Notícies

Setmana de l'Energia 2022

Aquesta setmana és la Setmana de l'Energia

 

 

Caminada en memòria de Mònica Hill

"Caminada a la muntanya de Sant Pau de Vilafranca del Penedès i plantada d'una alzina en memòria de la Mònica Hill, fundadora del Bosc Verd pel proper diumenge 13 març, a les 10 del matí. La caminada s'inicia des del Balcó de les Clotes/camí de Sant Pau i a 2/4 12 del matí al peu de la muntanya de Sant Pau plantarem una alzina en memòria de la Mònica Hill."

Aquesta activitat està organitzada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd - EdC (Ecologistes de Catalunya), el GEIF (Grup d'Extinció d'Incendis Forestals), l'ADF-315 La Carrerada i el Col·lectiu els Imprescindibles.

Per la caminada cal dur aigua, esmorzar i calçat adequat per caminar.

Caminada NO a la MAT

NO a la MAT Alt Penedès organitza una caminada i diversos actes a la Muntanyeta de Moja el proper diumenge 25 de setembre.

 

Plantació forestal a la Serreta 2021

El proper diumenge 21 de novembre es farà una plantació forestal d’alzines a la Serreta, guiada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i amb el suport de l’ADF “La Carrerada” i el GEIF. Ens trobarem al camí de la Serreta (cruïlla Roda de Mar amb el carrer Mare Ràfols). Qui disposi d'eines (pics o aixades) i guants que els proti.

Organitza: Ajuntament de Vilafranca i el Col·lectiu Bosc Verd.

Es seguiran les mesures que determini del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19

 

Setmana Europea e la Mobilitat i Eco Sant Cugat

Estem en la Setmana Europea de la Mobilitat i aquest cap de setmana hi ha la Fira Eco Sant Cugat

 

Caixes niu tardor 2021

El Col·lectiu Bosc Verd organitza pel proper diumenge 31 d'octubre una sortida de seguiment de les caixes niu que tenim instal·lades a l'entorn de la riera de l'Adoberia. Ens trobarem a l les 10:00 del matí de l'avinguda Barcelona, al costat de la benzinera de l'Esclat de Vilafranca. Cal portar calçat adequat per caminar. La sortida és oberta a tothom i gratuïta. Es seguiran les mesures que es  determinin des del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en relació a l'evolució de la pandèmia de la Covid-19.

Les caixes niu són caus artificials que es posen per pal·liar la manca de forats naturals als nostres boscos i edificis moderns. Les caixes que tenim penjades són per als pardals i mallerengues. Els ocells, fins i tot els pardals, alimenten els seus polls amb insectes. Actualment el pardals no passen pel seu millor moment, pateixen ena forta davallada de la seva població arreu del món, no se'n sabem ben bé les causes però es creu que la manca de forats per a niuar dels edificis moderns n'és una així com l'ús abusiu de pesticides.

 

 

Visita al Centre d'Educació Ambiental

Visita al Centre d'Educació Ambiental El Bosc de les Escoles de Sant Sadurní pel proper diumenge 8 de maig. Sortirem a 9:30 de l'aparcament de l'Hospital de Vilafranca o a les 10:00 del l'aparcament del Centre de Sant Sadurní.

Visitarem el bosc de les escoles, la bassa d'amfibis i la Masia de Can Mas de la Riera amb una visita guiada per l'exposició Boscos, Canvi Climàtic i incendis forestals. També farem la ruta pel sender del riu Lavernó.

 

 

 

Xerrada sobre l'Ampliació de l'Aeroport del Prat

Xerrada sobre l'Ampliació de l'Aeroport del Prat pel proper dilluns a les 19:30 a l'Escorxador.

 

Como funciona uma carteira de criptomoedas Em um sentido geral, este é um software, pode ser usado para transações e verificações de saldo. Assim, é assegurada a preservação das chaves públicas e privadas, o que é uma parte especial das criptomoedas digitais. Estas são as funções gerais da maioria dos serviços, mas existem funções adicionais. Existem funções para criar tokens pessoais e empréstimos criptográficos.

Subcategories