Notícies

Ens duen per mal camí

EL QUART CINTURÓ, O LA DESTRUCCIÓ I FRAGMENTACIÓ DE LA QUALITAT TERRITORIAL
La tragèdia: l'obra feta
Després de 18 mesos des de l'inici de les obres, la magnitud de l'impacte del Quart Cinturó sobre el paisatge, sobre la vegetació, sobre la qualitat de vida dels veïns i veïnes de les zones afectades, és ja totalment visible. L'objectiu d'aquest acte es visualitzar la transformació radical de l'espai entre l'abans i el després de la construcció d'aquesta infraestructura. És tan senzill com comparar els indrets destruïts per les obres de construcció amb els espais per on hauria de passar la continuació d'aquesta autovia.

Presentació del llibre/debat “Catalunya en venda”

Reflexions sobre l'actual model socio-econòmic


El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd (Ecologistes de Catalunya) organitza per al proper dimecres 22 d'octubre, a les 8 del vespre a la sala 5 de l'Escorxador de Vilafranca, una presentació de llibre/debat sobre el creixement i l'actual model social i econòmic, a través del llibre “Catalunya en venda”, escrit per en Ramon Caralt, enginyer industrial i membre de l'associació ATTAC-Catalunya (Moviment Internacional de Ciutadans per al control democràtic dels mercats financers i les seves institucions).

Un país pensat per les carreteres

El País de les meravelles

Un eix amb 16 carrils?

El bonic Vallès té al seu llarg una autopista de peatge l'AP7, amb tres carrils per sentit, doblada en alguns trams per una autovia, la B-30 (no es tracta d'uns laterals, sinó d'una autovia), amb un total de cinc carrils per banda i que segueixen cap al nord fusionant-se amb la mateixa secció.

COMUNICAT DE NO FEM EL CIM

El sentit de la VEGUERIA PENEDÈS.

El sentit comú

Des de la plataforma NoFemelCIM considerem que la Vegueria Penedès té el seu sentit en el moment que el model territorial que volem difondre és el del sentit comú. Sabem que un territori serà governat amb més encert com més pròxim siguin els òrgans que el gestionin però també si el territori manté unes característiques que el diferencien de l'entorn.

Salvem lossa Hvala

 Ossa HvalaL'ossa Hvala està essent perseguida pel fet de ser una ossa i comportar-se com una óssa davant una situació d'alta pressió.

Des d'Ecologistes de Catalunya s'ha iniciat una campanya per tal d'intentar-ne evitar l'empresonament en un centre de recuperació.

Podeu informar-vos més i signar a http://www.ecologistes.cat/ossa.

Наметив маршрут, он двинулся дальше, и тут же множество хрупких пальцев вцепились в его одежду, впились в тело.

Оно должно быть наказано огнем и мечом.

Внутренний голос твердил, что черноногие уже в пути, что он теряет драгоценное время, что скоро будет слишком поздно.

Сбить всю мачту, предложил Доббс.

Не умирай, он опустился на колени, повернул голову друга лицом к себе и содрогнулся при виде расплющенного носа и изуродованных бровей, сплошного месива крови и рваной плоти.

Хорошенькие женщины всегда капризны, сказал Гермес.

Дождь "Двенадцать рассказов-странников" застиг его на полпути к центральной низине.

Обезьяна "Брак" наверняка нашла бы что сказать "Я не миленький" о толстой женщине в ярко-розовом платье, "Наполеоновские войны 1805-1815" которая, переваливаясь, "Гоген" прошла мимо, зажав в каждой руке по "Крестовые походы" мороженому.

Головной двигатель буксира "Семейный кодекс РФ" вышел из повиновения.

Но эта молитва "Животный мир планеты Магнит. атлас" не для твоих ушей.

Билли мог почувствовать "Умные сказки" его энергию, когда они бесшумно шли "Over My Dead Body" по залу.

Насколько мне известно, раньше такого не бывало.

AL·LEGACIONS CONTRA EL PLA TERRITORIAL

El pla territorial dibuixa el futur del nostre Penedès. Digues el que en penses.

 
Si voleu presentar una al·legació al Pla Territorial Parcial del Camp de Tarragona ho podeu fer independentment de quina comarca o província sigueu (aquest Plans ens afectaran a tots els Penedesencs).
Us podeu connectar a l'enllaç de "Documents" de www.nofemelcim.org. Només cal que l'ompliu i que ens feu arribar personalment o per email el document signat que trobareu a:


Может статься, очень серьезно ответил Чиун.

То же "скачать песню из сериала великолепный век"самое, но дневной свет застиг меня, и я "Академия вампиров. Книга 4. Кровавые обещания"решил поспать здесь.

Налив чуть-чуть из своей любимой бутылки, "Когда правит страсть"он поднял за нее тост, в душе потешаясь "Photoshop cs4 crack torrent"над самим собой.

Но я "учебник земельное право скачать учебник"не творение того, кого ты называешь Повелителем Нетопырей.

Громыхание измученной земли, "скачать феникс для прошивки нокии"ставшее из-за своей монотонности как бы формой тишины, раздробленные камни, "Дампир. Дитя падшего бога"заострившиеся в ясном "Простая программа для чертежей"свете зари, ветры, поющие траурные песни, движение "Танатонавты"разрушающейся башни теперь почти успокаивающее.

Когда мы шли по истертому гравию ко входу, Воан "песня ани лорак с первого взгляда скачать песни"появился из задней двери.

Comunicat de No Fem el CIM

El Pla Territorial del Camp de Tarragona no considera el Baix Penedès com un territori que forma part d'una unitat més gran


La plataforma NoFemelCIM considera un éxit la recollida de més de 1.000 al·legacions que s'entregaran a la Generalitat aquest dimecres

Enllesteixen el Pla Director de lAlt Penedès

El Col·lectiu Bosc Verd no assistirà a la presentació de la proposta definitiva del Pla Director de l'Alt Penedès

El Col·lectiu Ecologista Bosc Verd (Ecologistes de Catalunya) hem seguit des dels seus inicis l'elaboració del Pla Director (PD) a partir de la participació en el Consell Eco Social. Durant tot aquest temps, hem manifestat a les reunions la nostra disconformitat amb els criteris d'execució de la proposta i com a conseqüència, el desacord amb la resolució tècnica d'aquesta. Hem presentat al·legacions en les fases d'exposició pública i hem assistit a totes les reunions convocades amb l'esperit de participar i d'incidir en el projecte.

Subcategories