Notícies

Ioga i Entrenament Natural

El Col·lectiu Bosc Verd organitza pel proper diumenge dia 7 una una sessió de ioga i entrenament natural. Sortirem a les 10:00 de l'aparcament de terra de l'Hospital Comarcal de Vilafranca del Penedès amb cotxes particulars i ens desplaçarem fins al lloc on es farà l'activitat (Prop de Vilafranca).

Cal portar esterilla, roba còmoda i aigua.

De 10:30 a 11:30 ioga i de 12:00 a 14:00 entrenament natural.

Activitat gratuïta i oberta a tothom.

Després de l'activitat qui vulgui pot portar carmanyola i dinar plegats.

 

Ruta dels Hospitalers

El passat diumenge 8 de febrer, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd va organitzar una caminada cultural per la Ruta dels Hospitalers amb la participació d'una setentena de persones. Clicant aquí podeu veure fotos de la caminada.

En aquesta caminada hi va participar en Jordi Manyà autor de la novel·la "Misteri sota la Plaça" l'acció de la cual trancorre per aquesta ruta.

Modificació condicions sortida CRAM

Degut a la coincidència de la sortida a la Fundació CRAM del proper diumenge 24 de Maig amb les eleccions municipals, i per tal d’afavorir la participació a la sortida, el Col•lectiu Bosc Verd  ha decidit canviar les condicions de la mateixa. Tot seguit us expliquem les noves condicions:

 • Per tal de reduir el preu de l’entrada s’ha eliminat l’autocar. El desplaçament es farà en vehicles particulars.
 • La sortida continua sent gratuïta pels socis del Bosc Verd.
 • La resta de persones (incloent-hi familiars o amics dels socis) que vulguin venir hauran d’abonar el preu de 5€ per persona el mateix dia de la sortida.
 • Els nens de 0 a 4 anys tenen entrada gratuïta.
 • Per tal de reservar plaça és imprescindible enviar un correu electrònic indicant nom i cognoms a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 • L'assignació de places es realitzarà per rigorós ordre de rebuda dels correus electrònics.

La distribució en cotxes particulars es farà a les 10:00 hores a l'estació d'autobusos de Vilafranca.

Col•lectiu Ecologista Bosc Verd

Acció ciutadana i proximitat

Debat: Acció ciutadana i proximitat

Al centre d'entitats "l'Escorxador" de Vilafranca

Dimecres, 25 de febrer de 2015 a les 8 de la tarda

El TTIP (Tractat Transatlàntic de lliure comerç i inversió)

Per a qui i per a què?

Com ens afectarà?

El podem aturar?

Sortida amb autocar al Centre de Recuperació d'Animals Marins (CRAM)

El Col·lectiu Bosc Verd organitza pel proper diumenge 24 de maig una visita a la FUNDACIÓ PER A LA CONSERVACIÓ I RECUPERACIÓ D'ANIMALS MARINS (CRAM) http://www.cram.org

La fundació CRAM es una entitat dedicada a la protecció del medi ambient i de les espècies que hi habiten. Al CRAM rescaten i tracten les espècies marines amenaçades per a poder-les retornar al seu hàbitat. A més a més, per a conèixer millor aquestes espècies i millorar el seu estat de conservació duen a terme projectes de recerca.

Tot plegat acompanyat d’accions de sensibilització sobre l’estat del medi marí i la seva problemàtica. Des de l’Aula CRAM volen:

 • Informar de la problemàtica de la biodiversitat marina i els seus principals hàbitats.
 • Sensibilitzar sobre les causes de regressió que amenacen aquestes espècies i hàbitats.
 • Comprometre a la societat a actuar, donant a conèixer les principals accions de conservació que es duen a terme arreu del món.

La visita està dirigida a totes les edats però especialment als més petits. Per tal de que tots gaudim de la visita, desde la Fundació CRAM ens fan les següents recomanacions:

 • Depenent del temps que faci, us recomanem que porteu gorra i crema solar.
 • El CRAM és un centre on els animals s’estan recuperant d’alguna agressió o malaltia. És important que, per al benestar dels animals, mantingueu l’ordre i el silenci durant la visita.
 • Pel fet de ser un centre de recuperació, els animals que estan curats, són reintroduïts al medi. Per aquesta raó, tot i que hi ha algunes tortugues marines residents, no es pot garantir quins altres animals es podran veure.

La sortida és gratuïta pels socis del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, que inclou entrada a la Fundació CRAM i desplaçament d'anada i tornada en autocar des de Vilafranca del Penedès.

Tenen prioritat els socis i la data límit d'inscripcions és el proper divendres 22 de maig de 2015 a les 22:00.

En el cas de quedar places lliures, la resta de persones que vulguin venir podran fer-ho reservant plaça prèviament a través del correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abonant i pagant el mateix dia de la sortida 15€ per persona.

Si vols fer-te soci pots dirigir un correu electrònic amb les teves dades personals a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'assignació de places es realitzarà per rigurós ordre de rebuda dels correus electrònics.

És recomanable que treballeu l'activitat prèviament a casa amb els infants que vinguin per tal que en gaudeixin més encara. Per això us adjuntem un quadern educatiu i el tríptic de la Fundació CRAM.

La sortida de l'autocar serà a les 10:15 hores de l'estació d'autobusos de Vilafranca.

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

 

Els límits del creixement

Exposició: Els límits del creixement

De l’economia pensada per als capitals...

...a l’economia pensada per a les persones

Al Centre d’Entitats l’Escorxador de Vilafranca

Del 4 al 28 de febrer de 2015, a la sala d’actes

En el marc del Cicle de Debats ACCIÓ CIUTADANA I PROXIMITAT

Neteja a la Muntanyeta

El proper dissabte 9 de maig a les 09:30 l'Ajuntament d'Olèrdola organitza una neteja de la Muntanyeta. Ens trobarem a la zona de l’aparcament (primera esplanada a mà esquerra).

Per a més informació: 93.890.35.02

Us podeu inscriure a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per telèfon al 93.890.35.02

Apte per a tots els públics.
Portar calçat còmode, guants, gorra i crema solar

Calendari del col·lectiu 2015

El Col·lectiu Bosc Verd ha dissenyat aquest calendari amb les activitats del 2015

Us el podeu descarregar en versió pdf per imprimir fent clic a la imatge del calendari.

Subcategories