Notícies de Catalunya

El dia 26 de setembre de 10 a 14 h es celebrarà una jornada de portes obertes organitzada per GEPEC-EdC i Ecologistes en Acció a Cal Bofill (Centre d’Activitats Ambientals) de Torredembarra.

Destaquem la presentació del treball "Estem perdent la sorra de la platja?" fruit de 7 anys de seguiment de la dinàmica de l'arena a la Platja de Torredembarra realitzat pel GEPEC-EdC amb la col·laboració continuada del voluntariat de l'entitat.

(Informació extreta de la web del GEPEC)

Trobada Ecologista: Tercer Sector Ambiental a Catalunya (TSA) el dissabte 20 d'octubre a les 9:30 a Sant Vicenç de Torelló Vall del Ges (Osona) a Aula de Cultura de la plaça de l'Ajuntament.

Els Ecologistes de Catalunya (EdC) ha organitzat un cicle de dues Trobades d'enfortiment del Tercer Sector Ambiental del país, una planteja; Com contribueix la comunicació a la defensa del territori? a Sant Vicenç de Torelló el 20 d'octubre, i l'altre Qui escolta als Ecologistes? a Girona el 10 de novembre.

La visibilització de les argumentacions i la capacitat de transmetre un missatge clar a la societat i a les administracions és un dels aspectes clau que configuren el major o menor èxit de les entitats ambientals. Per una banda, les limitacions d’aquest tipus d’entitat degut al seu caràcter majoritàriament de voluntariat, a l’hora de reaccionar davant els esdeveniments socials de forma àgil i ràpida fa que la comunicació interna sigui encara més important que en altres tipus d’entitats.

Per aquest motiu, les trobades pretenen exposar i analitzar de forma molt pràctica els models de comunicació interna i externa habitualment més utilitzats per les entitats del TSA i, analitzar la seva eficàcia. Compartir les experiències de les diverses entitats TSA i debatre sobre nous sistemes, vinculats especialment a les noves tecnologies de la informació i la comunicació, ha de permetre enriquir el debat entre els participants.

El cartell de la Trobada:

Clicant aquí podeu descarregar-vos el tríptic de la trobada.

Col·lectiu Bosc Verd

Мыльный "Photoshop elements скачать"сказал, что страшно рад видеть Шимпа, "Rome total war патчи"а Шимп ответил, что страшно рад видеть "Скачать таджикский реп"Мыльного.

Еще долго до меня доносились его настойчивые, "Картинки природы на рабочий стол скачать"призывные сигналы.

Свинья в зловонном "Скачать hot wheels beat that"загоне, кровь на руках его, навоз "Скачать игры ранетки на компьютер"на его сапогах.

Мне никак не обойтись "Sim reader скачать"без вашей помощи.

Еще несколько мгновений назад скалы "Скачать dr web cure it"не выглядели такими острыми, а теперь они "Скачать песни маршала"словно тянулись к нему.

Какой-то "Norecoil для css v34 скачать"управляющий обил стены и установил там батуд и цветомузыку.

Us convidem al II Fòrum de l'Estratègia Catalana Residu Zero (ECRZ) que se celebra el II Fòrum el proper 4 de maig.

El 4 de març de 2011 es va constituir el I Fòrum de l'Estratègia Catalana Residu Zero, que aplegà desenes de participants de tots els sectors de la societat catalana amb la voluntat de desenvolupar processos de canvi. Calen noves visions per sortir de la crisi. Cal un nou paradigma sobre noves bases ambientals, més generadores de treball, més estalviadores de materials i energia i que evitin la contaminació i les agressions al territori.

Per avançar en aquesta direcció, diverses regions i ciutats del món, ja estan treballant per assolir l'objectiu anomenat "Residu i emissió Zero".

Amb aquest propòsit, s'ha constituït a Catalunya  el Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero, format per diverses administracions locals, entitats ciutadanes, empreses i universitats,...amb voluntat de desplegar processos de canvi i impulsar mesures polítiques, tècniques, i econòmiques que permetin assolir aquests objectius esperançadors.

Un any després, ens trobem de nou per a valorar els avenços, compartir les noves experiències i traçar el full de ruta. Us convidem a formar part d'aquest projecte i a integrar-vos en els seus àmbits de treball.

Al matí se celebren tres jornades simultànies de debats sectorials, organitzades per les corresponents Xarxes i grups de treball Residu Zero (municipis, universitats i empreses). Compta amb el reconeixement per part de l'ARC dels municipis els resultats dels quals en matèria de prevenció i recuperació de residus mostren el camí cap al Residu Zero. A la tarda té lloc el plenari, en el qual es planteja el paper de les entitats ciutadanes en l'ECRZ i la diagnosi de la situació dels conflictes de residus a Catalunya, així com l'experiència potent de l'Estratègia Residu Zero a Euskal Herria i a Itàlia.

Programa II Fòrum Estratègia Catalana Residu Zero (2.37 MB)

Lloc: la Casa del Mar (c/ Albareda, 1 - Barcelona)

Inscripcions AQUÍ (Si us plau, especifiqueu la Jornada sectorial a la qual voleu participar)

Us hi esperem!

Mercè Girona

Secretaria del Fòrum de l'Estratègia Catalana Residu Zero

 

Это могут быть свойства и деформируемых геометрических фигур, вроде архитектуры Би-центра, "Скачать карты q4 2011"и взаимно связанных космических пространств, если их рассматривать как геометрические фигуры.

Нам "Скачать алавар активаторы"Доломо были нужны совсем по другой причине.

Да смотри, никому ни слова об этом!

Хозяин гостиницы и слуга-негр вошли в комнату, чтобы помочь "Игры для windows ce"доктору.

Ну иди же "Скачать драйвер видеокарты безплатно"сюда, ты должен разделить со мной славу.

Однако часто выдает запах керосина, остающийся в опухоли.

Если при первой попытке им не удалось бы разделаться с ним, они выследят его и найдут, куда бы он ни ускакал.

Ступай прочь, "Игра магическая книга"оборвал его Чиун.

Казалось, она перебирает плети вьющегося растения, высаженного в каменный, античных пропорций, вазон.

Не знаю, "Интернет магазин православные книги"какая муха его укусила, сэр, только он весь трясется от злости.

Вообразите средневекового рыцаря, который "Толкиен властелин колец книга"прискакал спасать деву от дракона и слышит, что она уже прибила чудище прялкой.

И мне нужно кое-что предпринять по этому поводу.

Des del Col·lectiu Ecologista Bosc Verd hem editat un calendari d'activitats per aquest 2011 que ha estat elaborat per tres professionals vilafranquines. El disseny ha anat a càrrec de Montserrat Poch i les il·lustracions a càrrec de l'Eva Sans i de l'Anna Mongay.

L'objectiu del calendari és tenir un recurs útil a casa que a més difongui les dates de les activitats lúdiques més consolidades de la nostra entitat, com les caminades populars, les sortides amb bicicleta, els seguiments de caixes niu, l'observació d'astres, etc.

D'altra banda, Bosc Verd té previst de realitzar altres activitats durant l'any, que pel seu caràcter d'actualitat no apareixen en el calendari però que seran difoses, com sempre, a través dels canals habituals.

El calendari ha estat imprès a color i amb paper reciclat (mida A3). El resultat és molt vistós ja que les il·lustracions i el disseny són molt atractius i a més reforcen missatges i continguts ambientals relacionats amb l'allau d'infraestructures, l'energia, els espais naturals, la recollida selectiva, etc... sempre des d'una òptica educativa i positiva.

El preu del calendari és de 3 euros i el pots trobar als següents establiments i locals de Vilafranca:

 • Llibreria Cuscó (carrer Sant Joan 4)
 • Llibreria Ràfols (avinguda de Tarragona 32)
 • LLibreria Guasch (avinguda de Barcelona 33)
 • LLibreria l'Odissea (carrer de la Font 26)
 • Llibreria Pujol (carrer cort 25)
 • Perruqueria Alicia (carrer Coll 13)
 • Ca la Madrona (carrer dels Ferrers 5)
 • Centre Excursionista del Penedès (carrer Pare Martí Grivé 11)
 • Botiga Natura (carrer de la Parellada)
 • Copisteria Copyflash (carrer Mísser Rufet 3)

També es podrà comprar presencialment a les nostres activitats i també via mail, enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. sol·licitant el calendari. Els socis i les sòcies el rebran de manera gratuïta.

Esperem que us agradi!

Col·lectiu Ecologista Bosc Verd

Римо увидел перед собой ухмыляющееся лицо "Скачать механоиды 2"Великого Вана, и тогда чистым и уверенным "Школьные песни минусовки скачать"движением, которому могли бы позавидовать все прежние "?Nero 7 c ключом скачать"мастера Синанджу, он снес ему голову.

Кот Ревитса "Скачать песню потерянный рай"был укушен и вел себя подобным образом.

Адаму показалось, что зрение его стало "Крейзи фрог видео скачать"во много раз острее благодаря волшебному светочу, "Скачать теория государства и права венгеров"который он нес перед собой, и "Скачать три в ряд"он смело зашагал вперед.

Искры от речных скал "Скачать охота на пиранью"воспламеняли сухую траву, горевшую ярко-желтым цветом, подобным солнцу.

Так же, как и "Все сезоны сватов скачать"я тебя,-ответил низкий "Касперский скачать с ключём"голос, очевидно, принадлежавший вошедшему.

Я даю его только вам, и никому другому.

La Campanya Contra el Quart Cinturó converteix l'estudi informatiu del "Cierre" en un viatge aeri virtual sobre el Quart Cinturó.

El debat sobre la traça proposada és un intent d'ocultar el debat sobre el model de país.

Altres ajuntaments s'afegeixen a la sol·licitud de pròrroga del termini d'informació pública

El Quart Cinturó, al Google Maps

La Campanya Contra el Quart Cinturó ha aplicat el traçat inclòs en l'estudi informatiu en una aplicació del Google Maps. D'aquesta manera planera i senzilla, qualsevol usuari amb unes nocions mínimes de navegació a la xarxa pot fer un viatge aeri virtual sobre el recorregut del Quart Cinturó i identificar quines són les principals afectacions. Així, hom pot veure per on el Ministerio de Fomento i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques proposen la traça.

Podeu accedir a aquesta versió aèria del Quart Cinturó clicant aquí

Així mateix, avui també hem incorporat seccions transversals del perfil de la traça i els moviments de terres ssociats a la pàgina web on qualsevol persona pot consultar la memòria executiva de l'estudi informatiu i els plànols. Podeu trobar tota aquesta informació clicant aquí

Recordem que facilitar l'accés universal a la informació amb les noves tecnologies és una obligació de 'administració. A més de la data de l'anunci i de la durada de la informació pública, les dificultats per accedir a l'estudi informatiu haurien d'obligar a l'administració de l'estat a revisar profundament els seus protocols d'actuació.

Hi ha qui fa trampa i se salta passos previs

Intentar centrar el debat sobre la traça del Quart Cinturó no és res més que falsejar el debat. Aquest és un dels principals objectius de l'anunci de l'estudi informatiu: no afrontar com toca el debat al voltant del Quart Cinturó. Quan encara no sabem quins són els objectius concrets que es volen assolir en usuaris de transport col·lectiu i quines infraestructures són necessàries per assolir-los, hi ha qui pretén obviar aquesta discussió.

Hem de denunciar que obviar aquesta discussió és obviar el debat sobre amb quines mesures farem possible créixer en usuaris de transport públic (el Quart Cinturó més aviat en reduiria el nombre), com afrontem la millora de la qualitat atmosfèrica a la regió metropolitana (més de 3000 morts anuals prematures per complicacions respiratòries afegides a altres patologies), com reduïm l'emissió de gasos d'efecte hivernacle, com fem més competitiu els transport de ercaderies de llarg recorregut en la xarxa ferroviària, com abordem la dependència energètica de recursos externs (el transport n'és un dels principals consumidors), com mantenim la connectivitat dels espais agronaturals que ens permet disposar d'una elevada biodiversitat...

Aquestes qüestions són les estratègiques per un país. Centrar el debat en la traça del Quart Cinturó és ignorar el debat veritable, és voler fer veure que amb obra pública sortirem de la crisi, quan el que farem de veritat és gastar els pocs recursos de què disposem en escenografies luxoses de decorats per a fotografies de cops de tisores en cintes inaugurals...

Noves sol·licituds de pròrroga

Com ja us vàrem informar el passat 5 d'agost, la Campanya Contra el Quart Cinturó va formular la sol·licitud de pròrroga del termini d'informació pública de l'estudi informatiu al Ministre de Foment, José Blanco, i al Cap de la Demarcació de Carreteres de l'Estat a Catalunya, Luis Bonet. Així mateix, va demanar als 18 ajuntaments afectats directament o indirecta pel projecte (Terrassa, Matadepera, Sabadell, Castellar del Vallès, Sentmenat, Polinyà, Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Lliça d'Amunt, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells, l’Ametlla del Vallès, Canovelles, la Garriga, Granollers, les Franqueses del Vallès, la Roca del Vallès i Cardedeu) que sol·licitessin aquesta mateixa pròrroga al Ministeri. La proposta és que el termini es prorrogui fins al 4 d'octubre, per així compensar els 27 dies hàbils d'informació pública que coincideixen amb el juliol i l'agost.

Fins avui, els ajuntaments de Caldes de Montbui, Palau-solità i Plegamans, Sabadell i Terrassa ens han comunicat que han formulat ja aquesta sol·licitud.

La Campanya agraeix públicament la petició d'aquests ajuntaments.

Campanya Contra el Quart Cinturó

L'Alt Penedès, el Baix Llobregat i el Vallès, 9 d'agost de 2010

Més Informació: Toni Altaió 937 171 887 655 179 694 Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

http://ccqc.pangea.org

А теперь, друг мой, пробормотал он, спускайся вниз.

Количество лейкоцитов является самым надежным показателем, но я хочу просить тебя сообщить, если начнется озноб, частые позывы к рвоте или на теле появится непонятного происхождения сыпь или ожоги.

Так Луи сделал вывод, что перед ним гражданский иск, рассмотрение которого судом становилось все более ненадежным.

Она остановилась, увидев блеск в его глазах.

Он же не присваивал эти "Pes 2012 скачать для андроид"вещи, а только способствовал их обнаружению.

Опустил руки в поток и мокрыми пальцами пригладил волосы, расчесал бороду.

Не знаю, на его лице отразилось некоторое беспокойство.

Как и большинство культур Веритэ, ориентированных на развитие науки, именно "Игры бродилки приключения бесплатно"это и привлекло большинство прихожан в Церковь Элиш.

Ветер переменился, и запах исчез.

Гибнущий город был виден отсюда как на ладони.

Если же "Таблица лотереи золотой ключ"случится что-то непредвиденное скажем, латыш упустит доктора, или его жертве "Скачать девушки секс с собакой"каким-то чудом удастся увернуться от удара,-сообщник предупредит Мака, заглянув в таверну и "Девил май край скачать игру"подав ему условный знак.

Я уже видел его один раз "Песни скачать свеча"мельком, на какой-то вечеринке.

Ты "большая книга директора магазина скачать" должен отыскать их, Бортан, и привести сюда.

Даже когда он "песня тимати я буду ждать скачать" отдыхал, его рот изгибался в "скачать золушку диснея" слегка зловещей улыбке.

Ущелье было прямо перед "скачать песни асатрян арама" ним, оставалась самая малость "нелли фуртадо скачать" немного повернуть и устремиться в него.

Сразу "монстров хай игры скачать" же после Кровавого Сада я начал работать над заклинанием "Скачать программу для установки виндовс с флешки" и воспользовался им, "дмитрий емец скачать книгу" чтобы расколдовать себя, превращенного в статую.

Да "скачать civilizations 3 conquests" уж у этого Оутса ума палата.

Ларик сидел, наклонившись вперед и "скачать песни лаурита" крепко сжав губы.

El dia 30 de gener es celegra a Talamanca la 1ª Trobada d'apicultors Ecològics.

Si tens curiositat, si vols saber més coses, si vols conèixer altres apicultors, si tens dubtes o simplement vols passar una jornada parlant d’abelles.... estàs convidat a assistir a la primera trobada d’apicultors ecològics.

Ordre del dia:

 • 10:00h Presentació de la Jornada. Sr. Josep Tarin, alcalde de Talamanca.
 • 10:20h Situació de l'apicultura ecològica a Catalunya i a l'estat Espanyol. Jaume Cambra.
 • 10:45h Legislació de l’apicultura ecològica (CCPAE). Manel Simón
 • 11:10h Tràmits administratius per al registre d’una explotació apícolaecològica. Ramon Borràs i Ferran Argilés.
 • 11:30h Pausa i cafè.
 • 11:50h Divulgació de l’apicultura ecològica. Esteve Miràngels.
 • 12:15h Aspectesdel maneigi comercialitzaciódelsproductesapícolesecològics. Joan Antoni Rodríguez
 • 12:40h Tractaments sanitaris. Esteve Miràngels.
 • 13:00h Taula rodona: “com ens organitzem el col·lectiu d'apicultors ecològics?”.Moderador: Jaume Cambra.
 • 14:30h Dinar de germanor.

Més informació a:  http://www.apicesteve.cat/arxius/apieco_1.pdf

 

 

 

Потом наступил Бронзовый век, в котором люди научились воевать друг с другом, и, наконец, Железный век, когда человек стал воевать не только с человеком, но и со всеми другими существами.

Один из кандидатов сидит прямо перед тобой.

И вот я подумал, что пора проявить добрую волю, наконец сказал он.

Мы и так перерасходовали энергию и материалы, пока работали с мошенником, выдававшим себя за вас.

позвал Танатос, и на одно короткое мгновение его лицо стало похожим на лицо Террамы.

Надеюсь, вы позволите мне проводить вас и убедиться в том, что вы благополучно добрались домой.

Серая Метелка повела меня посмотреть на конюшни, где она когда-то обреталась.

Он лежал, раскрыв свое существо, и ощущал отрезвляющий холод высоты.

>, стены "Группа роксет скачать скачать"которого сохраняли прозрачность так что любой непрошеный гость будет сразу замечен "Скачать на пк аську"и проглочен свирепыми байтами, кружившими по "Скачать музыку из фильма форсаж"священным потокам.

Но насколько глубокими будут эти изменения, Маку не дано было знать.

Белые люди называли ее Скала-Корабль.

Между падающими хлопьями все больше сгущалась тьма.

Именно поэтому я и хотел поговорить "гавана я тебя люблю скачать торрент"с вами прежде чем принять окончательное решение.

x x x "паинт скачать на телефон"Пользуюсь случаем сообщить здесь, "книга по физике скачать"что трактирщик Паливец жив.

Чтобы как-то согреться, Мейтланд продавил пробку в горлышко "скачать карту ангарска"бутылки и отпил бургундского.

Когда все "игра ван пис скачать на компьютер"оказались на своих местах, Ларик жестом "скачать наруто 3 сезон"приказал им раздвинуться и отойти к стенам.

Вообразила себе, что Бертрам "Скачать мультфильм торрентом маша и медведь"Вустер придавлен ее железной пятой, а он, "скачать сетевую игру стрелялку"оказывается, свободен как ветер и готов сражаться до последнего.

С третьей попытки ему "Лигалайз и максим небо засыпай скачать"удалось занять сидящее положение, но он еще долго раскачивался, "антивирус комодо скачать"превозмогая боль и головокружение.

Расправив "Английский язык. 2 класс. Учебник для учащихся образовательных учреждений. В 2 частях. Часть 2. ФГОС" крылья, Аззи вздохнул полной грудью.

И третьей "Чертеж кухонного уголка" мыслью голубоглазого ангела с таким ясным, кротким "скачать звукозаписывающею программу" и ласковым взором было, что этим кем-то, скорее "Биология. Человек. 8 класс. Учебник для общеобразовательных учреждений" всего, придется стать ему.

Лафитт продолжал смотреть "скачать флеш игры архив" в упор на него.

Они "Чертежи кованых ворот" помчались к нему, отражаясь в многочисленных зеркалах "темный дворецкий скачать" по обе стороны зала.

Если бы не вы, я "картинки спартак скачать" ушел бы далеко "Занимательная геометрия: Рабочая тетрадь для детей 5-6 лет" отсюда.

Час довольно поздний, а это не "Поющие в терновнике" самый лучший район после наступления темноты.

El Punt, 27 de maig de 2009.

Cinc anys de presó per a l'exalcalde de Collbató per malversació

L'exalcalde de Collbató Francesc Xavier Raventós ha acceptat cinc anys de presó, vuit d'inhabilitació per exercir com a càrrec públic i una multa de 12.000 euros per haver malversat 76.426 euros entre els anys 2001 i 2003, en què va dirigir l'Ajuntament. El fiscal sol·licitava deu anys de presó i quatre d'inhabilitació pels delictes de malversació i falsedat documental. La rebaixa va arribar ahir, després que l'advocat de Raventós aconseguís un acord de conformitat amb la fiscalia abans del judici, que es va fer a l'Audiència de Barcelona. Raventós, que militava en el PSC, va haver d'admetre davant del jutge que havia obtingut els diners de manera fraudulenta. En concret, va demanar a Comptabilitat prop de 8.000 euros per despeses relacionades amb el seu càrrec i va ordenar pagaments en efectiu a diferents creditors de la corporació local, que es va quedar parcialment.

L'Ajuntament de Collbató, que també s'havia personat en la causa, està satisfet del pacte, ja que, com explica l'actual alcaldessa, Josefina Martínez, es pretenia que l'exalcalde retornés els diners. En aquest sentit, l'advocat de Raventós va assegurar que ho farà i que, a més, demanarà l'indult. De moment, doncs, no entrarà a la presó fins que no es resolgui la petició de suspensió de la pena.

Но тщетно он выкрикивал команды и размахивал руками.

В СВА кто-то хорошо знает гражданское строительство.

Я приехал для того, чтобы своими глазами увидеть Синанджу.

У меня будут большие неприятности, если он вздумает напасть.

Он чувствовал сейчас на себе испытывающий взгляд.

Ближе, гораздо ближе, радовался он, отдыхая под полуденным солнцем и растирая бедро.

Из автомобиля он вышел с ликующим сердцем.

Так звоните, Дживс, и постарайтесь записать разговор "бесплатные игры лопай шарики"на счет сэра Уоткина Бассета.

И через мгновение там, где он стоял, уже никого не было.

Гром "скачать вконтакте для андроида"гремел, не переставая, и от этого содрогалась вся вселенная.

Задание заключалось прежде всего в том, чтобы захватить двух американцев, скрывающихся от закона, "игры войнушки стрелялки скачать"а затем надежно локализовать неизвестную жидкость.

Доннерджек начал тихонько напевать, а потом включил свою музыкальную систему.

Очень даже способен, мое сокровище.

Заскрипев "Сборник кроссвордов К №1209 (Король Лев)" тормозами, рядом с ними остановился полицейский фургон.

И в этот момент на "Реанимация и интенсивная терапия" пыльной африканской дороге царило удовлетворение.

Рори закрыл за собой дверь в библиотеку.

Мы вернемся к этому позднее, поспешил сказать "Скребицкий Рассказы" Смит, закрывая за собой дверь.

С такой работой ни один смертный человек справиться не может.

El Punt, 23 de maig de 2009.  David Marín.

Red Eléctrica fixa el 2013 com a data per posar en marxa la MAT de Ponent malgrat el rebuig del territori

La companyia no ha respost a les al·legacions al traçat dels municipis afectats email protegit

El poble de Figuerola d'Orcau, on REE vol posar l'estació transformadora de la MAT. Foto: D.M.
Red Eléctrica Española (REE) encara no ha decidit el traçat de l'autopista elèctrica Penyalba-Montsó-Isona ni ha donat resposta a les al·legacions dels alcaldes i consells comarcals. Però, tot i això, la companyia ja s'atreveix a posar data a la posada en servei de la polèmica línia: el 2013. El president de REE, Luis Atienza, ho va dir durant la junta d'accionistes celebrada aquesta setmana a Madrid. Fonts de REE donen per fet que la línia funcionarà aquell any malgrat l'oposició del territori.

Una portaveu de REE ha explicat a aquest diari que la data del 2013 no obeeix a cap retard provocat per l'oposició que ha trobat l'autopista elèctrica de 400 kV, projectada per unir les centrals aragoneses amb la xarxa catalana i la MAT de Bescanó cap a França a través d'una connexió entre Penyalba, Montsó i Isona, sinó a la llarga tramitació que encara ha d'afrontar el projecte. Un cop es decideixi el traçat entre les diverses alternatives proposades per REE, cosa que ara per ara sembla lluny de consensuar-se, s'hauran de fer les expropiacions en 14 municipis d'administració catalana i 17 d'administració aragonesa. I, després d'això, construir les torres i les dues centrals transformadores previstes. L'anomenada MAT de Ponent està inclosa en el pla director de REE per al període 2002-2011, però com molts altres projectes, la seva realització s'acaba allargant més enllà d'aquesta data.

És el primer cop, però, que REE posa ja una data concreta per al projecte. I ho ha fet sense haver respost encara als alcaldes i als consells comarcals de la zona afectada, als quals va plantejar fa sis mesos diversos itineraris alternatius i els va demanar que s'hi pronunciessin. Això n'ha molestat uns quants. «Això no s'entén. Encara no ens han contestat i ja estan posant dates. El que haurien de fer és retirar el projecte i no tornar-lo a presentar fins que no hi hagi consens amb els municipis afectats», sosté l'alcalde de Castell de Mur i vicepresident del Consell Comarcal del Pallars Jussà, Josep Castells.

Perquè, de moment, els municipis afectats als dos costats de la frontera administrativa catalanoaragonesa s'han manifestat en sentit obertament contrari al projecte, tot i que una coordinadora d'alcaldes del Pallars i la Ribagorça s'han plantejat que, almenys com a mal menor, es faci servir el traçat d'una línia ja existent de 115 kV entre Pont de Montanyana (Ribagorça) i Isona i Conca Dellà (Pallars Jussà). Les torres d'alta tensió estan aixecades seguint una carretera que uneix la Franja de Ponent amb Tremp i Isona. REE havia plantejat diversos traçats alternatius en aquest sector, entre Montsó i Isona, que afectaven dos espais d'interès natural i un de fauna protegida, passaven a tocar del nucli més habitat de la zona (Tremp) i preveien la instal·lació d'una central transformadora a menys d'un quilòmetre de Figuerola d'Orcau, un poblet situat dins del terme municipal d'Isona i Conca Dellà.

Cap a Barcelona i França

Gràcies a aquesta central, la MAT de Ponent connectaria amb la línia de 400 kV que va cap del Pirineu lleidatà fins a Sentmenat, al Vallès, i d'allà, cap a l'àrea metropolitana de Barcelona i també cap a la MAT gironina que connectarà les xarxes dels estats espanyol i francès.

En el seu tram aragonès, la MAT de Ponent seguiria el traçat d'una antiga línia que no es va arribar a posar en servei mai i que havia de connectar Aragó amb França. Les torres estan aixecades fins a Graus, però sense línia elèctrica. Només hi fan vida les cigonyes.

Британия помогает в организации и вооружения подполья, а сама тем временем готовиться форсировать "Английский аудио уроки скачать"Ла-Манш.

Когда я двигался, мне становилось как-то легче.

Итак, ответа не знал никто, включая самого Ильина.

Римо решил, что "Поинт бланк скачать читы"это здорово, что он наконец-то "Игра нэнси дрю секреты могут убивать скачать"повстречался со своим видением.

Нельзя было достать ни календарей, ни телефонных справочников и никаких карт, кроме игральных.

Свертальф был близок к истерике.

Забыв "Скачать игры и регистрации без ключ"о Снежке, все бросились спасаться и, соорудив плот, отчалили "Самодельный пистолет чертежи"от пылающего корабля.

Он "Игру бродилки скачать на телефон"вошел в комнату и аккуратно закрыл "Скачать рубаи омар хайяма"за собой дверь.

Что ж, Стив выяснил, что можно войти в "Скачать песни русского рэпа"любую точку по времени "Crack для spore"исчислению Ада.

Уладив таким образом собственные "3d sexvilla русификатор"дела, старейшины ярлсхофского селения принялись "Учебник по русскому языку 8 класс скачать"обсуждать случившееся с Суертой опальной матроной, "Воспроизводитель музыки скачать"изгнанной из замка.

Я не могу вспомнить все, что случилось.

Здесь должны "Ключ office mac 2011"быть другие двери, но я не знал, где они находятся.

El Punt, 23 de maig de 2009.  Xavier Miró

El pla territorial metropolità s'aprova sense traçat definitiu del quart cinturó

El dibuixa més al sud que el que havia previst Foment però el govern no presentarà la seva alternativa fins que l'Estat el tramiti

El pacte dels tres partits del govern català per projectar el quart cinturó metropolità ha arribat massa tard perquè s'hagi pogut establir el traçat definitiu en el pla territorial metropolità (PTM) que ahir va aprovar inicialment la conselleria de Política Territorial. Tot just el PSC acaba d'acordar amb ERC i ICV que hi haurà una prolongació de la ronda del Vallès –quart cinturó– des de Terrassa fins a Granollers, però amb la condició que la Generalitat proposarà nous traçats alternatius a la proposta avui vigent del Ministeri de Foment. Aquest compromís s'ha especificat en el pacte nacional d'infraestructures actualment en consulta i les alternatives encara no existeixen. El pla territorial ja recull, però, modificacions al traçat del Ministeri de Foment.

La proposta que s'inclou en el pla territorial ja respon a les primeres modificacions demanades pels dos socis recelosos del projecte, ERC i ICV, i que el PSC va acceptar en l'avantprojecte presentat l'abril de l'any passat. L'eix del quart cinturó baixa des de Terrassa i Sabadell per anar a fondre's amb les reserves de sòl ja previstes en la històrica interpolar nord. A més, s'ha incorporat una modificació durant la consulta de l'avantprojecte perquè la via no travessi el nucli urbà de Lliçà d'Amunt, i el voregi pel nord amb una circumval·lació. Però aquest dibuix no és encara l'alternativa preferida pel govern català, i, tenint en compte que ERC i ICV hi volen més canvis, el pla territorial metropolità (PTM) aprovat ahir recull explícitament que es plantejaran altres opcions: «En el cas d'aquelles infraestructures que tinguin un tràmit específic i/o depenguin d'una altra administració, la concreció definitiva del traçat correspon a aquest tràmit específic.» És a dir, que el govern català no plantejarà les seves alternatives de traçat fins que el Ministeri de Foment no tregui a informació pública l'estudi informatiu de la seva proposta entre Terrassa i Granollers. CiU ha reaccionat immediatament i ha afirmat que el conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal (PSC), hauria de paralitzar la tramitació del PTM «fins que no sigui capaç de concretar les grans infraestructures de mobilitat». CiU considera una cortina de fum el principi d'acord per fer el quart cinturó expressat pel PSC, ERC i ICV en el recentment aprovat pacte nacional d'infraestructures.

A diferència de l'avantprojecte de PTM presentat l'abril de l'any passat, el document aprovat ahir sí que defineix clarament la connexió a Abrera del quart cinturó amb la futura autovia A-7 i el seu traçat per l'est de Sant Llorenç d'Hortons i el sud de Sant Sadurní d'Anoia. El pla també recull la via de connexió del quart cinturó amb la C-16 i l'autovia A-2 de Lleida entre Martorell i Vacarisses, així com el túnel de la Conreria a la B-500. També es preveuen el desdoblament de la C-59 entre Palau-solità i Caldes de Montbui, les calçades laterals a la C-58 entre Badia del Vallès i Terrassa, o la via per a vehicles pesants d'accés al port de Barcelona. El document dibuixa els tres carrils reservats per a busos i vehicles d'alta ocupació –bus/VAO– a les tres principals entrades de Barcelona per la Diagonal, la Meridiana i la C-31 per Montgat.

Espais oberts

El PTM, però, no defineix només les infraestructures de transport i mobilitat, sinó també els assentaments urbans i els espais agraris i naturals en diferents graus de protecció. El document configura un mosaic de més de 241.000 hectàrees amb algun grau de protecció. Respecte de l'avantprojecte, s'incrementen en unes 3.000 les hectàrees protegides com a espais d'especial interès natural i agrari, fins a sumar 203.000 hectàrees. A la plana del Penedès i les àrees veïnes es classifiquen al voltant de 23.000 hectàrees com a espais de protecció especial de la vinya. En canvi, s'han reduït en unes 4.000 hectàrees els espais que fan de separació entre els nucli urbans i els espais naturals. Sota la nova denominació d'espais de protecció preventiva finalment es classifiquen 14.600 hectàrees que fan tant la funció de preservar l'àrea com de reservar-ne el sòl per a possibles desenvolupaments urbans futurs. Pel que fa als assentaments urbans, el pla reconeix l'àrea central metropolitana formada per Barcelona i les ciutats adjacents, així com les grans ciutats de la segona corona –Terrassa, Sabadell, Mataró, Vilanova i la Geltrú, Martorell i Granollers.

Nous eixos urbans

El document planteja nous eixos de creixement urbà a les rieres de Tenes i Caldes, així com a l'Alt Penedès (Vilafranca, Sant Sadurní i Santa Margarida i els Monjos) i el Vallès Oriental (Llinars, Cardedeu i Sant Celoni).

El conseller Nadal va aprovar ahir inicialment el PTM després que el document rebés el vistiplau de la comissió d'ordenació territorial metropolitana, que integra representants dels ajuntaments i els consells comarcals –només el Consell de l'Alt Penedès ha mostrat reserva pel contingut–. El document sortirà a informació pública els propers dies i hi estarà durant quatre mesos. Els dos primers s'han habilitat per a la consulta dels particulars i les institucions, i els dos darrers per als ajuntaments –el pla de la regió metropolitana inclou 164 municipis.

Золотистые волосы взъерошены, тонкие губы растянуты в "клипы леры леры скачать"улыбке, и зеленые глаза его "александр терехов каменный мост скачать"сияют, когда он видит забавную картину у своих ног.

Атака, он был абсолютно уверен, может произойти в любую минуту.

Он помнил только, что полз до самого рассвета.

Когда вы, "игра разрушить замок 3"наконец, научились, вы плаваете до изнеможения.

Ну, согласись, титул должен звучать.

Во-первых, она не знала, что ты один из нас, и твоя подруга-птицеедка.

Мне пришлось расстаться почти со всем, к чему я привык, пришлось бросить большинство своих прежних занятий и начать новую жизнь.

Она снова бросила взгляд на Крапчатого.

Благодарю вас за вашу заботу, сэр, я провел несколько незабываемых, восхитительных дней.

Перед Аззи встала нелегкая задача, потому что адские снабженцы все более и более открыто увиливали от выполнения его заказов.

прибавил он, обращаясь к Фаусту.

В таком случае, я должен вам кое-что передать.

Прекрасный принц услышал тихий шорох, как будто неподалеку упало что-то легкое, воздушное.

Эта идея всем пришлась по душе.

Вообразите случившееся началом бури, а нас кораблем, попавшим в полосу спокойной воды в центре шторма.

Озина медленно уселась и похлопала ладонью возле себя.

Он с силой тер бензиновое пятно.

Когда он снова заговорил, она его уже понимала.

Должно быть, он хочет пожаловаться мне на Виолу.

Все эти печальные мысли осаждали меня; но были и другие, не менее горькие, хотя они и шли из другого источника.

Через мгновение норд настиг караван, и путешественники, "Гладиаторы" остановившиеся на субтропической равнине, попали в мороз, подобный тому, который сковывает ледяные горы на Ледовитом океане.

Крестьянин же знать ничего не хотел и требовал, чтобы поросят ему вернули, так как это последнее его достояние и он никак не может отдать их за "скачать безплатные игры на nokia n73" ту цену, которую ему выплатили.

Получить тысячу долларов за то, чтобы укокошить человека, которого я хотел убить даром!

Уж мне ли не знать, каков он на ходу!

El Punt, 20 de maig de 2009.  David Marín

Urbanisme tomba el pla de reobertura de l'estació d'esquí aranesa de la Tuca

La Generalitat vol garanties que els 562 habitatges nous que hi estan vinculats financin l'operació email protegit

Un cartell anuncia la futura obertura de l'estació. Foto: JOAN RUEDA.
La comissió d'Urbanisme de la Generalitat ha suspès el pla urbanístic que preveia construir 562 habitatges a peu de pistes de l'estació d'esquí de la Tuca, tancada fa anys i ara en projecte de reobertura. La comissió ho ha fet adduint, entre altres motius, que no està prou garantit que els guanys generats pels habitatges es destinin a reobrir l'estació, com asseguren que faran els promotors. «L'estudi economicofinancer de la proposta és feble», ha dit el director general d'Urbanisme, Pere Solà. El grup promotor, a més, està travessant un moment molt convuls amb canvis d'accionariat i concursos de creditors per culpa de la crisi.
El govern català vol més garanties per part dels promotors perquè, un cop es venguin el mig miler d'habitatges que pretenen fer a peu de pistes, no es desdiguin de la reobertura de l'estació de la Tuca. La reobertura de l'estació és impulsada per un grup d'inversors de Madrid i té ja el vistiplau de l'Ajuntament de Vielha e Mijaran, que des del 2005 ha mantingut un estira-i-arronsa amb els promotors per assegurar-se, entre altres punts, que l'estació tingui activitat els mesos d'estiu.

El projecte estableix un augment de l'àrea esquiable que havia tingut temps enrere l'estació, que arribaria als 35 km de pistes, i una gran operació immobiliària a peu de pistes que, teòricament, ha de servir per finançar l'estació: 562 habitatges als afores del nucli de Betren, que confluirien en una gran plaça central envoltada d'hotels i establiments comercials, més un equipament de residència universitària, que seria el nucli de l'activitat d'estiu.

La quantitat d'habitatges previstos multiplica per cinc el que permet l'actual normativa urbanística per a aquesta zona.

La comissió d'Urbanisme, però, no ha emès un no definitiu i podria aprovar la iniciativa més endavant. La Generalitat troba a faltar un «pla d'etapes» que garanteixi la realització de totes les inversions compromeses a mesura que es desenvolupa la zona residencial i hotelera. La Generalitat tampoc està d'acord en la densitat dels habitatges i reclama també un estudi de mobilitat que justifiqui les places d'aparcament previstes i un altre sobre la sostenibilitat del projecte. Si els promotors afegeixen aquests estudis a la seva proposta i la tornen a tramitar, tindran via lliure, segons van avançar fonts del Departament de Política Territorial.

Problemes dels promotors
No és gens estrany que la comissió d'Urbanisme prengui tantes prevencions si tenim en compte que la situació de crisi financera i immobiliària general ha afectat de ple el grup promotor.

El principal soci, la immobiliària madrilenya Hoque, s'ha desentès recentment de la seva participació en el projecte per fer front a la crisi i centrar-se en el seu negoci tradicional. La participació de Hoque se l'han repartida els altres socis: Urconsa SL (especialitzada en centres comercials, d'hostaleria i oci), Aceyfer, Constructora Nuevo Madrid (filial d'Urconsa) i Tasvalor (taxadora i redactora de projectes).

Però els problemes no s'acaben aquí. Un jutjat madrileny va declarar el març passat concurs de creditors voluntari d'Urconsa davant la «insolvència imminent» de l'empresa i tres filials seves, segons les paraules textuals de la resolució del jutge.

Vint anys abandonada

L'estació, situada al poble de Betren, dins del terme municipal de Vielha e Mijaran, es va crear l'any 1974 com a Tuca Mall Blanc amb capital d'empresaris de la zona, a mitjan anys vuitanta va tenir greus problemes econòmics fins que el 1986 se la va quedar un inversor francès, que la va poder mantenir oberta fins a la temporada 1988-1989.

Des de llavors, l'estació resta abandonada i totes les infraestructures (telecadires, pistes, màquines llevaneus) s'han anat deteriorant al llarg dels anys sense que ningú se'n preocupés. L'hotel Tuca, a peu de la carretera que va de Vielha a la Bonaigua, és l'únic testimoni que queda dret vinculat a l'antiga estació.

Precisament aquesta setmana, coincidint amb la resolució de la comissió d'Urbanisme, estava prevista l'arribada d'uns operaris que desmuntaran remuntadors i telecadires per vendre'ls com a ferralla. Després de dos projectes fallits que durant aquests vint anys no van aconseguir concretar-se, un grup d'inversors madrilenys agrupats en la societat Tucaran van quedar-se els drets de l'estació i el 2005 van llançar el projecte Tuca Resort, per ressuscitar l'estació i vincular-la a la construcció de nous habitatges i hotels.

La crisi econòmica actual, però, està entorpint el projecte.

В этой игре были интересные моменты.

Последний же взгляд Исидоры, сопровождавшийся вульгарным ругательством, был полон бессильной злобы.

Закурив ее, я улегся "Скачать nocd для игры петька 007 золото партии"под ветвями тенистой магнолии.

Не решена только проблема "Hp scanjet 2400 драйвера скачать бесплатно"синтеза углеводов, но это вопрос времени.

Свободное время мы проводили вместе.

спросил командующий Западной станцией запуска ракет.

С такими "Бесплатные игры скачать автобусы"мыслями нельзя было служить силам Добра.

Вот так мы сидели и разговаривали.

У Джадсона блестели "Скачать музыку бесплатно и без регистрации quest pistol"глаза, и весь он был какой-то странный.

Я буду очень жалеть, что пришлось "Скачать грамматика русского языка"помучить и уничтожить тебя, особенно потому, что в этом совсем не было необходимости.

С его правой руки каплями стекла кровь, волосы на голове стояли дыбом, брови ощетинились и сошлись в грозную линию, лицо налилось ярким нездоровым румянцем, "Шуберт серенады скачать"плащ дымился.

Плотная зеленая стена, влажный воздух и доносившиеся "Игры интересные торрент"со всех сторон непонятные звуки создавали "Скачать песню мастер и м"впечатление чего-то неземного, например подводного царства.

Впервые "Таро Божественного наследия (+карты)"я узнала о тебе, услышав стоны прежней банши.

Живой камень, "учебник скачать по уголовно исполнительному праву"в который превратился Маркон, окружило такое ослепительно зеленое пламя, что по "Тома джонса скачать"сравнению с ним густые "скачать песню верка сердючка"волосы Террамы стали похожи на клочья водорослей.

Рис протянул руку и потрепал мальчика по "История России. XX - начало XXI века. Рабочая тетрадь. 9 класс. В 2-х частях"волосам.

Однако надо придумать, как перебраться на северный берег.

Ну и "Долгое эхо"что, я тоже боюсь, хотя и не показываю этого.

Он никогда "Решатель юридических проблем: скорая правовая помощь на все случаи жизни. 2-е издание"не спал в какие-то определенные часы, и Смиту неоднократно доводилось "безплатно скачать игру need for speed most wanted"видеть, как он и Римо проводят без сна больше времени, чем может вынести человеческий организм.

Дойдя до ворот, "Курс вождения автомобиля (с анимационной тренинг-системой по ПДД) (+CD)"она с удивлением "Англия. Гуляния с чеширским котом"увидела, что офицер спешился и привязывает коня "Выращиваем пряную овощную зелень"к столбу.

Их сменяла мысль, что после "Лирика. Евгений Онегин. Медный всадник. Пиковая дама. Повести Белкина. Маленькие трагедии. Сказки"удара я "Разведение и содержание гусей в родовой усадьбе"какое-то время пробыл в бреду.

Но, "Индивид и социум на средневековом Западе"по правде сказать, там были только тихие "Все или ничего"помешанные.

Я держался тени, и хотя был "Цифровая фотокамера: практическое руководство"замечен дважды, "Дон Кихот. Вторая часть хитроумного кабальеро Дон Кихота Ламанчского. II"меня не окликнули.

Как противники они меня больше не "Японская вышивка"интересуют.

И ты, папочка, знаешь, что я знаю.

Subscriu-te al butlletí

http://www.canakkaleruhu.org http://www.vergimevzuati.org http://www.finansaldenetci.com http://www.securityweb.org http://www.siyamiozkan.org http://www.fatmaozkan.com http://www.sgk.biz.tr http://www.denetci.gen.tr http://www.bagimsizdenetim.biz.tr http://www.mevzuat.biz.tr http://www.security.biz.tr http://www.sorgulatr.com http://www.kanunlar.biz http://www.prsorgu.net http://www.sirabul.com http://www.emekliol.org http://www.coklupagerank.com http://www.coklupagerank.net http://www.coklupagerank.org http://www.prsorgu.org http://www.scriptencode.com http://www.sirabul.net http://www.sirabul.org http://www.sitenizanaliz.com http://www.seoisko.com http://www.seomavi.com http://www.scriptencode.net http://www.scriptencode.org