Bosc Verd

CAMINADA NOCTURNA AL PARC D'OLÈRDOLA

Vine a caminar a l'entorn del puig de l'Àliga
El proper dissabte 14 de juny del 2008, organitzem una caminada nocturna al Parc d'Olèrdola guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 10 del vespre a la Estació d'autobusos de Vilafranca, des de on ens desplaçarem amb cotxes particulars fins a la zona d'aparcament del conjunt monumental del Castell d'Olèrdola (22h15), on començarà la caminada.

Sortida de seguiment de caixes niu.

Aquest diumenge 18 de novembre de 2007, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, realitza una sortida al Bosc de les Graus per a seguir amb les tasques de control i seguiment de les caixes niu penjades durant la passada tardor, destinades a les diferents mallarengues.

La sortida és oberta a tothom. El punt de trobada és a la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el monument a Milà i Fontanals) a les 9.00 del matí. L'arribada està prevista cap a quarts de 2 del migdia.

CAMINADA PER SANT MARTÍ SARROCA

Aneu a les caminades del Martinet

Per les feixes i barraques dels voltants de can Grau

Diumenge, dia 2 de març a les 9 del matí, al Parc de la Pau de Sant Martí Sarroca, caminada de 10 Km.

CAMINADA A LA SERRA DE CRESTABOCS

Caminada a la Serra de Crestabocs Col·lectiu Ecologista Bosc Verd (Cicle de caminades pel gran Penedès històric) El proper diumenge 11 de novembre del 2007, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada a la Serra de Crestabocs, guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 8 del matí des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals) indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins a l'Ordal.

CAMINADA ALS CIMS DEL PARC DEL FOIX

El passat diumenge 10 de febrer de 2008, es va fer la caminada pels Cims del Parc del Foix amb l'assistència de més de 50 caminadors/es. Vam disfrutar d'una dia excel·lent amb unes vistes molt maques.

Anant la galeria de fotos, a la secció d'activitats i caminades o bé clicant a l'enllaç

http://www.boscverd.org/index.php?set_albumName=album09&option=com_gallery&Itemid=31&include=view_album.php

en podeu veure les fotos.

Что ж, чему "Скачать tank battles"быть, того не миновать.

Отныне мы, смертные, будем сами о себе заботиться.

Ну да, конечно, сказал мистер Параден.

Во многом это простая передача работы других чувств.

Затем оторвал полоску ткани и перевязал свою рану.

Аззи и слуга пожевали еще "Песня александра буйнова скачать"немного черемши и холодного пирога с мясом, поговорили о погоде и о том, с чем могут выступить небеса на состязаниях в честь тысячелетнего юбилея.

В "Бесплатные игры для мальчиков джипы"этот момент в дверях вагона "Скачать любима бандера"появился поручик Лукаш.

Зарычав, саламандра немного отступила.

Как близко принимает он "Ник книга ясинский"к сердцу горе совершенно чужого ему человека!

Рекомендую эскарго, гулять так гулять, оторвался от меню гебист "Скачать все выпуски уральский пельменей"Олег Николаевич.

Не осталась в стороне и церковь.

Надо ждать, пока те возвратятся сами с жертвой или без нее.

Из одной трубы вдалеке вился дымок, и я думал о Древних Богах и спрашивал себя, как "Аудит основных средcтв" может все измениться, если откроется путь к их "Бухгалтерский и финансовый учет материальных оборотных активов коммерческих организаций" возвращению.

Я вспоминаю один пасмурный день, когда он стоял в театре Джонса и декламировал гимн, написанный в честь бога Пана.

Он поспешил в комнату, в которой, естественно, не было света.

Сразу закружилась голова, пришлось схватиться за штурвал.

Спасибо, что согласились мне "игровые автоматы king" помочь.

Все это, конечно, было правдой.

CAMINADA/BOTIFARRADA CONTRA EL POL·LÍGON A LILLA DEN FORMOSA DE SUBIRATS!

ILLA D'EN FORMOSA, UN POLÍGON INNECESSARI UN TERRITORI QUE CAL CONSERVAR

Dia de la caminada : 21 d'octubre de 2007

Hora de la sortida: a les 10.00 del matí

Longitud de la ruta : 3'5 Km.

Nivell d'intesitat: molt baixa.

Inici i final de la caminada: Caves Codorniu (on podem aparcar els cotxes).

Es una ruta cultural que passa per dues caves de gran prestigi tant pel seu producte com per la qualitat dels edificis on s'ubiquen. Aquestes són, Caves Codorniu i Caves Raventós i Blanc, excel·lents mostres de l'arquitectura catalana (una modernista i l'altra contemporània).

<>Sortirem des de les Caves Codorniu i Raventós i Blanc. L'aquïfer del riu Anoia, amb una vegetació de ribera exhuberant, si el cabal de l'aigua ho permet, es podrà creuar i passarem fregant Can Catasús. Aquest nucli és un bon exemple de la vida rural del Penedes. Té bones vistes i disposa d'un bar/restaurant ampli amb terrassa/mirador. Un cop haguem travessat el riu i durant el recorregut podrem gaudir d'una combinació d'amplis boscos amb vinyes i torrenteres de forts desnivells. Quan arribem a la Illa d'en Formosa escoltarem el manifest i qui ho desitgi podrà donar la seva conformitat amb l'aportació de la seva signatura donant suport a la plataforma.<>

<>El manifest que es llegirà va ser signat al Castell de Subirats el passat dimecres 3 d'octubre de 2007 per tots els grups que figuren a continuació:

<>Grup Municial de Covergència i Unió a l'Ajuntament de Subirats,Grup municipal Socialista a l'Ajuntament de Subirats, Partit Popular de Subirats, Associació "al Penedes vinyes", Associació Viticultors del Penedes, ADEMA / Sant Sadurní d'Anoia, Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, COVIDES, Grup de Medi Ambient de Subirats, Institut del Cava, Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya, PIMECAVA, Terra Vitium, Unió de Pagesos i UVIPE

Это же ключевое звено "Времена года" планов Висс!

Вы "История средних веков" так и не ответили на "Между мирами" мой вопрос.

Кольтер нашел на берегу отверстие, укрытое папоротником.

Он "Злоумышленник" слышит звуки, "Комикс Икс Кн.4 Семь светил ч.2" не слышанные много лет.

Может быть, вы и правы, "Эстетика Бычков" Лэндж, сказал "Столп и утверждение истины" он.

Если у вас есть возражения против кандидатуры Ги, "Жизнь господина де Мольера" вы должны "Закон о защите прав потребителей" были изложить их на собрании, где его выбирали, "Бух.учет" возразил Амнет.

CAMINADA ALS CIMS DEL PARC DEL FOIX

CAMINA, DESCOBREIX, ESTIMA ... El proper diumenge 10 de febrer del 2008, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada als cims del Parc del Foix guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 8 del matí des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals) indret on distribuirem els assistents en els diferents cotxes particulars per a desplaçar-nos fins al nucli de Torrelletes.

Caminada nocturna a la muntanya de Sant Pau

Caminada nocturna a la muntanya de Sant Pau 3o de juny / lluna plena

El proper dissabte 30 de juny del 2007, el Col·lectiu Ecologista Bosc Verd organitza una caminada nocturna a la muntanya de Sant Pau guiada per en Toni Inglada, del Centre Excursionista del Penedès. La sortida està prevista a les 10 de la nit des de la Rambla de Sant Francesc de Vilafranca (davant el Monument a Milà i Fontanals).

Descripció de l'itinerari (volta circular): Sortim de la Rambla i ens dirigirem cap a la zona esportiva, i des d'allà cap a l'Agrícola (barri de Pacs) al peu de la muntanya de Sant Pau. Seguirem fins als dipòsits de l'aigua i des d'allà passarem a la banda Nord Oest per un corriol entre mig de la vegetació de pins que ens durà fins al punt més alt de la Muntanya de Sant Pau (303 m) i vèrtex geodèsic, al costat del restaurant-mirador el Cim. En aquest punt oferirem coca, cava i xocolata per a tots els assistents per tal de celebrar el 21è aniversari de la nostra entitat sota la lluna plena d'una nit d'estiu.

A partir d'allà ens arribarem fins a l'ermita de Sant Pau i per el camí de baixada fins al barri de les Clotes i a l'Escorxador, on donarem per acabada l'excursió. La durada de la caminada és de 3 hores a ritme de passeig. Cal portar bon calçat, aigua i llanterna. La sortida és gratuïta i oberta a tothom.

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

А ведь "Планета в косметичке: Путеводитель по миру для девушек со вкусом"ни фига она не ответила, задумчиво прокомментировал Ангел, "Волчья хватка-2"но ничего к тому добавить не успел, и Ильин "Роспись по стеклу: 20 чудесных проектов в стиле модерн"ответить ему не успел, потому что все кругом завертелось.

Была у него "Английский на ладони. Устные темы"девочка, так и "Дневник обольстителя"та с ним разговаривать перестала.

Он, может, и получит молодую леди, продолжал "Смерть героя: Роман"тот же внушительный голос, но плантации ему не видать, как "География. 9 класс. Подготовка к ГИА-2012. Учебно-методическое пособие"своих ушей.

Когда льется вино, языки развязываются, "Из пещер и дебрей Индостана"а под влиянием шампанского самый благоразумный человек "Философия имени"превращается в болтуна.

Вы же выдали американским военным секреты государственной важности!

В "Повести земли Русской"случае необходимости ему следовало отбиваться от меня пусть даже штыком продолжать стрелять.

Тогда давай поплаваем, с улыбкой сказала Ким.

Будучи при исполнении обязанностей, сэр "скачать программу вконтакте" Родерик, я не "игры аниме сейлормун" допускаю никаких вмешательств со "itunes программа скачать" стороны.

И в то же "музыка касты вокруг шум скачать" время успо-каивающее.

Мой молочный брат очень "скачать проги бесплатные" общительный человек, но "скачать фильм обещать не значить жениться" ему, бедняге, теперь мало с кем приходится "Сказки маши скачать" встречаться.

Идиоты, прошептал он и попытался подняться.

Пустяки, успокоил молодой человек.

Поглядев вниз, я увидел, что "Архивы страшного суда" шерсть моя стала кроваво-красной и мокрой; "Развивающие игры с детьми до 3-х лет" и я чувствовал, будто из моего лба растут рога.

Какими бы ни были "Тайный агент" его цели, ответил Луи, он приводит "Веселая вдова" людей к Откровению и к Господу.

Такого в жизни Уорски еще "Великие и Ужасные" не было.

Я тоже хочу поехать, генерал, пискнул "Русский" Сет.

Эти современные фараоны, завернутые в одеяния из жидких газов, "Молот ведьм" стремились обеспечить "Биология Справочник для старшеклассников и пост. в вузы" свою будущую жизнь столь же продуманно, комфортабельно и до малейших деталей, как это "Кошки священная бирма и бурмезские" делали правители в "Досудебное производство" прошлом.

Надо признать, на этот раз он задел меня за живое.

Subcategories