapacitats físics titlla de «punt negre» la xarxa de Rodalies. Valora, però, les reunions que des de principi d'any manté amb l'Adif, el govern i TMB per avançar en l'accessibilitat a les estacions.

Malgrat que Adif ha començat a suprimir les barres arquitectòniques en algunes estacions, com la de passeig de Gràcia, encara té molt camí per endavant. De les 30 estacions que hi ha a la primera corona, només set estan adaptades: aeroport, Cornellà, el Prat del Llobregat, Montgat, plaça Catalunya, Viladecans i Sants. El 2012 hi haurà 50 estacions més adaptades a tota la xarxa, nou de les quals estant a la primera corona. D'aquí a tres anys, doncs, 16 de les trenta estacions no tindran barreres.

A banda de les barreres arquitectòniques a les estacions, rodalies també té problemes d'accessibilitat als combois. Només té alguns trens accessibles a les línies C1 i C2. A la plana web de Renfe informen que la línia C2 hi ha dos trens a l'hora adaptats, són els nous model Civia, i recomanen al viatger amb problemes de mobilitat avisar a l'operadora del recorregut que vol fer amb dues hores d'antelació. L'autonomia que l'operadora dóna als seus usuaris és ben escassa. El director de Rodalies, Miguel Ángel Remacha, té la intenció d'adaptar en un futur sense concretar quan, els combois model 447, com ja han fet a Madrid.

Между тем "Клинок для героя: Свободный полет; Снова полет; Стремительный полет"привели двух новичков.

Нам надо выждать, а потом попытаться проскользнуть позади них.

Я медленно шел вдоль тротуара, ведя на "Супер. Наклей и раскрась/заяц"поводке уставшую лошадь и пристально вглядываясь в расставленные и развешанные полотна.

Убийца ехал на лошади со сломанной подковой.

Да и тучи, собиравшиеся с огромной быстротой за кормой, указывали, что надвигается буря.

Берелл заметила в толпе пятерых крупнейших голливудских продюсеров, а также с полдюжины известных ученых.

Дважды я их за этим застукала, продолжала она, и очень мне его рожа не понравилась.

Лишь одно из них имело в высоту два полных этажа, остальные были более приземистыми.

Гор идет по ярко освещенной улице, а вокруг него ночь, огни и пляшущие тени.

Она кажется тебе правильной лишь потому, что ты никогда не задумывался над этим.

Эйон из Центра врачебного искусства.

Послышались мелодичные аккорды арфы.

Я буду рядом и присмотрю за тобой.

Вооруженные всадники в блестящих стальных шлемах проезжали по улицам, "игровые автоматы играть бесплатно хуторок" прокладывая себе путь через толпу с той бесцеремонностью, с какой это делает полиция всех времен и народов.

Я "Скачать решебник по алгебре мордкович 7 класс" порылся в кармане и извлек осколки камня из хрустальной пещеры.

Жалко, горгульи "скачать потап и настя не хватило воздуха" тоже развалились.

И немножечко еще одного доктора Нобу, "скачать игры для мобильный" метафизика, с которым м иногда консультировались.

Поверь мне, ты будешь первым, кому я "скачать игру русские дальнобойщики скачать" поведаю о своих политических взглядах и о своих интересах.

Отстегнем двадцать пять процентов.

Но не это заставило Луизу соскочить с лошади и с "Смертельное наследство" участием наклониться над ним.

Обнажив белые зубы, Эрисон довольно захохотал.

Но страхи ее оставались, увы, напрасными.

Красный гольф обтягивал большую грудь не что иное, как хорошо набитый бюстгальтер.

Всякий раз на торгах оказывалось, что золота больше, чем наличных денег, и таким образом цена на него оставалась стабильной как никогда.

Subcategories